8 Mayıs 2010 Cumartesi

Christian Dating On Veri Şaşırtıcı


HOUSTON, TX - (MARKET TEL) - 11 Aralık 2006 - ChristiaNet.com (http://www.christianet.com), on iki milyon aylık sayfa yükleri ile dünyanın en büyük Hıristiyan portal, cevap okurlarına sordu flört ederken öpüşme bir son anket. Katılımcıların çoğu, bunun kabul edilebilir olmakla birlikte disiplinli gerektiğine karar verdiler. dating Tanrı'nın kelime ilgili davranışı diyor ne tabi olmalıdır Hıristiyan. Çift erken ilişkide kuralları tartışmak ve bir bağlılık, bu sınırların çapraz değil olun. Katılımcılardan biri, "Bir Kutsal Ruh'un meyveleri kendini kontrol etme," dedi. Önemli olan vücudun kendi değildir gerçekleştirmektir. Bu Tanrı'nın tapınağı ve buna göre tedavi edilmelidir. (Http://www.christianet.com/christiandating/)

Out 271 Katılımcıların, 134 yanıt evet, flört ederken öpüşme kabul edilebilir. Yetmiş bir hayır oy ve 66 emin değildiler. bunun kabul edilemez bir noktaya bir günaha ve günah yol açabilir yapılan keçe Katılımcıların çoğu. Bir katılımcı olarak "Word of God biz eti için herhangi bir hazırlık yapmak gerektiğini söylüyor." Christian dating davranış iyi ve doğru davranış içermelidir. Dünyada ve izliyor çok bir hayat O'na onurlandıran yaşayan dindar örnek sadece kazandığı olabilir.

emin değildiler seçmenlerin Yorumlar bu ilişkinin taahhüdü olup öpüşme Hıristiyan kalma sırasında kabul edilebilir davranış tanımlamak için yardımcı olacaktır hissetti. Ancak, katılımcıların çoğu da yoldan çıkmak için sevgi bile izin verilmemesinin önemini vurguladı. Çift dürüst birbirleriyle olmak ve o zaman onlar zaman alması ve hakkında dua edip doğru birbirimiz için ihtiyacınız kabul etmezseniz ihtiyacı var.

Bizim kültürümüzde pek çok kişi bugün neyin doğru ve yanlış olduğu desensitize haline gelmiştir. Bunu televizyonda seyretmek ve ne tanık başkalarının yaptığını gösterir hakkında yüzünden geldi. Tanrı'nın bir çocuk din diyor ne değil, ne milletin dediği kendi eylemleri temel olmalıdır. Bu bizim bugün dünyada ama zordur biz doğru olanı yapmak konusunda samimi olup olmadığını Kutsal Ruh bize güç kışkırtmaya değil verecektir. Bir davalı bu kadar çok güzel, "itaat ve Tanrı'nın Sözü uygunluk herşey anlamına diyerek özetledi."

Holding Hands, Hearts Holding: Hıristiyan bir İncil Profili Dating kurtarma

Alışveriş Of Science

?? ??? ?? ??? ???? ?? ??? ?? ?? ? ???


5 Mayıs 2010 Çarşamba

Kasım ve Aralık Bad Zaman Online Arkadaşlık deneyin etmektir Neden


bir tanışma siteleri katılmak ve aşk veya arkadaşlık için akılda tutulması Yılın bu zamanlarında yılın en kötü zamanı bir tanışma siteleri katılmadan olacak biçimde seyir hakkında düşünüyorsanız.

Kasım ayları ve Aralık olanların tek ve bir çok yalnız ve sıkıcı zaman olabilir yalnız yaşayan. Büyük bir aile tatili ile birlikte kışın set ve aşağı bizim yaz saati faaliyetleri yavaşlatan sadece yalnızlık duygularımızı ekleyin. Kimse tek başına tatil üzerinde olmak istiyor ve bu nedenle bir tanışma siteleri mükemmel bir çözüm gibi görünebilir.

Sorun bu siteler aslında yarardan çok zarar yapmanız olabilir. orada online dünyaya uzanan pek çok başarı öyküsü vardır olsa da, online hayal kırıklığı hızlı bir iz kalma bulmak çok daha fazla insan vardır. sonunda internet üzerinden harika bir ilişki bulunmamıştır bile insanların yanı başarısızlık payları vardı.

Zaten yalnız yaklaşan bayram boyunca sadece bu duygularını bileşik olacak reddedildikten duygu varsa.

