22 Nisan 2011 Cuma

MD kalpleri kalma oyunda çarpıntı yapmak


VANCOUVER - Doktorlar en çok siyasiler romantik eğimli son seçenekler arasında ise, potansiyel kalma gelince yarış darbe alma ihtimali vardır.

politikacılar hakkında haber sürpriz olsa da, anket sonuçlarına göre, bu hafta piyasaya hızlı hizmet FastLife ve online kalma dev Lavalife kalma, aynı zamanda mimarlar için cesaret vericidir kim sağa kadar orada doktorların arkasında bir meslek olarak oranı tarih seçiminde kadınlar için bir seçim.

hem kadınlar hem erkekler FastLife erkekler tarafından incelenen 400 müşterileri arasında "dateability" için doktorlar üstleri rating verirken bir tarih için ikinci seçenek olarak modelleri koymak için diğer varlıkları daha çabuk geçti.

Avukatlar, genellikle erkeklerin bir tarihe bakmak üçüncü sırada iş sınıflandırma gibi "hava hostesler" bakmak ise, cazibe kadınlar ile üçüncü gol, o insanların duygularını gelir yığınının altında kendilerini bulma.

Aslında, hava hostes iki kat bayan pilot olarak tarihlenebilecek kabul edildi.

"Ben hala kural klişeler, erkeklerin seksi meslek bulmak ne demek olurdu," Liv Judd, FastLife etkinlik yöneticisi dedi. "Ve kadınlar, doktorlar ve avukatlar hala son derece kalma gelince popüler olduğu görülüyor.

"Ben hem kadınların hem de erkeklerin doktorlar en çok ben herkes bakılmasını istiyor gerekiyordu tarihlenebilecek bulmak şaşırdım."

cüzdan doğru eğildi ortakları kalma Kadınların seçimler; erkekler cepler Geçmişe bakmak için eğimli görünüyordu.

Kadınların üst-beş kalma umutları kendi listesinde dördüncü ve beşinci olarak emlak acentaları ve itfaiye sırada yer aldı. bir doktor, bir model veya hava hostesi tarih olamaz eğer erkek için, bir sonraki seçim dansçı ve beşinci bir müzisyen.

Ve bir erkek olmak için çalışma seksi hat ne sayılır? FastLife sonuçlarını birlikte piyasaya 18.852 single kendi online ankette, Lavalife sporcular bir tarih seçiminde kadınlar için en iyi seçimdir bulundu.

seksi meslekler listesinde ikinci olan takvim Pinups itfaiye vardır.

Üçüncü olarak seksi olarak bir meslek olması gerekmez düşündüren, doktor aranan bir tarihten sonra.

Kadınların iş için, erkeklerin seksi işleri sahip olarak yeniden modelleri, dansçılar ve bu "hava hostesler" düşünün.

Tek politikacılar gerek onlar kalma için zaman yapmak gerekir korku. Çoğu insan bir tesisatçı, bir muhasebeci, bir müzisyen ya da sadece onlar belki Kanada'nın en ünlü siyasi çift, Belinda Stronach ve Peter MacKay, her tarihin nedenini açıklayan bir siyasetçi ile dışarı adım ediyorum şeyden önce herkes hakkında ile vakit geçirmek için tercih ederdim başka.

sadece yüzde 14 onlara seksi buldu ise siyasetçiler, bir politikacı tarih söyleyerek kadınların yüzde 31 ile sosyal hizmet görevlileri hemen üstünde ve kadınlar arasında dateability sıralamasında erkek hemşirelerin arkasında idi.

Erkekler sadece 20 bir politikacı tarih söyleyerek erkeklerin yüzde ile daha da politikacıların kırıcı idi.

Vancouver Sun

DATING OYUN

HANGİ MESLEK KADIN tarihlenebilecek ARE THINK:

Doktor% 92

Mimar 89%

Avukat% 89

Mülkiyet Agent% 89

Yangın Fighter% 86

Muhasebeci% 78

Pilot% 78

Öğretmen 78%

Atlet% 72

Oluşturucu% 72

Müzisyen% 72

Hemşire% 69

Sosyal Hizmet Uzmanı% 61

Dansçı% 58

Model% 58

Tesisatçı% 58

Sanatçı% 56

Satış Asistanı% 50

Barmen% 47

Hava Host% 42

Siyasetçi% 31

HANGİ MESLEK MEN tarihlenebilecek ARE THINK:

Doktor% 92

Model% 92

Hava Host% 88

Dansçı% 88

Müzisyen% 88

Hemşire% 88

Mülkiyet Ajanlar% 87

Satış Asistanı% 84

Öğretmen 84%

Sanatçı% 80

Barmen% 80

Atlet% 76

Avukat% 72

Mimar 68%

Muhasebeci% 60

Sosyal Hizmet Uzmanı% 60

Pilot% 44

Tesisatçı% 44

Yangın Fighter% 28

Siyasetçi% 20

Oluşturucu% 16

Kaynak: FastLife ve Lavalife

Vancouver Sun