12 Mart 2011 Cumartesi

Kadınların% 76 Yaşlı Erkekler Tarihi


Palm Desert, CA (PRWEB) 4 Eylül 2006 - Itâ € ™ Sadece Öğle s Ulusal Bekarlar Haftası, 17-23 Eylül, meşgul profesyoneller için ilk randevu hizmeti, kutlamaları hakkında Dating üzerindeki Faaliyet Raporu istatistiklerini yayımladı tekler, kalma ve yaş. 3571 bir ankete göre, en az 5 yıl onları daha yaşlı kadın tarih erkeklerin% 76 single ise en az 5 yıl onları daha genç olan erkekler tarih kadınların% 80'i.

Yaşlı erkeklerde tarih kadın â € œA çok kararlılık ve olgunluk arıyorsanız, â € Alana Beyer, Itâ € ™ Başkan Yardımcısı Sadece öğle yemeği olduğunu söyledi. â € œThey kariyer yerleşmiş olan kimse, iyi bir kapıcı olduğunu ve önemli bir kişi bulma konusunda ciddi istiyorum. tekler couples.â € arasında pratik bir yaş farkı olan biri büyük veya% 67 1-5 yıl düşünüyorum genç çıkıyor musunuz bakmaksızın,

eski olan tarih kadınların tercih erkeklerin% 18 Of,% 6 ebeveynlerinin tek, büyük arkadaş tarihli olan itiraf. onlar eski bir ünlü tarih olabilir sorulduğunda, erkeklerin% 34'ü kendi seçtikleri ünlü Annette Benning olacağını söyledi, başka bir% 22 Diane Keaton seçti. Kadınların% 62 onlar Harrison Ford tarih olacağını söyledi.

Onlar, kadınların% 26 Orlando Bloom seçti tarih olacak genç hangi ünlü sorulduğunda,% 24 Jake Gyllenhaal ve diğer% 23 Nick Lachey seçtiğini söyledi. Aynı soru ile poz zaman, erkeklerin% 33'ü Scarlett Johanssen ve Jessica Simpson% 21 berabere geldi iken onlar, Jessica Alba tarih olacağını söyledi.

Itâ € ™ Sadece öğle yemeği s Hakkında
Itâ € ™ Sadece öğle yemeği 1991 yılında bu yana, şirketin işten sonra eğlence milyonlarca, ilk tarih öğle veya içecekler düzenlemiştir - single yeni bir kişi toplantı sürecinde rahat hissediyorum bir atmosfer. -Bir, sonra 1.500 'den fazla restoran çalışma sonrası eğlenceli yüzlerce, öğle yemeğinde ilk tarih ve içecekler düzenler birinin üzerine 90 yerleri ile dünya çapında, her gün IJL müşterileri ile buluşuyor. dünya yok fotoğraf veya çevrimiçi bilgilerini görmek için. Birçok tanıtımları ikinci bir tarih neden olan Itâ € ™ Öğle worldâ € ™ ilk tarih otorite lider Tıpkı var.

ABD kalma sanayi, yaklaşık 1,5 milyar dolar olarak tahmin ediliyor ve sadece ABD'de 110 milyon tek yetişkin ile, yılda% 25 büyüyor.

To jest nowy serwis randkowy dla dziewic


9 Mart 2011 Çarşamba

Kefaret olarak Hindistan evlendi Dog Man in


Yeni Delhi (AP) - Bir gazete Salı bildirildi - inandığı bir hareket onu lanetli - Hindistan'ın güneyindeki bir adam ölüme diğer iki köpek taşlama için kefaret çabası olarak geleneksel bir Hindu töreninde bir dişi köpek ile evlendi.

P. Selvakumar aile üyeleri tarafından seçilir ve sonra banyo ve Tamil Nadu güney eyaletinde bir Hindu tapınağında tören Pazar giyinik, sari-bol dökümlü eski adlı sokak Selvi evli, Hindustan Times gazetesi söyledi.

Selvakumar, 33, ölümle iki köpek taşlı beri ve bir ağaç 15 yıl önce vücutlarını asılı o acı olmuştu kağıt söyledi.

"Bacaklarımı ve elleri felç var ki sonra ben bir kulakta işitme kaybı," diye rapor söyledi.

Kağıt düğün o hastalıkları tedavi olabilecek tek yoluydu Selvakumar bir astrolog söylemişti "dedi. onun durumu daha iyi olup olmadığı It söylemedi.

kırsal Hindistan'da Deeply batıl insanlar bazen bazı küfürler savuşturmak için inanan, köpekler ve diğer hayvanlar için düğün organize ediyoruz.

Kağıt bir portakal sari bir çiçek çelenk giymişti köpeği, yanında oturan Selvakumar bir resmini gösterdi.

Kağıt köpek bir topuz var ise damat ve ailesi, daha sonra bir bayram olduğunu söyledi.