12 Eylül 2011 Pazartesi

Emin Kalıcılık Değeri


Allen Thompson tarafından

Belki hikayeler duydum. Belki de bir akrabası ya da bir arkadaş, ya da belki bir gece Talkshow izliyorlardı ve bazı smashingly güzel vixen o ve kocası ile tanıştı nasıl söylüyorum.

Onlar aşık demektir. Bu mükemmel bir evlilik var. Onlar birbirlerinden hayal bile edemiyorum.

Ama bu şekilde başlamadı.

O ilk tanıştığım zaman, aslında ona çok ilgi değildi.

Ama onu izledi ve o acımasız oldu. Sonunda kırık, hatta yıllar önce, belki aydı.

Ama çatlak yoktu. Ona aşık topuklar üzerinden kafa üstü düştü ... ve bunlar bir hayal dünyasında yaşayan been - Happily Ever beri sonra.

Bu nasıl mümkün olur?

Bildiği o romantik kendisiyle ilgilendiğini ya da eğer bir adam toplantı dakika içinde bir kadın, muhtemelen bir kereden fazla, okuma değil demek. O hemen yapılabilir ya da dontable kategori koymak almaz? Arkadaş veya sevgili? Sıcak veya değil mi?

O sonunda, o hemen ilgi değildi bir adam için nasıl düşebilir?

Peki bana doldurulması izin

Ve bu "doldurma" Don Juan olmanın özü ilgili oluyor. Her zaman olmak istiyordum tür bayanlar adam olma özünü.

Kadınlar için önemli, anahtar, kadın, tüm arkadaşlarınızın gıpta olmanın anahtarı, bir Don Juan olmanın anahtarı ile çevrili olmasının ... Emin Kalıcılık.

Güvenen Kalıcılık ne istediğinizi karar vermek ve bunun için oluşur ... ve büyük olasılıkla, yol boyunca karşılaştıkları sayısız engellere rağmen, bir gülümseme ile bunu yapıyor.

Engelleri, örneğin, gibi şeyler içerebilir: o çağrınızı dönmezse, o tarihten kesmeleri veya sorgulanır, o sizinle flört ya da esprilere gülmeye gelmez, o konuşmak zor, o başka birisi ilginizi görünüyor ve genel olarak kendisini ortaya koymak değildir ya da o size ilgi olduğunu ifade edecek şekilde çıkmak.

Diğer bir deyişle, engellerin sadece nasıl bir kız size çok ilgi hareket edeceğini vardır.

Şimdi ... Emin Kalıcılık söz ederken, biz esas olarak bilmiyorum kadın bahsediyoruz. Kadınlar sadece tanıştım. Veya herhangi bir zaman önemli miktarda harcanan hiç olduğunuz kadın. Biz kadınlar yıllardır tanıyorum (ve aşık olduğu) bahsetmiyoruz.

Biz, ilk faiz almak için onu rahatlamak ve telefon numarasını almak için, açılması ve ilk tarih almak için Emin Kalıcılık teknikleri kullanırlar. Confident Kalıcılık deli bir kadın sizin için devam etmek için bir bahane değil, ama oldukça iyi bilir ve hiçbir çıkarı vardır.

Şimdi bir kız ilgileniyorsanız durumla başa çıkmak için 2 yol temelde, ama sizin hakkınızda o kadar da deli değil.

1), bir sonraki hareket verebilir! Ve birisi için daha fazla ilgi bakın.

Bu öğrenmeye başlayan erkekler arasında popüler bir strateji "oyunu." Kadınlar ile ilgili kolay ve güvenli bir şekilde bulunuyor. Ve birçok adamlar yaşlandıkça yapacağınızı öğrenmek ve onları ilgi değildi kadınların peşinde israf ne kadar zaman gerçekleştirilmesi başlamak.

Tabii ki, bir kız nexting hakkında kötü bir şey, kız alamadım.

Ve bu stratejiyi uygularken adamlar yaptığınız en yaygın hata, çok yakında bir kadın nexting. Onlar bir kadınla flört ve o geri flört etmez - gelecek. Onlar onun makinede bir mesaj bırakın ve o geri aramak değildir gelecek. Onlar bir tarih planlıyorum ama o son dakikada iptal etmek için - gelecek.

Kısacası, herhangi bir kadının sonraki derhal yüksek faiz gösterilecek değildir kim.

Diyorsunuz bu sorun nedir?

