25 Eylül 2011 Pazar

Eğlenceli musunuz?


Sizin arkadaşlarınız nasıl seçerim? Etrafında kim? Büyük olasılıkla bu insanlar, "eğlenceli" olarak algıladıkları olanlardır.

Kadınlar bu konuda bizim gibi aynı. Onlar etrafta olması çok eğlenceli ve onlar etrafında iyi bir zamana sahip bir adam istiyorum.

Ben en belirtilen başlamıştı süresi yaklaşık düşünüyorum. O günlerde, kadınlar etrafında her zaman iyi vakit geçiriyor, benim sahip olduğum her saniye o kadar parti parti yaşam, vahşi bir adamdı.

Dans pistine gözyaşları o kadar aptal düşünün ve bir lanet değer dans edemez. Bu adam, onu çevreleyen genellikle kadınlar vardır. Bunun sebebi nedir? O eğlenceli çünkü! Adam, ne kadar iyi bir zamana sahip bilir ve bu kadınlara çekici.

Şimdi, kadın, tüm "eğlenceli" dikkate almayacaklarını söyledi toplam pislik olduğu birçok örnek aktaracağım biliyoruz. Ama bazı tuhaf bir şekilde o muhtemelen Onun etrafta olması çok eğlenceli düşünüyor.

Ben kız ile çok ciddi var, yakında sona ereceğini, neyin de benim geçmiş ilişkileri hatırlattı. Eğlenceli sona erdiğinde, kız benim deneyim gider.

SoSuave Forum Eddie Money Bu ipucu.


Hızlı Tanışma ipuçları


Hız henüz tanışma denediniz mi? 5 dakika bilmeyi almak için yeterli bir zaman değildir, ya da onlar bunu yapıyor rahatsız çünkü inanıyorum çünkü bir sürü insan bunu denemek için tereddüt ediyorlar. Bu okunaklı nedenleri vardır. Ancak, olumlu bir tutum ile hız kalma gitmek ve bu ipuçlarını kullanmak harika bir deneyim bulacaksınız:

İlk İzlenimler

Sizin görünüyor çok önemli değil. Daha da önemlisi tarzı. Elbise şekilde sizin hakkınızda ne söylüyor? Ben bir rock yıldızı gibi giyinmek için söylemiyorum. Sadece şık. Gibi uzun bir bilgisayar satıcısı gibi giyinmiş değiliz, iyi olacak. Ilk izlenimler sizin yararınıza kullanın.

Pozitifliği

Bu sadece tanışma ipuçları hızı için geçerli değildir. Pozitifliği tüm etkileşimleri gereklidir. Eğer yüzünüzde kocaman bir gülümseme var, insanlar "Vay be, bu adam birlikte yaptığı şeyler var." Düşünüyorum anlık ile ilgili çok iyi şeyler söylüyor. Ayrıca, parmaklarınızla veya ayak vurma gibi sinir alışkanlıkları izleyebilirsiniz.

Içmeyin ... Too Much

Daha önce bu hatayı yaptık. Siz de benim gibi iseniz, alkol, yenilmez hissediyorum ve aptalca şeyler söylemek neden olabilir. Yeterli dinlendirici bir tatil için içki ve konuşma suları akan almak için. Dört dakika, iyi bir şekilde kendinizi ifade etmek istiyorum.

Focus On The Girl

Sahip olduğunuz zaman, diğer kişi hakkında olabildiğince çok bilgi edinin. Gerçekten ilgilenen olun. Herkes istedikleri, ne tür bir ortağın kendi zihninde standartlarına sahip. Ona sorular sorun ve o sizin uyan bulmak. De kendinizi ifade korkuyor olmayın. Aptal bir şey söylüyor ve o sizi sevmiyor, daha sonra büyük olasılıkla zaten dışarı çalıştım olmaz. O tutkuyla ne öğrenin ve bu konuda ona soru sorma.

Kendinizi Entertain

Speed ​​dating bir test ya da ciddi bir olay değildir. Bu eğlenceli ve eğlenceli olması gerekiyordu. Bir grup insan karşılamak ve iyi vakit geçirmeniz için bir fırsat olarak görüyorum. Sürekli kendini eğlendirmek ve onunla eğlenin. Eğlenceli yaşıyorsanız, büyük ihtimalle de konuştuğunuz insanlar eğlenecek. Sadece çok ilginç insanlarla tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak için bir fırsat olarak bakmak.

Gittiğiniz zaman akılda kalma bu hız ipuçları tutun ve iyi bir zamana sahip olacağından emin olabilirsiniz!