2 Ağustos 2011 Salı

Kör Tarihler ile başa çıkmak için «İpuçları


Bir kör tarih giderken kısa bir yapmak iyi bir fikirdir. Öğle yemeği için en çok gitmek, kahve ya da içki içmek için dışarı çıkın. Tarih kısa tutarsanız o tarihte daha az baskı olacaktır. Bu, fatura ya da uzun bir konuşma korumak ödeme uygunluğu konusunda endişeli olmaya gerek kalmadan birbirlerini kapsamı sağlayacaktır.

Ama çok kalabalık ve gürültülü olmayan çevrenizdeki insanlar ile halka açık bir yere gitmek için planlayın. Bu şekilde güvenli olması ve kimsenin sesi boğulmaktan olmadan bir konuşma için yeterli bir gizlilik var. Tabii ki, arkadaşlarınızla sohbet etmek zorunda kalmamak için düzenli hangouts uzak tutmak için iyi bir fikirdir. Sadece onu / onun hakkında öğrenmek ve ikinci bir tarihi değer olup olmadığını karar vermenize yardımcı olmak için tarih odaklanın. Henüz özel güvenli bir yerde bir zaman kısa bir süre kör bir tarih için mükemmeldir.

Konuşma dengeli bir tutum koruyun. Başkalarına karşı alaycı ve küçümseyici olmayın. Tarihinizi ya da saldırgan bulamıyor olabilir ne bilmiyorum. Ayrıca kaba ve saygısız olacak gibi görünüyor. Eğer bir adam ve düşündüren bir yorum yaparsanız, o zaman tarih çok rahatsız yapacak ve onu tekrar görmek olası. Ayrıca kör tarih karşılamak önce zaten böyle bir şey online ya da böyle şeyler tartışıyor yoksa görünümler veya organize bir din ya da siyaset devlet gibi tartışmalı uzak tutmak için iyi bir fikirdir.

Konuşma görgü tarihinden dinlemek için en önemli ipucu. Ilgilenen ses ve tarihi hakkında bilgi almak için sorular sorun. Elden önce soruların bir listesini hazırlamak, konuşmaya devam etmek iyi bir fikir olabilir. Bu onların çekirdek anlamanıza yardımcı olarak değeri nedir öğrenmek için açık uçlu sorular sor. Örneğin, en çok hangi zevk alırsınız? Veya siz tutkulu kılan nedir? Ya da neden size bu iş? Vb belirli bir yere harcanan yıllar hakkında soran ya da kaç tatil / o alır, sonra onları yakından tanımak, böylece kendi sözleriyle çıkarları hakkında daha fazla bilgi sağlamak için tarih için çok az bir oda var sorulara odaklanmak daha iyi.

Her zaman temel nezaket tutmayı unutmayın. Tarih acil durumlar hariç bütün çağrıları görmezden bildirin, bu durumda "on-call" olmadıkça cep telefonu kapalı tutun. Bu tarihten itibaren çok fazla beklemeyin. Muhtemelen hiçbir yere varmayacak bir kör tarih ama iyi bir arkadaş ya da tatmin edici bir ilişki yapmak için yol açabilir. Ancak, bu sadece birisi yeni ve o kadar tanımak için iyi bir zamana sahip çıkmak için en iyisidir.

Benim son ucu kör tarih için bu tarihi hakkında kendi kararınızı verin:. Arkadaşınız bu kör tarihinde kurmak ise, tarihi hakkında sorular sormayın. Arkadaşınızın görüşlerini bir yöne veya başka bir önyargı. Kendinizi hazırlamak ve mazisi temiz olan tarih karşılamak için en iyi, bu yüzden onu ya da onun hakkında nasıl hissettiğimizi alabilirsiniz. Ilişkileri her zaman üst bestseller okuma ve hatalı varsayımlara kendinizi sabote yüzden karşı cinsten psikolojisi bugüne kadar, bu nedenle kalma. Tarih ise öğrenin ve size, en eğlenceli ve eğitici bir deneyim olacak.


1 Ağustos 2011 Pazartesi

Çekildiği Erkekler Buluşma Neden


Sevgili Bayan Doktor:

Benim sorum, daha çok sorun bu. . . neden arkadaşımın kocaları ya da erkek arkadaş, her zaman onların arkasından bana isabet olduğunu. Neden oluyor, bu davranışı katkıda bulunmak veya teşvik etmek için bir şey yapmak değil mi?

Miranda

Sevgili Miranda:

Ped veya lap top alın ve birkaç not almak. Öncelikle, bu adamlar tamamen sahtekâr ve sizinle flört gibi hissediyorum gerekir. Eğer ifade "olsa da soruna katkıda bulunmak için hiçbir şey yapmadan," tabii ki böyle bir hamle yapmak için yeterince güvenli hissediyorum. Bu açıkça, "onlara vazgeçmek" olduğunu hiçbir korku ya da böyle, yoksa onlar sadece umurumda değil ki sizin tarafınızdan alınır.

Çarptı olsun ikinci bir nedeni vardır ve onlar değildir. Erkek dünyada her şeyden daha daha ne istiyorsun? Olamaz bu da. Sahip nitelikleri ve eşleri ya da önemli diğer eksik özellikleri de olabilir.

Bu adamlar sağlıksız ilişkiler ve dışarı istiyor, ancak "kaçış" ya da zarar gören ilişkiyi onarmak için doğru yolu bulamadı. Sen gelişmeler açık olduğunu (bilerek veya bilmeyerek) belirtisi gösteren olabilir. Birisi bir ilgi gösterir gurur doğal bir insani tepkidir. Aşırı göz teması bu adamlar, ilgi çekici, gülümseyen ya da şaka onlara ihtiyaç duydukları tüm umut vererek olabilir.

Mevcut ortakları olmadan bu adamların nerede ve ne zaman konuşuyoruz? Kendinizi, onlarla olacağını büyük şansı yalnız izin vererek bu olay oran artırmak.

Bu tür erkekler çekecek tüm nitelikleri size bilmeden, ben bir genç, çekici, giden, sıcak ve şefkatli bir kadın olduğunu söylemek girişim olacaktır. Ben de, evli ya da genç yaşta işlenen bu flört erkek pek çok tahmin ve şimdi huzursuz. O davranışı tekrar tekrar edeceği oranlar son derece elverişli bir kadın bir adam hile yoksa, bunu unutmayın.

(Eğer varsa sorunun bir parçası olabilir değilsiniz durumunda!) Diğer önemli daha fazla zaman harcayın. Eğer gerçekten davranış durdurma istiyorsanız, sizin onlara hiç ilgi olduğunu, onlara gelişmeler istenmeyen olduğunu açık ve onlar sizinle flört var fırsatları sayısını azaltmak olun. Aksi takdirde, pick-up çizgiler geçmişi kötü bir listesini yapmaya hazır olsun.

http://www.datingdoctor.com

Dokuz Yolları: İlişkiler Madde Love for Life kalın