Peki burada hata sadece faiz başlangıç ​​düzeyi üzerine kadınlar filtreleme olduğunuzu. Hemen size ilgi ya da olup olmadığını dayalı kadın filtreleme.

Bu zayıf bir strateji değil, gerçek bir Don Juan tarafından istihdam. Düşük güven, kırılgan bir ego ve korku kokmakta.

Ve aynı zamanda kötü bir stratejidir.

Eğer bir kadının sadece sadece yüksek faiz işaretlerini görüntülemek için, daha az 3 veya 4 dakika konuştum, ya da olabilir ki, bir araya geldi bekliyoruz, çünkü kötü. Zor biliyorum bazı kadın bekliyorsanız, kim zaman harcama olasılığı pek heyecan almak için, bilir.

Derhal yüksek faiz bekleniyor gerçekçi değildir!

Şimdi, tabii, o hemen ezici size çekici olacaktır ki, bu olacağını mümkün ... Eğer fiziksel olarak sadece onun tipi vardır, çünkü belki de, sen O (belki Amca Steve) hakkında deli olmak için birisi onu hatırlatmak, o şu anda inanılmaz derecede umutsuz bulunuyor, ya da siz ona yaklaştı ve uçurmak için zaman size oyunun üstüne gerçekten edildi onu tamamen su.

Bütün bunlar mümkündür, ancak onlara güvenmeyin.

Stratejisinin ilk ilgi düzeylerini dayalı sıralama kadın içerir, kaderin eline tüm geleceğini yerleştirerek, bkz. O hemen çekiyorsa - Harika! Eğer gelecek!

Don Juan olmak, kadın sıralama ve nexting kadın ile ilgili değildir. Herkes ilk cazibe düzeyleri dayalı kadınların sıralayabilirsiniz. Bu herhangi bir beceri değildir. Bütün aldığını reddedilme korkusu olan ve birçok kadın yaklaşıyor değildir ... şans dışarı gerçekleşmesi ve bazı garip bilinmeyen bir nedenle, hemen ilgi, bulmak kadar.

Don Juan olmak istediğiniz kadın alma hakkında. Ve bu konuda, umarım sizi çıplak görmek için ezici bir arzu ılımlı ilgi düşük bir kadın ve bir kaç basit prensipler takip ederek, yüksek faiz dönüştürülmesi ve.

Veya 2) Onu takip edebilirsiniz.

Şimdi bu zor ve karmaşık alır "takip".

Umutsuz olarak rastlamak böyle bir şekilde onu takip edebilirsiniz, diğer Sigara Juans çoğu gibi, gibi bu dünyada en çok çocuklar yapacağım. Ya da kendine güvenen, güçlü, karizmatik görünür şekilde takip edebilirsiniz ... gibi bir Don Juan.

Yani bir Don Juan kadın peşinde nasıl hakkında konuşalım. Emin kalıcılık 6 temel özellikleri hakkında konuşalım.

Ve unutmayın, Emin Kalıcılık sadece sebat değildir. Confident Kalıcılık, aslında kadınlar için daha cazip hale bazı kişilik özellikleri gösteren bir süreçtir ... olarak onları takip ederler.

1) Bir Don Juan üzgün geçmez.

Don Juan, duygularını tam kontrolü her zaman açıktır. Bir kız, onun çağrısına dönmek için başarısız olduğunda o deli değildir. O tarihten tatili O zaman depresif hale gelmez. Kıskandı almaz, o başka bir erkekle flört. O, o restoranda görünmüyor zaman kızan haline gelmez ya da o kadar geç gösterir.

O bu küçük can sıkma gerçekleşmesini bekliyor, çünkü O, bu yollardan herhangi bir tepki gelmez. O kadın pul pul olduğunu anlar. Kadınlar moody. Kadınlar mantıksız ve tutarsız. (Ilk faiz, düşük ve orta Özellikle kadınlarda.)

O da tutarlı olumlu davranış beklemek için çok erken olduğunu anlar.

Unutmayın, bu kadınların pek Biliyor. Belki de kadınların bir bakkal, sokakta, alışveriş merkezinde görüştü. Bu yüksek faiz belirtileri görüntülemek için henüz herhangi bir nedenle yoktur. Onları nedenlerle vermek için Don Juan iş. Ama bu arada biraz zaman alır.

Şimdi yüksek onun ilgi düzeyi, daha az pul pul, huysuz, mantıksız ve tutarsız o davranır. Ama biz gerçekten biz çok ilgilenen kadınların "takip" yok mu?

2) Bir Don Juan nefsinin endişelenecek değildir.

