24 Temmuz 2010 Cumartesi

Ne Boşanma Dating On Ahlak nedir?


Ben eski bir dostu bazı boşanma blogda ona yararlı olacağını konular kalma söyleyerek bir not var. İşte o yazdı's:

"Eğer biliyorsanız emin değil ki, ben bir boşanmış anne 2 ... Başıma birkaç yıl olmuş ve çok dikkatli uzanan edilmiştir vb .. entegre I için bir başkasına ait olan bir yıl ve üzeri şimdi resmin içine çocuklar entegre başlıyorum. Ben erkeklerin parading ve benim çocuklar yaşam, vb .. dışında inanmıyorum gibi çok sürecinde yavaş olmuştur

üzerinde düşüncelerini dinlemek isteriz ...

1. Ne zamandır birine ait çocuklar tanıtmak için beklemek gerekir? ...

2. Ne zamandır var beklemeniz gerekir "sen ve senin çocukların flört kişi ile gece" geçiriyorum. Eğer önceden .... çocuklarınla birlikte konuşmak Eğer içine kolaylığı ... yatak odası geçmek kanepe ile kişi başlamak ve sonra??

3. Bu kişi kalma emin adımlar sizin için iyi bir uyum ve çocuklar içindir. İnsanların bu düşünmeye sanmıyorum ... Can onlar kaos ile çocuklar getirmek gün için günlük yaşam deste - kavgalar kardeş itibaren, her gün sohbet, faaliyetleri, vb ... "

bayanlar (ve baylar) bize arkadaşımın soruları düşüncelerinizi verir yüzden. Hepinizi çalıştı ve ne içine iyi fikir olacaktır eminim vardır değil!


23 Temmuz 2010 Cuma

Sex And Tek Anne


Hiç bir prezervatif bir "balon" olarak adlandırılan veya amca Mike "olarak son tarih tanıttı mı?" Eğer öyleyse, daha bir tek anne aksatmadan kendi yaşam arasında şimdiye kadar hassas dengeyi çalışırken muhtemelen daha vardır çocuğunuzun. Tek bir anne olurken Dating, ama ne zaman karıştırmak, sorunlar sadece büyümek seks eklemek kendi zorlukları vardır. Whatâ € ™, ya da streç meraklı komşular söz değil çok mutlu hakkında youâ € ™ re değil işaretleri? En iyi yolu meraklı sorular childâ € ™ işlemek için s bazı çözümler, benim radyo-show dinleyici ve birlikte bu konuyu takdim, biz Bekar anneler için bazı SureFire seks ipuçları ile geldi. Burada yapabileceğiniz beş şey büyük bir anne olmak için ... ama aynı zamanda bazı memnuniyeti olsun.

Hide seksi meraklı gözlerden saklamak için. Her kadın (ve belki de bir seks oyuncak ya da iki) en anların samimi artırmak için kondom olmalıdır. Ama çocuksuz kız aksine, bu bir meydan okuma dışarı senin çorap çekmece bir tur çekerken onları karşıdan karşıya geldiği bir çocuğun elinde bu tuhaf görünümlü öğeleri tutmak için daha fazlası var. Benim dinleyici Megan böyle bir deneyim onu üç yaşındaki her anne's teçhizat ele vardı. Onun yaşam planı: "Ben hemen başka bir odaya Barney onu rahatsız etmek için izlemek için onu al." bir zevk göğüs oluştururken içine Ya, bak: Invest nerede kolaylıkla tüm iyi özelliklerden saklayabilirsiniz kilitleyen bir kutu.

Sex yukarıya senin sahne. Tüm kadınların ruh setleri bir yatak odası hak - ama bu zor çocuğunuzun kalemleri veya aksiyon figürleri ile çevrili olup olmadığını yapabilirsiniz. Öyleyse, çocuklarınız ile yatak odanızda bir toy-serbest bölge bir kural oluşturmak. Ve - bu uç birkaç kalpleri kırmak için gidiyor - Eğer herhangi bir çerçeveli fotoğrafları, çocuklarınız hareketli ve daha tarafsız bölgeye kendi babam senin yastığa oturma odası veya mutfak gibi düşünün. geri lise gün tüm (sosyal ve romantik bir araya geldi bir den Yatak odanızı döndü) ihtiyaçlarını düşünün. Artık tasarım teması tekrar gerekiyor. Yani sizin yatak seksi ve çekici olmasına dikkat ederek, orada bir kanepe veya sandalye bir CD player, televizyon, DVD player ve genellikle ev içinde dağılmış diğer eğlence araçları ile birlikte odaya demektir. Burada amaç size uyanma veya bütün evi kapsayan olmadan adam eğlendirmek için gereken her şeye sahip çok amaçlı oda sizin yatak yapmaktır. Kapının üzerinde de için o anları zaman gerçekten istemiyorum kilit koyarak düşünün herkes çarpar kıyıya - ve suçlu bu konuda hissetmiyorum! Eğer çocuklar dışarı shutting değilsiniz; youâ € ™ re sadece yolu mutlu anne-baba olmak için kaldırım.