En iyi yolu, tatil yalnızlığı mücadele de dahil ve elde edilmesi yalnız kalmayın. Orada şey size büyük şirket tatil pay sağlayacak yapabileceğiniz her türlü ama aynı zamanda çok şanslı olduğunu görüyorum senin izin verir.

evsiz bir sığınma evinde, akşam yemeği Hizmet veya Şükran ve Noel bir huzurevinde yalnızca kişi ile tatil paylaşmaya izin vermeyecektir kişi ziyaret sunan, ama bir şey değerli yapmanın bir fikir verir. Insanlar size gün gerçekten mutlu olacak onlarla var paylaşmak ve hatta birkaç yeni arkadaşlar olabilir.

toplum hizmetleri gerçekten bir şey size zevk, o zaman niye aynı zamanda tek başına tatil yemek paylaşmak için olacağını biliyorum diğer tek kişi davet edemez değilse ya da bir öğleden sonra. Muhtemelen şirket için bir şans olarak alacaktır ve bütün sadece hayatımızın vakit geçiriyorum sonunda olabilir vardır.

Sonra yeni yıl yine bir tanışma siteleri katılmadan düşünebilirsiniz sonra devam edin eğer. Yapmanız olacaksınız böylece duymadan oldukça çok yalnız ve bu sizi karşılamak ve tarih isteyebilirsiniz kim akıllıca seçimler yapmasını sağlar.

bu konuda başka bir şey olduğu gibi online dating başarılı olmak kadar zamanlama ile ilgilidir.


3 Mayıs 2010 Pazartesi

Tanışma ve Superior Man "Kimden" Medeni İpuçları David Deida Part 1 By


Ne zaman karşı cinsten yaklaşan ipuçları dating duymak, bazı satırları almak, geri erkek ve kadın psikolojisinin köklerine kadın ve erkek arasında anlayış geliştirilmesi için de geçerli bir yaklaşım olmuştur konuşma vb n bu blog yapım ipuçları . Benim tahminim bu tarihleme iyi olur anlamak olmuştur birbirlerine. anlayışı yanında, gerekli tutum ve flört ve ilişkiler gerçek başarı için inanç geliştirilmesi de bu blogun önemli bir konudur.

David Deida tarafından Superior Man şiirsel bir şekilde yetki ile dolu (o yani tutumları, inançları ve kadın ve erkek ilişkilerinin iç psikolojisi yaklaşımları kesinlikle bunu biliyor gibi görünüyor ne hea € ™ bahsediyor).

Bazı insanlar David Deidaâ € ™ olarak kitap yok düşünün â € ~ spiritualâ € ™ doğada. kitap â € ~ Superior Mana € ™ hakkında My anlayış onun bir erkek ve bir kadın iç psikoloji açıklar ve nasıl bu ilişkileri etkilemesi. , O zaman bu tanımı kabul iyi ilişkiler ve / veya karakter geliştirirken harika uzanan deneyime sahip Manevi gelişmekte olan varsa. Bu Maneviyat â € ~ diğer worldlyâ € ™ olarak benden bu değerlendirme katılmıyorum algılanmaktadır.

Ben ilk ilişkilerinin anatomisi bakarak başladığımda ilk birkaç yıl önce bu kitabı okuyun. Ben zaman bazı çok flört ve ilişkiler ne görüyordum anlamak Superior Mana € ™ â € ~ kullanarak gözlemleyerek geçirdim. Basit bir gerçektir: Bu kitapta yorumlara davranış ve bir tarih ya da bir ilişki üzerine ortaya çıkan sorunların çoğunu açıklamaktadır.

Örneğin sık sık kız adam sağlayan bir tarihte bir restoranda yemek seçmek çiftler görüyorum. o kararlı olmak onu bekliyor, çünkü bazen adam kızar. Onu â € ~ erkeksi sideâ € ™ kullanmak onu bekliyor. Ancak, adam onun onun dişiliği ifade ederken kararlı adam sağlayan karar vermek için izin vererek. kız diye ona kendini onun erkeksi â € ~ karar makingâ € ™ parçası erişmek için zorluyor seçmek için bekliyor By. Sonuçta bir fırsat samimiyeti geliştirmek ve bir ilişki eril ve dişil kayıp olan ifade tadını çıkarın. Böyle bir tutum sonra ilişki muhtemelen zaman içinde romantizm kaybedecek devam ederse.

