19 Haziran 2010 Cumartesi

Evlilik-Minded Better Barlar At Than Online mı


Romantik pazarda, megapiksel şimdi resmen daha bar tarafı flirtations daha etkilidir.

Yeni bir anket Match.com tarafından yaptırılan göre, geçen yıl bir kulüp veya sosyal olay olarak daha online dating hizmetleri aracılığıyla tanıştım evli Diğer iki kat daha fazla çiftler.

Anket edenlerin son üç yıl içinde evlenmiş ve yüzde 17, bu karşılıklı bir tanıdık veya okulda veya üzerinden toplantı arkasında giriş üçüncü en çok sık kullanılan yöntem, yapım online tanıştı bulundu.

"Online dating tercih edilen bir yol şarkıları tarihleri bulmak için şimdi ise," Joe Tracy, flört dergisinin yayıncısı diyor. "Ben ve dating online bağlı olan stigma - düşünüyorum hala bazı bugün - büyük ölçüde azalmıştır biri. Herkes online dating yapmış biri bilir, bu yüzden insanlar daha az bu konuda konuşmak için korku var. "

Çalışma, araştırma şirketi Chadwick Martin Bailey tarafından yürütülen, ne kadar hızlı dating online - varlığı az yirmi yıldır gösterileri - sahip kişileri bulmak yol devrim ve potansiyel arkadaşları takip.

"Bu uzanan tüm diğer yerlerinden var gibi yapar," Susan Frohlick, University of Manitoba online dating okudu kültürel antropolog diyor. "Bunun son beş yıl içinde bu hiper-mainstream hale's oldu söyleyebilirim."

Ankette ayrıca beş single biri de çevrimiçi bir site dating yoluyla ve her beş yeni ilişkiler birinin internete kökeni borçludur buluştu birileri tarihli bulunmuştur. Ayrıca online bir araya geldi geçenlerde evli çiftler arasında, yüzde 30'i başlangıçta Match.com aracılığıyla temas sağlandı iddia ediyor. Sitesi, şirket göre herhangi bir zamanda yaklaşık 3 milyon aktif kullanıcıya sahip.

Online dating istatistikler her zaman puslu edilmiş ve sık sık çelişmektedir. Match.com destekli araştırma, örneğin, 2007 yılında online tanışma siteleri ile tanıştı evli çiftlerin yüzde 17, ama Harris Interactive anket eharmony sponsorluğunda bu çiftlerin sadece yüzde 9 o yıl bu tür hizmetleri aracılığıyla getirilmiştir evli bulundu . (Harris çalışma iddiaları son zamanlarda evli Amerikalı çiftler eharmony ile bir araya geldi ve yüzde 2 oranında.)

Ne olursa olsun tutarsızlığı, giderek önemli rol Web bulguları noktası şarkıları birini bulmak yardımcı oynuyor ile onlar aşağı koridorda yürümek istiyorum kime. Online Dating Dergi her yıl evlenmek 120.000 ABD çiftler online tanıştım tahmin ediyor.

"Düşündüğünüz eğer güzel sismik, bu," Greg Blatt, Dallas merkezli Match.com CEO'su diyor. "Sen hiç ortada yokken bu gerçekten de sıçradı ve toplantı insanlar bu temel insan etkileşimi, önemli bir parçasına çekilen bu yeni bir şey var."

Blatt teknolojinin yükselişi ve toplumda daha zor geleneksel yöntemlerle insanlarla tanışmak için yaptığınız değişiklikleri sektörün büyüme bağlıyor. İnsanlar daha sonra, uzun süre çalışma ve daha uzak aile üyelerinin kim bir komşunun yakışıklı, uygun yeğeni onları tanıtmak olabilir yaşamak evlenmek. Dizüstü bilgisayarlar ve modemler boşluğu doldurmak için devreye girdi.

"Bu sadece toplantı ise," Blatt diyor. "Bu Maçın hiçbir ayrı toplantı daha bir parti ya da bir restoranda ya da bir metro tarihinde toplantı budur. . . . Bir kere tanıştım, gerçek hayatın, ya birbirlerine aşık ya da yoktur. Ya büyük bir romantizm ya da sen yapamazsın.

"Bilgisayarlar romantizm yerini alıyor gibi geliyor değil," diyor. "Sadece başka yol bir pozisyon sonra Romantik bir şans verir birini karşılamak için kendinizi koymak" dedi.

