1 Şubat 2011 Salı

Ben kalma denedim. Şimdi ne olacak?


Noel şarkıları arka planda bir telsiz üzerinde oynama ile isyan başladı.

İyi Bağlantılar, sosyal engelli kişiler için üç yıl kalma eski ve dostluk hizmet, ilk tatil parti tutuyordu. Bazı 15 üye Framingham Civic Ligi floresan ışıklı bodrum pizza yemek yiyip, gözlerindeki İyi Bağlantı kurucuları Steve ve Marcia Rothenberg üzerinde sabitlenmiş.

Bir adamın yavaş yavaş elini kaldırdı. "Nasıl bir şey olmuyor geldin?" diye sordu. "Bir yıl oldu ... Nasıl biz henüz o dating noktada değiliz geldin?"

masada birkaç kişi sözleşmesinde başını salladı. Onlar 360 $ üyelik ücreti ödemişti. Neden onlar romantizm bulmuşlardı?

İki kadın diğer uzanan hizmetler ile hayal kırıklığı hakkında konuştuk. Biri, ama bir Yahudi web sitesinde yayınlanan vardı kimse yanıt verdi. Diğer boşuna ama, çeşitli vesilelerle hız dating denemişti. Ve şimdi İyi Bağlantılar, ya çalışma değildi.

Marcia Rothenberg sakince İyi Bağlantılar şey garanti etmediğini açıkladı. O ve kocası sosyal hayatları ilişkileri ve antrenör üyeleri teşvik etmek olduğunu söyledi.

Rothenbergs belli etmedi rağmen Fakat müşterilerini yorum bir sinir vurmuş.

Framingham çift, sosyal ilişkiler alanında hem de tam zamanlı profesyonel, zaten onların kâr amacı gütmeyen kuruluşun misyonunu sorgulayan olmuştu. bir flört servisi çalışabilir miyim kendi üyeleri arasından bir ilişki sürdürmek için gerekli temel sosyal beceri eksikliği olur?

"Bunu parti çıktı Neye ihtiyaçları vardı olmasıydı daha adil birbirine bağlandığı göre," Marcia, daha önce Holliston devlet okulları aracılığıyla sanat terapisi yaptım 52 yaşındaki sosyal çalışmacı söyledi. "Onlar ne yapacağımı biliyorum ve tarih değil çıkacaklardı."

iki yüzden ve İyi Bağlantılar dağıtma yerine kim sorun oluşturan arkadaşlıklar olanlar için bir destek grubu oluşturmak karar verdik.

Onlar, aynı müşterilerine hizmet Asperger sendromu, otizm bir forma sosyal anksiyete zorlukları daha planlıyoruz.

onlar İyi Bağlantılar kurduğunda, sosyal hizmet ve yardımlar alanında meslektaşları onu işe yaramaz onları uyarmıştı. Bazıları İyi Bağlantılar gibi iddialı bir ölçekte olmasa da gibi, benzer çabaları başlatmak için çalışmıştı. Rothenbergs öncüleri, onlar takip etmek hiç başarılı modeli biliyordu.

"Biz hayatlarında bir şey yoktu insanlara uzandı," Marcia dedi ki, "Eğer bir kafede geçiren ve onlar yalnız oturuyorsun. Insanlar"

"Biz insanların ilişki becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tutku nedeniyle, biz yardım sunmak için benzersiz bir konumda olduğunu düşündüm," Steve, 15 yıldır sosyal sorunları olan insanlar için terapi grupları gerçekleştirdi, 54 yaşındaki psikolog söyledi. "Biz oyun alanı düzeyinde istedim."

Onlar çöpçatan oynayarak yaptı. Onları kendi çıkarları hakkında açmaya cesaret verici, yeni müşteriler ile görüşmeler DVD kayıtları yaptı. Üye olabilir DVD'ler ve görüşmek istediğini seçmek daha göz atın. Rothenbergs ama giriş sağlayacak yalnızca onlar çift ortak yeterli olduğunu hissetti.

onun zirvesinde, İyi Bağlantılar 30 üyesi vardı. Çoğunluğu erkek, yaş ortalaması orta 30s oldu. En ailelerinin üyelik ücreti ödeyerek sahip, part-time işler vardı.

Onlar İyi Bağlantılar düşünme ilişkisi sıkıntılardan için bir "sihirli çare" olacağını katıldı, Marcia dedi.

"Ve, çok güçlü bir ilişki sahibi olmak isteyen fantezi biz uğraşmadan ilişkileri sağlayacağını oldu," Steve "dedi.

o çıktı, iş çok Marcia için fazlaydı. danışma ve müşterilerine güven verici "O telefon 30 saat bir hafta geçirdiğim", kocası dedi. Onu düzenli bir iş üstünde bu.

Rothenbergs tatil partisi olsun-tanışmış oturum olarak hizmet edeceğini umuyordu. Onlar kendileri hakkında bir şeyler ortaya çıkarmak için kişi yanlarında soran 30 saniye harcamak zorunda, üyeleri ile bir yuvarlak robin tatbikat düzenledi. Sonra onlar, ama karıştırmak için teşvik edildi, bunun yerine en arka tatlı tabloya darted.

Steve birçok müşterinin yüz ifadeleri ve vücut dili gibi sosyal ipuçlarını, üzerinde toplayıp onları muhafaza nörolojik bozukluklar söyledi. Onlar başkalarının duygularını okuma problemleri vardı.