Ne zaman yakınlık arttıkça, bir kadının doğal almak için bir erkeğe isteyeceksiniz, dating daha karar daha. Bu doesnâ € ™ t ki devralmaya STRT kalma süre ve kontrol olacak demek. Bu kız rahatsız yapacak.

kız kararsız ya da â € decideâ € ~ Eğer söz ediliyorsa Sadece duyuru daha sonra devam edin ve karar ™. tarihin yönünü kontrol edebilirsiniz. O boyunca takip edecek ve iyice kendini keyfini çıkarın.

10 ?? ? ???? ??? ???


Beş nedenleri Erkekler Online Arkadaşlık denemelisiniz


varsa Erkekler zaten en az bir veya iki online ardından bugün tanışma siteleri, kendi elini koymak değil gerçekleşmesi gereken gün. Online dating diğer tanışma alternatifler üzerinde birçok avantaj sunuyor. Burada bir listesi sadece birkaçı bu avantajları.

1. Fırsat başına Ucuz Maliyetli ... Bir daha popüler online tanışma siteleri ile A üyelik film ve akşam yemeği herkese kendiniz ya da bir gece kulübü iki veya üç içecekler satın alma olarak çıkıyor aynı fiyat civarında çalışır.

2. Bagaj erken ortaya çıkıyor ... bir barda ona bütün gece ve bir piliç konuşmak karşılayabilir Çocukları hakkında, psiko ex bulmak asla ve diğer bagaj kendisi etrafında sürdürmektedir. Bunların Şaşırtıcı online sürü hemen hangi istenmeyen bagaj ve daha fazla olan tüm bu civciv yok olmasını sağlar göstermektedir.

3. Kişisel Seçenekler Sadece artması ... Gerçek dünyada size etrafında olan kız ile sınırlıdır. oyun ya da ne kadar seyahat nasıl sıkı bir önemi yok sırayla o sizinle aynı mekanda olması gerekir oldum. Online, ancak, o sadece site olduğunuzu için kaydoldunuz ve siz de birden fazla site katılabilirsiniz gerekir. güzel uzak bir iş gezisi ve gitmek zaten bir tarih kurduğunuzda, veya batı tarafında 10 mil uzakta henüz dışarı güney tarafında gitmek yaşayan bir kız olmaz mıydı? herhangi normal lekelerin onu Toplantı olur olmaz her zaman şehrin diğer tarafında bile bu kadar yakın canlı üzerinde çünkü. Online tüm bu değil mater in.

4. Şansınız güçlü göstermek için ... Bir barda bir kızla sadece dış gördüğü veya size gece saat ile bağlı sarhoş ona "Bitch Shield" kadar değil arkadaşlarına söz. Online diye kendinize kaliteli bir profil oluşturduysanız üzerinde ve bakmak için yukarı tüm güçlü dayalı ve sonra tanımak inşa gets gerçek.

5. Seçim zamanı ... bir bar olarak size yürümek eğer ve iki kız size bir 3 saniye hangisini ve bazen ikinci bir yaprak veya ilk gece geri kalanı için işgal olduğunu konuşmak istiyorum seçmek zorundasınız gibi görmek, bir şans bırakmak asla Onunla konuşmak. Online kimse herhangi bir yerde ve gidiş iki kız aynı anda kendi hızda iki cevap verebilir size e-posta olması önemli değildir.

Relacionamento conjugal diferem de namoro


Dominatrix City's Dilekler için Sundu


INDIANAPOLIS - A Dominatrix Indianapolis 'yerleşim alanlarında, şehir ile iki yıllık bir hukuk savaşı sona erdirecek bir anlaşma ona kölelik ve disiplin iş çalıştırmak için değil kabul etti, WRTV-TV Indianapolis bildirildi.

Melyssa Donaghy ne şehrin bir "cinsel" iş evinde işkence olarak işletilmektedir.

Şehirde Kasım 2005'de iş kapatmak için, yönetmelikle imar ihlal söyleyerek mahkeme sordu.

Kobi Wright, kent için bir avukat, "dedi bir sivil polis soruşturma o yıl" çok açıktır ki bir semtte yasadışı bir cinsel şirket işletme olduğunu ifade etmiştir. "

Donaghy, son iki yıl içinde, onun iş nonsexual, eğitim ve "terfi dedi olmayan bir promiscuous yaşam tarzı ve kadınlar için saygı duyuyoruz."

Onu Web sitesine göre, o egemenlik ve boyun eğme sanatları uygulamalı.

Donaghy ve şehir arasındaki anlaşmayı bu hafta mahkemede resmiyet olacak, televizyon istasyonu bildirdi.