22 Ağustos 2011 Pazartesi

Flört İşaretleri


Kadın flört olmadığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bazı kadınlar zevk için yapıyorum. Bir amacı var, çünkü aşk Diğerleri bunu, bazı kadınlar bunu. Tabii ki, biz de erkekler hakkında aynı söyleyebiliriz. Bu onlar için yaşam bir yol olarak ortaya çıkıyor ki, flört durdurmak ve böyle bir ölçüde yok insanlar vardır.

Tabii ki bunların büyük bir bölümü onların ortakları haline gelebilir flört arıyorsunuz, diğer insanlar, her zaman bunun farkında olmalıdır. Ama bunun için, öncelikle karşı cinsten veren işaretleri bilmek nasıl öğrenmelidir. Bazen yanlış, ancak çoğu durumda, en azından onlar size doğru bir ilan sempati için bir garantisi ve daha ciddi bir şey için neden olmasın.

O, size sürekli gülümsüyor

Eğer bir kız gülümsüyor yanar başladığını fark ederseniz her seferinde o sizi görür. Bu, o size kesinlikle hevesli olduğu anlamına gelir. O genellikle geniş, uzun ve neşeli gülümsüyor size. Bu bir flört için o kesinlikle görünüyor demektir. Ve bu durumda aynı biçimde yanıt vermelidirler. O size ilgi ise, onun gülümseme dönün. O onu bir işaret vermek istiyor.

Dudaklar hareketi

Dudakları hareketlerinden sonra bakın. Birçok kadın dudaklarını en sık kasten ya da flört. O ona bakarak olduğunu bilir ve o içgüdüsel iddia başlar: bir saman ile oynamak, bir öpücük taklit etmek, onları yalamak için, onlara onun parmak koymak onları sert yapmak için, yavaş ve tutkuyla ruj koymak veya parlak. O sizinle flört olduğunu emin olabilir. Yapmanız gereken sadece, hemen bir gülümseme ya da kışkırtıcı bir görünüm ile ona cevap olarak, oyunu almak için.

O davranışı kopyalar

Onlar ona meraklı genç kızlar sık ​​sık, bir adamın hareketleri ve palyaçoluk kullanmaya başlayabilirsiniz. Hatta bazen onu taklit deneyin. O kullandığınız eylemler, beden hareketleri, jest ve mimikleri taklit. Bu size daha yakın almak için bir yol olabilir, o kesinlikle size sempati ve o düşünüyor demektir. Olağandışı bir şey görme gibi davranmaya çalışmalısınız. Biraz komik bir şekilde konuşmanıza devam edin ve doğal.

O bir göz ile sürekli istiyor

O sürekli o izlediğiniz tutamadı, sanki bakmak için istediği, her ikisi de bir oda olduğunda duygusu varsa. Sana gözünü dikmiş görünüyor ve o bir kişiyi arıyor. Konuşurken O size göz kırpıyor ve o kışkırtan bir şekilde bakar. O ters çevirerek kaşlarını oynar. O sadece sizinle ilgilenen olmadığından emin olabilir, ama o, sizin için kulakları üzerinde gerçekten başıdır. Ve onun gibi içine ilişkilerini bu yönde devam etmek istiyorsanız, ona bakmak kaçının. Ona aynı şekilde cevap verin.

O ileriye göğsüne koymak için içgüdüsel olarak görünüyor

Pek çok kadın erkeklerin dikkatini çekmek için bu zor bir silah kullanır. Onlar bu onların en güçlü silahlarından biridir ve bu olguların% 99 onların başarısını garanti bile, onu kullanmak için tereddüt yok ki, çok iyi biliyoruz. Ona bakarken o içgüdüsel bir şekilde size görünür hale getirmek için göğsünün ileriye ya da o virajlı koyarak başlar. Bu o kesinlikle ağır topçu ile başlamıştır ve o sizinle flört bir istediği anlamına gelir. Erkeklerin çoğu düşünmek bile olmadan bunu yapmak bile, göğüsleri bakarak başlamak gerekir. Hala, diğerlerinden farklı olmak ve davranışları ile ona sürpriz yapmak istiyorum. Bu, onu daha da ilgisini ve ona iletişim onu ​​daha cesur yapabilir yapacaktır.