Ses geçirmez İçinizdeki kutsal. Tabii ki, en tutkulu insanlar istediğiniz kadar çok inliyorum özgür olmak ister. nasıl Sadece bunu yapmak zaman çocuklar hemen yanında kapı alırsınız? Birçok kadın için cevap çok kadın olduğunu pillowsâ € "ve onlara pek çok şey var. kapı ve her türlü hevesli exclamations altındaki boşluğu doldurmak için onları kullanın. Bazı kadınlar bile yatak ile duvar arasında çocukları korkutmak ve onları kapınıza çalışan getirmek duvar karşı headboard bump işitme önlemek için onları sıkışmış var. Diğer bazı yollar mufla ses: Invest müziği, hatta dışarı senin yatak odasının evin daha bodrum, den gibi çocuk dörtte uzak başka bir odaya eylem hareket dışarı pompalamak edebilirsiniz oda için harika bir müzik sistemi, sonra veya banyo (birlikte çok duygusal olabilir!) Jay adını benim radyo programında içine denilen Bir tek annem bir banyo ve bir başka seçenek sundu: "emin çocuklar zor tüm gün oyun olun," diyor. "Onlara sıcak bir banyo ve bir şişe verin, onlar her şeyi ile uyku olacak!"

Camouflage senin kusurları. Hemen hemen tüm anneler mommyhood bazı fiziksel işaretler var. Bazı kadınlar için bir C-bölüm yara olabilir, kimi için esneme izleri, hatta kilo ekledi. Ve ne zaman bir interlude üzerinde kişi bilinçli hissettirmek olabilir sizin "anne parçalarını," oluşturma dahil değildi biriyle başlamadan konum. Bazı çözümler: Invest mumlar çok da Boudoir için: Mum ışığında her şey kızdırma yapar ve pürüzsüz görünüyor. Dona € ™ t de büyük bir nemlendirici veya Bronzer cilt için yatırım yapmaya unutma. Koyu cilt daha sıkı bakar; sprey-tabak veya kremler boyama gerçekten gizleyebilirler işaretleri ve diğer cilt kusurlarını germek. Ve bu pek Bekar anneler 'cephaneliklerin tek çözümdür. Maryanne, örneğin, onun en önemli mesele onu "saggy karın cildi" olduğunu söyledi - nasıl hâlâ o "etrafında yaklaşık on ay dokuz pound bowling topu gerçekleştirildiği belirgindi." Ona çare? Sırtıma bir adam - ya da bundan daha yapıyor öpücüklerimi yalan söyleme "çok yüksek," diyor. "Her şey harika zaman dümdüz uzanan kulüpler düz görünüyor." Ve her zaman oynamaya ve olumlu özelliklerini göstermek hatırlıyorum; o sadece onu yerler.

adam gitmek alınıyor. Bu 6 am ve çocuklarınız bir saatte uyanmak are ... tek sorun, bir garip adam barışçıl senin yatakta uyku ve onu görürsem küçük tykes freak edecek hiç şüphe yok. Nasıl ona duygularını zarar vermeden tüymek için alabilirim? Şimdi üstünde bu bir düşünce iki okul bulunmaktadır. Benim erkek dinleyici, John, Bekar anneler için bir engel olarak bu işten en çok çocuklar hea € ™ finishedâ € s olarak ayrılmak istiyorum "çünkü kalmak isteyen t € ™ ISNA |." Diğer tarafta, benim dinleyici Tanya ona "bu yönde net bir çocukları uyandır önce sağ sonra bitti çıkma hakkına sahiptir seks önce yaparak terk almak için doğrudan bir yaklaşım kullanır." adam iyi bir adam varsa, o anlayacak ve isteğinize saygı.

LaDawn Siyah bir radyo kişiliği ve yazarı 'Stripped Bare: İniş için 12 truths Very Best Black Man olduğunu.'


Amerikalılar herkes arkadaş olmak Don't Wanna


Amerikalılar, ve üçüncü bir az yakın arkadaşları ve sadece iki yıl önce daha güvenilir olması hiçbiri iki katından fazlasına sahip olmayan insanların sayısını - biz lonelier yaşıyor olabilir başka işaret, geçmişe oranla daha fazla izole yaşayan bir anket bugün serbest bırakılması diyecekler.