Cupid Shook Me Down: Top-Tier Dating Service St�mde


16 Haziran 2010 Çarşamba

Engelli Of Romantik Yaşam


"Tanrı bana yardım" Graham, sevgi hoşgörü ile gözlerini devirerek "dedi.

Graham ve Ruvolo, ikisi 32, hassasiyet ile birbirlerinin foibles kabul edin. onların romantizm belada bir kız "Gary evinde çok fazla zaman geçirdiğim ve I didn't like it," Graham altı ay çiftler için danışma geçirdim ve o amele dışarı söyleniyordu bir kez.

Sonraki engel aile evlerinden, Brooklyn hem de, bir grup oturma hareket edilecektir. Orada, Ruvolo, Down sendromu olan zihinsel engelli ilk kez, Graham, ve birlikte kapalı kapılar ardında vakit geçirmek için izin verilecektir.

Çifti, yeni bir hareketin kesme kenarında mental retardasyon ve ilgili engelli olan 7 milyon Amerikalı için sağlıklı cinsellik tanıtmak için bir sosyal hizmet kurumu tarafından romantizm ve fiziksel yakınlık kalma çalıştırıldılar.

Bir sonraki adım

, Eğitimciler ve araştırmacılar sosyal fırsatlar tanıtıyoruz uzmanların söylediklerine de engelli hakları, psikolog bir küçük ama artan bant en son sınır olduğunu ve onlara zevk beceri öğretimi, koruyucu ailelerin itirazlarını çoğu bitti.

Bir kuşak önce, Graham ve Ruvolo gibi genç erişkinlerde genellikle kurumlara, normal bir yaşam hiçbir beklentisi ile sınırlı idi. sınırlamaları izin olarak her şey 1975 yılında, bir mahkeme kararı Staten Island, New York üzerine ünlü Willowbrook Devlet Okulu kapalı değişti, ve onun sakinleri taşındı, ve diğerleri onlar gibi ülke çapında, toplum ayarları içine tam olarak yaşamak için.

Komşuluk okula ve iş ödeme tutarak içerebilir. Şimdi birçok erkek ve kadınlar 20'ler ve 30'lar, çocukluk döneminden teşvik bağımsız olması için zaman onların romantik ve cinsel ihtiyaçlarını dile gelir aynı bekliyoruz.

çocukları cinsel olarak aktif olma olasılığı genellikle zihinsel engelli arasında anne sarkıntılık yüksek oranları dikkatli alarmlar. Olan ve programları en azından kısmen devlet tarafından finanse daha, hastalık ve yakınlık hazırlanmak müşterilerine daha gebelik istismarın önlenmesi vurgulamak olasılığı olan kuruluşlar.

"Plenty insanların hala bu yoksunluk olduğu cevabı," Philip Levy, Genç Yetişkin Enstitüsü, gelişimsel bu cinsellik atölyeleri ve sosyal etkinlikler gibi sunan bir öncü olmuştur engelli 50 yaşındaki Kurumu'nun başkan inanıyorum olanlar Graham ve Ruvolo katılırlar.

Bu konu onu size geri musallat gelecek gizlemek "Ama," Levy olan ajans New York metro alanında, her yaştan 20.000 'den fazla kişi görev ekledi. "Ayrıca, bir kez kendileri için düşünmek, insanlar yetiştirmek ve onlara söz veriyorum duygusu vermek yoluyla değil izlemek gerçekten acımasızdır."

Neredeyse tüm kurumları, bir rıza yetişkin sağ bir seks hayatına sahip olmak onaylamaz kalma ve cinsellik, bu enstitünün teklifi, nadirdir gibi resmen sınıfları.

"Bilgilendirilmiş seçim alanında önemli bir tema, gerçek programlar cinsel yaşam destek için orada değil," Charlie Lakin, Enstitü Topluluk Uyum Minnesota Üniversitesi of at at araştırma ve direktörü olduğu other kuruluşları söylüyor Genç Yetişkin Enstitü personeli eğitim malzemeleri alım ve davetkar kendi personeli konuşmaya.

Ebeveyn izni

Graham annesinin ilk tepkisi korkunun ne zaman kızının sosyal izni flört ve seks hakkında onu öğretmek istendi.

