15 Mayıs 2012 Salı

Çalışma Cumhuriyetçilerin en iyi seks, Demokratlar var diyor


Tek kendini tarif bulundu arkadaşlık sitesi Match.com tarafından yapılan yeni bir çalışmada, muhafazakar Cumhuriyetçiler, başka bir siyasi ikna partizanları daha cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmak için daha olasıdır.

Onlar bildirildi muhafazakâr muadillerine göre daha sık cinsel ilişkiye rağmen Liberal Demokratlar, cinsel yakınlık yerine yaşama olasılığı en az olanlar vardı.

"Amerika Çalışma Tek" 5.000 kişi yokladı ve tek muhafazakar Cumhuriyetçilerin yüzde 53 Liberal Demokratlar yüzde 40 ile karşılaştırıldığında, cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmak için muhtemel olduğu bulundu.

Ancak, muhafazakar Cumhuriyetçiler ankette ankete başka bir grup daha, son 12 ay içinde daha az seks yaptık. Ayrıca seks yoktu olması en muhtemel idi.

Çalışma Dr Laura Berman ve biyolojik antropolog Dr Helen Fisher ile birlikte match.com tarafından yaptırılmıştır.

Çalışmanın diğer bazı ilginç sosyolojik bulgular:

Liberal Demokratlar bir mizah duygusu ile ortak bir bağımsızlık duygusu, onların eşit ve karşılaştırılabilir bir yaşam tarzı paylaşan birinin düşünün birisi ararlar olasılığı daha yüksektir.

Tersine, muhafazakar Cumhuriyetçiler evlilik ilgilenen benzer bir arka plan ve siyasi eğilimleri olan birisi yürüttüğünü, eşleriyle benzer şekilde saklıdır seçimler yapmak.

Cinsel aktivite ile ilgili tutumları da her grup ile ilgili daha geniş politik klişeler yansıtacak şekilde görünüyordu. Örneğin, Cumhuriyetçiler evli bir ilişki (yüzde 40) de zevk seks bildirmek için en olası idi. Demokratlar bir taahhüt ama evli olmayan ilişkide seks zevk için büyük olasılıkla (yüzde 48) ya da (yüzde 36) birlikte yaşayan idi. Ve bu rölanti özgürlükçüler bir "rahat kanca-up" (yüzde 46) zevk için büyük olasılıkla.

Cumhuriyetçiler her hafta bir siyasi adayı için kendi tercihini değiştirmek gibi görünüyor olsa da bazı Demokratlar (yüzde 65) ve Cumhuriyetçi katılımcıların yüzde 49 karşıt olarak, bir tek gecelik için istekli kayıtlı Hürriyetçiler (yüzde 66) var.