O içgüdüsel olarak vücudu çıplak hale getirir

Bazı kızlar, erkeklerin dikkatini çekmek için vücudun hafif çıplaklık kullanın. Hızlı ve agresif bir biçimde hareket etmek istediğinizde bu en sık olur. O çok içgüdüsel olarak yapıyor sanki size doğru eğilmek, ve böyle yaparak onu yaka açabilir. O farkında olmadan bile düşmeye elbisesinin omuz askıları izin verebilir. Diye bakmak için boynunu ve onu yaka açabilir, böylece o bir şekilde saçlarını kenara atmak olabilir. O önlerinde bacaklarını çapraz veya ona bakmak yapmak için biraz açabilir. Genel olarak, varyantları bu kadar çok ve hepsi de yeterli acılı ve zorlu. Bu zor bir görev olabilir bile, çıplak vücudunun bir parçası bakmak başlamak gerekir. Hafifçe gülümseyin ve ona işaret anlıyoruz, gözlerinizi bir görünüme sahip onu gösteriyor.

O sizi dokunmak için bir şans arar

Bazı kadınlar ve genç kızlar, size her zamankinden daha yakın olmaya çalışıyorum arasındaki mesafeyi kısaltır. Ayrıca onlar, sana dokunmak ve cilt ve vücut hissetmek için her fırsatı kullanın. Böyle bir dokunuş Kendini dokunur omuz vb devrilme zaman tebrik sen sarılma elinizle dokunarak olabilir, saçlarını, elbiselerini ve mücevherleri o giyer. Bu olayların her biri, o kesinlikle sizinle daha yakın bir temas arıyor ve bu tesadüf değildir bir işaretidir. Geri çekilmek yok, bu sizin için hoş ve bu yakın arkadaş daha fazla bir şey olmak için, sizin için hem de bir yol olabilir onu göstermek.

İlginiz için sürekli arıyor

Aynı yerde ve her zaman, onun herhangi bir şekilde dikkat çekmek için çalışıyor. Örneğin bir şirket bir araya zaman, o tüm konuşma gibi yapar, ama sadece bakıyor. Bu sempati ya da o bile bir şey elde etmiş ya da yapmak mümkün tapıyor bir göstergesidir. Bu onun dikkatini üzerine odaklanmış olduğunu bir göstergesidir. Durum ve gülümseme Korkmayın, daha sonra ona cevap verebilecek, ancak hiçbir durumda, kendi ifadesiyle havada asmak terk etmeli. Onu için gerekli dikkat yoksa o çok hoş çünkü.

Her zaman karşılaştığınız zaman size o ilk konuşmaya başlar

O sizi görür sadece zaman o size doğrudan gelir. O diğer tüm görüşmesi başlatıldı durur ve hemen sizinle temas ve konuşmaya başlar. O her zaman etrafında oturur ve onun dikkatini sizin için çok hoş ve onu konuşmaya devam etmesi gerektiğini ona göstermek gerekir Giriş katılan tartışmaların bir parçası haline çalışır.

O konuşmada kullanılan kelimeler ile oynuyor

Birçok kadın, belirsiz ifadeler kullanarak önlerinde adam çekmek için çalışıyoruz. Bunlar genellikle ciddi bir durum daha eğlenceli yapmak istiyorum ve aynı zamanda bir cinsel şaka eklemek için deneyin aynı zamanda. Genellikle bu o ekler bir cinsel bağlamda, konuşma sırasında olur ve böyle bir yöne konuşma döner. Şans eseri o, o tabii ki göz önünde bulundurularak bir şey yapmak gelmez ki emin olabilir. O daha zor bir davranış ya da baştan çıkarıcı görünüyor, bu arada özellikle eğer. Onun istediği, emin olabilir. Onun kurallarını izleyerek ona oyun ve olayları mahmuzları koymayın. Belirsiz, eğlenceli ve bir daha "sert" bir dalga gitmeden orijinal olun. Bu onun dikkatini tutmak ve her ikisini de kendinizi lütfen yoludur. Tabii ki çok şeyler daha hızlı bir gelişme için hazır olmalıdır.

Bunlar, bir genç kız ya da kadın ve bu temas kesinlikle sadece bir dostluk olmamalıdır temas arayışında olduğunu gösteren en yaygın on aşk işaretleri. Her zaman böyle işaretler açısından bakın ve onlara cevap. Hiçbir şey daha fazla olsa bile sadece bir flört. Bu size ve kiminle oynuyor kız zevk ve memnuniyeti, getirebilir. Doğru kişiye alırsınız yanında asla bilemezsiniz. Hayatın keyifli sürprizlerle dolu olduğunu düşünün ve her yerde saklanıyor.