Bazı adamlar da zarar alma konusunda endişeli çok avantaj götürülürken endişe, çok aptal yapılmaktadır endişe ve çok şeyler kötü gidiyor endişeli ... kadın peşinde çok etkili olabilir.

Don Juan bu şeyler hakkında endişe değil. Don Juan reddedilme korkmuyor, kullanılan korkmuyor, o aptalca görünümlü korkuyor, ve o başarısız korkmuyor.

Onun benlik saygısı yüksek ve sıkıca topraklı. O mutlu ve sevgi dolu bir hayat. Ve bunu değiştirmek için bir kaç pul pul, moody ve mantıksız bayanlar eylemleri gidiş değildir. Ve bu, onu, ona bütün bu ilgi değil gibi görünüyor kadınların peşinden güven veren, yüksek benlik saygısı bu taban.

Hatta bir Don Juan, telefon numarasını kapatarak, ilk tarih alma ve daha sonra onu düşük faiz yüksek dönüştürme, bir kızın ilgisini çeken meydan okuma seviyor ki diyebilirsiniz.

3) Bir Don Juan tembel değildir.

Kız sağ başlangıç ​​(diğer bir deyişle, biz şans dışında) bize çok büyük ilgi güvenen Kalıcılık gerçekten gerekli değildir. Kız bize ilk ilgi düzeyi düşük ve orta güvenen Kalıcılık gereklidir.

Bu yüzden sorunlar bekliyoruz. Biz engelleri bekliyoruz. Biz o muhtemelen çağrımıza dönmeyecektir bekliyoruz, ya da o tarihten iptal edeceğiz, ya da o kadar olmaz, vs.

Ve biz onunla başa çıkmak için hazırsınız. Biz, tekrar tekrar aramak için (biz kesin bir hayır elde edene kadar) hazır demektir. Biz tarihleri ​​(her zaman yedek planları var) iptal veya değiştirilmiş planları hazırlanmış. Biz onu tutarsız ve kafa karıştırıcı bir davranış (ve bunu görmezden) için hazırlanmış demektir. Ve biz, bizim istediğimiz almak için tüm engelleri, konfüzyon, sorunlar, ve diğer tiyatro ile şekilde çalışmak için hazır demektir.

Kadın Başlarken her zaman kolay değildir. Bazen biraz çalışmak zorunda. Dedikleri gibi Ancak, sahip olmaya değer bir şey için çalışmaya değer.

(Özel Not: biri ona numarası verme olasılığını arttırmak için kullanabileceği çok serin stratejileri vardır, onu geri çağırma, ona tarih kabul ve onu aslında gösteren bu ilerideki bir yazıda bakın.)

4) Bir Don Juan seçenekleri vardır.

Don Juan ana nedenlerinden biri, hep aynı anda pek çok kadınların peşinde olduğunu, üzgün ya da şeyler hakkında endişe almaz duygularını, kontrol edebilmektedir.

O herhangi bir belirli bir bayan onun peşinde başladığında anlar, o şeyler olmayabilir. Onu asla ve o durumla başa çıkmak için tamamen hazır bulunuyor. Bu yüzden diğer seçenekler vardır.

Eğer gerçekten endişe etrafında oturmak ya da üzgün ya da Susan ile Çarşamba günü bir tarih, Cuma günü Kelly ile bir tarih, her zaman çağıran diğer iki kadın olsaydı, "ego korumak" ile kendinizi endişe ediyorum düşünüyor musunuz, , 9 ya da 10 farklı telefon numaraları bir yığın şifoniyer oturuyor?

Tabii ki, rahat ve kendinden emin olurdum. Bir kız arama dönmezse, faze size biraz olmaz. O son dakikada iptal zaman gülüyor gibi hissederim. Onu başka bir erkekle flört gördüğünüzde, geri tekme ve gösterinin tadını çıkarmak istiyorum.

Bu bir oyuncu olduğunuzu söylemek mümkün değildir, ya da tüm diğerleri üzerinde bir kadın tercih kalmamasıdır. O da orada onun tüm yumurta Puttin pozitif oluncaya kadar tüm yumurtalarını tek bir sepete koymak için yeteri kadar akıllı olduğunuzu sadece.

5) Bir Don Juan kaçınılmaz oyunları ve testleri kabul eder.

Aslında kadın oyunları ve test erkeklerin oynadığı, onları kötü insanlar yapmaz. Sadece onlar bir sürü seçenek var (bunları ilgilenen birçok adamlar) anlamına gelir ve bu, ortalama Erkekler onların takipçilerinin filtreleme bir yolu olarak testleri (genellikle bilinçli olmayan bir biçimde yönetilir) ile gelip vardı ve var gerçek erkek.