Ankette, erkek ve her ırk, yaş ve eğitim düzeyi kadınlar aynı ankette, 1985 yılında geldi daha az sayıda samimi arkadaşlarım rapor bulundu.

Kalan güvenilir daha fazla nükleer aile fertleri, 1985 yılında daha olma olasılığı, araştırmaya göre, ama aileleri içinde samimiyet aşağı de vardı. Bulguları Amerikan Sosyoloji Dergisi'nin Haziran sayısında bildirilmiştir.

"Genellikle yılda birkaç büyük toplumsal değişimin bu tür görmüyorum," çalışmanın yazarlarından Lynn Smith-Lovin, Duke University Durham, NC yılında sosyoloji profesörü dedi

Bu sadece akademik bir egzersiz değildir: Yakın ilişkiler bir güvenlik ağı olarak hizmet, dedi. "O gün bakım bir çocuk toplayıp olsun veya birini bulma şehir dışına bir kasırga içinde size yardımcı olmak için, bu bizim bağlı insanlardır."

Linda Bickel ilgili olabilir. 33 yaşındaki Detroiter bir reklam ajansı şehir için bir tasarımcısı. Onun yakın güvenilir bir kız ve kardeş-in-law vardır.

"Ben her zaman yakın bir aile olduğu için Benim için, bu," Bickel dedi. "Hatta ben evlendi - Ben 10 yıldır evli - Biz ailesi ya da yakın arkadaşları ile şeyler yapardı. Biz büyük bir daire yoktu."

Arkadaşlık's düşüş Bir açıklama yetişkin uzun süre ve daha az sosyalleşme çalışıyor olmasıdır. Kadınların içerir kim, homemakers, güçlü topluluk ağları artmış olarak bulunmuştur. Ayrıca, HafiflettiDİYARBAKIR uzun ve TV izleme ve bilgisayar kullanımı vardır yukarıya vardır.

komşular ve sosyal kulüpleri azalmaya bağlantıları, Smith-Lovin, "görünümünün bir sosyal açıdan onu sadece onlar gibi daha fazla insan insanlar küçük bir ağ izole var demektir dediği gibi."

Carissa Gaden, bir St Clair Shores psikolog, Perşembe günü daha ürkek yaşam yakın ilişkilerin eksikliği katkıda söyledi.

"Çoğu insan bu yüzden bu günlerde belki de zaman ilişkileri beslemek zorunda değilsiniz meşgul. Kişi içine kızını futbol oyununda kişi 'Hey söylemek istediğim olmayabilir koşmak, gerçekten bu konuda endişelerim var ... ' için. "

Duke çalışma insanlar, insanların onları istemiyorum anlamına gelmez az yakın arkadaşlarım var gösterirken Ama Gaden söyledi.

"Ben ilişkileri hakkında çok konuşmak ile çalışacak müşteri," dedi. "İnsanlar kesinlikle kişi ile bu yakın ilişkiler istiyoruz."

Kişinin ilişki ya da eksikliği - söyleyebiliriz kişi hakkında çok şey.

beni nasıl duygusal açıdan sağlıklı olduklarını söyler çünkü "Ben kimse toplantı, ben onların ilişkileri hakkında bilmek istiyorum," Gaden dedi.

Araştırma ekibinin bulguları onlar bir ülkenin klasik tutum anketlerin ekledi sorular dayalı, Genel Sosyal Anketi, Chicago Üniversitesi Ulusal Kamuoyu Araştırma Merkezi'nin iki yılda bir 1972 yılından beri gerçekleştirdi.

yüz-yüze anket yılında 1467 kişi - bir ulusal temsilci örnek - sayımı istendi ve açıklamak tüm insanların kimi önceki altı ay içinde konularda kendileri için önemli tartışıldı istiyorum ile.

dönem "ele" bazı son ankete dostluklar e-posta ile sürekli ihmal neden olabilir ancak soru 2004 yılında olarak o 1985 yılında sordu, aynı sordu, Smith-Lovin başvurdu.

"Ama eğer iş yerinde New York, sen cant 'e-mail'e sıkışmış çünkü gün bakım merkezi adresinin çocuk almak için birine ihtiyacım var," dedi.

Detroiter Bickel: Bu e-posta ilişkileri, samimi değildir eklendi.

"Biz iletişim yolu farklıdır" Bickel, e-okul gör postaları söyledi. "E-posta o kadar kolay döngü içinde daha rahat bir şekilde birçok insan tutmaktır. Oysa insanların kopmasın mektup yazmak zorunda kullandıysanız, daha kişisel oldu."

Knight Ridder Gazete ve USA Today hesaplanmaktadır.