"Ve bir adam ve bir kız akşam yemeği için bir araya Say kadının saatine bakarak, restoran etrafa tutar," Steve açıkladı. "Siz ya da ben düşünebilir, 'Bana ilgi değil.' sosyal bir engeli olmayan çok insan inceliklerini üzerinde seçmeyeceği bir sosyal engelli söyledi. Birisi üzerinde almak istiyorum. "

O tarihten yemeğe geç geldi bir müşteri bir örnek gösterdi. O geldiğinde, o emretmiş ve onun yemek yemiş ve onun çıkış yolu vardı. "Hiç kimse başka türlü söylemişti," Steve "dedi.

Rothenbergs yeni destek grubu sözsüz sinyaller ve role-playing oturumları seçimi konusunda dersler yer alacak söylüyorlar.

Steve dedi "Bu daha mutlaka aslında yeni yollar ve bağlantıların sosyal işleyişi ile ilgili beyinde kolaylaştırmak için yardımcı olduğu, onlara doğal gelmeyeceğine etkileşen farklı yollarını öğrenmek için insanlara yardım, inancımızı dayanıyor."

Şimdiye kadar, birkaç İyi Bağlantı üyeleri destek grubu için imzaladı.

"Biz sosyal sorunlar ile bir nüfusa hizmet veren konum," Steve "dedi. "Biz size farklı bir nüfusa hizmet veren olsaydı beklediğiniz aynı yanıtı bekliyor değiliz."

Marcia kendi hedeflerinden biri gelecek için zemin hazırlamak yardımcı olduğunu söyledi. Onlar bir grup İyi Bağlantılar için uygun kaynakları verildi başarılı olabilir benzer inanıyorum.


Nasıl Kadınlarda A Sensation Be


Bu adam kadının yerine size rahat bir şey olma isteği olma konusunda her zaman değil. Eski geleneksel kalma ipuçlarını ve şimdi ve daha yenilikçi eskimiş yaratıcı yöntemler geliştirilmelidir. adım yenilikçi ve yaratıcı teknikler ile yeni bir adım bazı Oku kadınlar arasında mutlak bir duygu olarak.

Yaklaşım etkilemek - İlk izlenimler her zamanki gibi son gösterim ve bunu biliyorsun önce bile bir tarih alma hayallerini drenaj olabilir yanlış bir yaklaşım vardır. Bu nedenle sizin yaklaşım bir şey alışılmadık ve diğerlerinden farklı olması gerekir. normal hat almak kadınlarda oldukça yaratıcı olmanın uzun ömürlü bir izlenim yaklaşmayın.

Konuşma başlatıcı-yaklaşırken sonra konu hakkında konuşmak ne düşünmek ne zaman boş gitmek çok insan olur sıkıcı sessiz modda düşmek istemiyorum. En iyi konuşma marş onu çok ciddi tutmak değil soğuk bir argüman elde etmektir. Ama çok çok soğuk, ciddi ve komik yapmak çok fazla basmayın ve dikkatli olmak gerekir. Sadece erkeklerin ona ne tür o tercih ve neden bu kadar sorarak bir tartışma başlatabilirsiniz.

kurşun - Take oldukça yol almayı öğrenirler sadece durumu doğru çekiliyorlar mı?. Hiç bir kadın ilk bakışta hakim sağlar. Asla yerine kendi egemenlik gösteriş yapmak ve içinizdeki gerçek aslan içgüdüleri göstermek tahrik olabilir onu izlenimini veriyor. başlatmak için veya onun etrafında girişimi herhangi bir tür almak ilk olun.

Kontrol duygularını - Bazı erkekler sadece onlar kendi beden dili üzerinde gösterir ki çok duygusal heyecanlanmak için reddedilmiş elde sonunda eğilimi onların tuzağına düşen bir kadın gördüğünüzde ve duygularını kontrol edemez. Bir kez sonraki önemli adım yol almış ve o kurşun muhafaza etmektir duruma sucked almak için değil. biraz üzerinde Çoğu erkek onlar ile ve onun hakkında her küçük şey gibi eğilimindedir kadın iltifat. Bu iltifat onu çok ama idareli için çok iyi değil.

bir kahraman gibi Exit - en büyük sır ve başarılı olmak için kadın arasında bir duygu onu konuşuyor ve düşünme almak için daha fazla sizinle ilgili hangi sadece zamanında çıkış yaptığınızda yapılabilir. Tek yapmanız gereken üzerinde kaldı olmak istemiyorum. Kadınlar ise sadece kötü koku gibi etrafına sarılmak kim daha almak kolay değil erkekler karşı cazip vardır.

Pushpa Pal Singh


31 Ocak 2011 Pazartesi

Kadın Crazy mısınız


saç randevu onu yolda (AP) bir kadın kuaför salonu ile arabasına çarptı. Della Miller, 73, oda altı metre çapında bir müşteri çalıyor, Çarşamba Tina'nın Saç Artıları pencereleri çarptı, Soldotna polis memuru Marvin Towle söyledi. salon önünde park alanı karla kaplıydı.

Miranda Nelson, bir stilist, o kazasında duyunca o arka odada olduğunu söyledi.

"Ben bir bomba gitmişti düşündüm," Nelson "dedi.

Iki büyük cam pencerelerin, yıkılan duvarlar hasar görmüş ve salon dışında taş cephe parçalanarak, polis söyledi. Towle başka $ 2,500 'de araç ve bina hasar en az 15.000 $ olduğu tahmin edilmektedir.

yaralanan olmadı Miller, kazasında gösterdi değildi.

Saçlarını randevu ile devam etti.

Speed Dating Surival Advice