Don Juan olmanın temellerini izlerseniz, her zaman testleri geçmesi ve rekabet uçuracak. Don Juan Yani bu küçük testler hakkında çok endişe değildir.

Ama bunu bile, ilk testleri geçmek ve o size çok büyük ilgi hale gelse bile, testler ve durdurmak için oyunlar beklemek yok. Şeyler kadınlarla kolay ve mantıklı olacağını bekliyoruz. Onlar değil.

Örneğin, o çok çok çekti ve hala telefon görüşmesi iade, ya da o bir tarih bozabilir ya da diğer çocuklar, ya da başka bir şey ile flört olabilir. Neden?

O Cosmo okuma ve arkadaşları ile oyun oynamak için nasıl "strateji", tartışmaya yıl bilir. Hakkında meşgul, vb, sert, sıcak ve soğuk almak için sosyal kanıtı oynuyor Ve bilir o, o gerçekten istiyor (ki, Don Juan olurdu) by golly, o bütün bu olacak bir adam bulduğunda denemek ve onu tutmak için küçük hile ve teknikleri.

Bu yüzden sizi üzüyor veya karıştırmayın izin vermeyin. O size ilgi tutmak için tüm bu çaba koyarak bir iltifat olarak götürün.

6) Bir Don Juan'ın onun özel olduğunu bilir.

Emin Kalıcılık istihdam için tüm temelinde sadece, büyük bir adam olduğunu bilerek, ama iyi adam o kadar karşılamak için gidiyor. Sadece bir blok (bir ya da iki tarih) ona zaman alabilir eğer onu darbe ve onu unutmak, şimdiye kadar bilinen her diğer adam olun ki, sizin ruh aşağı derin biliyorum.

Güzel kadınlar her yerde. Herhangi bir alışveriş merkezi, ya da gece kulübü veya ofis binası, ya da sadece kalabalık bir kaldırım inip git. Güzel kadınlar o kadar nadir değildir. Onlara her zaman görüyoruz.

Ama nadirdir. Bir Don Juan. Don Juans birçok adamlar nasıl sizce? Kaç kadın gerçekten iyi sizce? Peki, arkadaşım, çok çok az. Ben bir gerçeği biliyorum. Ama eğitimli bir tahmin yapmak için olsaydı, ben belki 100 adamlar 3 söylemek kadınlarla iyi ve 1000 belki 1 kadın ile iyi Don Juan istiyorum.

Bu numaraları aklınızda tutarsanız, damla ölü muhteşem kadın sayısı çok Don Juans sayısını aşıyor olduğunu aklımızda tutarsak, fark etmeye başlar, "Hey, ben burada özel biri değilim. Ben tüm bu kadınlar için aradığınız adam değilim. "

Bu sizin zihniyet olmalıdır. Bu bir Don Juan zihniyet.

Sizin için Emin Kalıcılık ilkeleri kristalize yardımcı olmak için nasıl bir Don Juan bir gerçek hayat örneği dersin düzenli cazibesi bayanlar Emin Kalıcılık istihdam kim? Adam kendisi, James Bond bahsediyorum. (Tamam, tamam o gerçekten gerçek değil.)

Herhangi bir Bond hayranı James her zaman bayanlar ile hemen başarı olmadığını biliyor. Bazen kadınlar ona ilgilenmiyor, bazen onu hor, bazen de acı kötü düşmanları, ve bazen de aslında onu ölü istiyorum.

Bu "küçük" engelleri James rahatsız oluyor mu? Hiçbir şekilde. Diye ilgisiz bir kadın gibi hareket ederse, onu aşağılıyor, ya da o ölmüştü istediği, o ne yapıyor? O sadece gülümsüyor.

O hiçbir kadın ona karşı olduğunu bilir ... uzun süre. O özel olduğunu bilir. Ve o tüm cazibesi Emin Kalıcılık Yukarıdaki ilkeler istihdam ve bayanlar silahsızlandırılması.

En önemlisi, her zaman hatırlanması, seçenekleri bol, tembel olmaya testleri ve oyunları kabul etmiyoruz, ego unutmak, üzgün asla ve: Yani güzel bayanlar alanında oynarken, Emin Kalıcılık ilkeleri göz önünde tutmak Don Juan ve herhangi bir hanım size bir atış bile şanslı olacağını.