"Gözlerim geniş zaman bunun gerçekleşebileceğini de sözlerine var," anne, Maureen Graham dedi. mümkün olduğunca normal bir hayat yakın "dedi Fakat daha hızlı o mantık gördüm en:" Ben her zaman Mary Kate istedim. "Peki ben onun için de bu istemez ki?"

"Bu" halka Mary Kate Graham, iki kalp, Ruvolo bir hediye iç içe giyer içerir. telefonda çift konuşma Günde birkaç kez; bowling gitmek, sinemaya ya da restorana en hafta sonları, genellikle anne ile yedekte.

"O kadar birbirlerine iyi, çok destekleyici," Maureen Graham dedi. "Onlar zaten seks yaşadım ama eğer onlar güzel birbirleriyle samimi oldum ve OK benimle bilmiyorum."

Her nimet bir yana, Ruvolo ve Graham onlar evlilik için kendilerini kurtarmak niyetinde söylüyorlar. "Bundan önce, o olurdu iyi," Ruvolo dedi.

enstitü olarak, serbest konuşma rağmen, hem personel ve müşteri hedefi sevgi ve kalıcı ilişkiler teşvik gibi görünüyor.

Fyne ve diğer sosyal izolasyon cinsellik daha acil bir konu öğrendim. erken bir sınıf olarak, Fyne ister "Tamam öğleden sonra bir ortağı ve bir akşam sahip olduğunu öğrencilere sordu?"

Yanıt, dedi, bir uyandırma çağrısı oldu.

"Ben nasıl Bobra," bir öğrenci seslendi bir tarih almak için bilmiyorum. "Bu sadece çöp olup geri kalanı yüzden."

TheNewsTribune.Com

ActMon Password Recovery XP


13 Haziran 2010 Pazar

"Kitap tarafından â € dating Hız


Eğer bir ortak arıyoruz. Misiniz kalma hız düşünmelidir?

uninitiated için, bir bar veya cafà ©, onlar üç dakika için bir zil çalar ve herkes müzikal sandalyeler çalış önce birbirleriyle röportaj yapmak için de tek bir toplama, taşıma bandı üzerinde bir sonraki konuma hareket's.

Gecenin sonunda olanlar kimse ilgi, hala yüz detayları takılabiliyor, o zaman eğer onlar (tanıştığım bir pırıltı hissediyorum) sayıları tükenmek ve arama için umut.
Bu gerçekten umutsuz, tüm hesaplar tarafından satın alabilirsiniz ama muhtemelen artık yüzeysel kararlar eğilimli, ben yukarı bir bar veya partide birbirleriyle sohbeti asırlık ritüeller daha şüpheli ve başkasına geçmeden 10 dakika sonra hayata sahip kişi, vücut kokusu sorunları olan bir anırma gülmek ya da Ulusal Cephe üyelik kartı.

Bugünün tek kadın kendi prens bulana kadar kurbağa çok öpmek için hazırlıklı olmak, yoksa tüm dünyada olduğu gibi alınıp olmazdı kalma hız görünüyor.

A daha iyi bir bahis, mutlaka bir su birikintisi içinde bildiğiniz tarih hız için kurbağa dolu paylaşan senin bir tutku okuma gibi. "Oku dating" olmak hız â € "Arkadaşlığın kabul edilebilir, daha az üzücü ve acınası yüz olarak lanse olup kitap mağazaları ve kütüphanelerde o ekledi gravitas vermek için düzenlenen's.
Formal kurallar daha az riskli sadece takip ve seyahat kitapları banka arkasında adresinin kurbanını lunging daha yaptırın. Hmm .. ayrıca fantezi değeri bir nevi bir kütüphane biriyle İniyor etmek. Ama konuyu dağıtmak.

Kesinlikle olmalı ayıklamak sadece karyola direği, ya da bir şey daha kötü değil, mutlulukla Dostoyevski his'n'hers okuma ömür boyu başka bir çentik Aradığınız dilettantes edebiyat sohbetlerinin zorunda? Şart değil. Dr Crippen hevesli bir okuyucu, görünüşte idi.
Okuyun ki, sadece adınız değil, aynı zamanda favori kitap ayılar bir rozet koyarak içerir çıkıyorum. Bu çok haksız's. Bu tek kitap Başlık, kişiliğinin tam bir enstantane iletmek zorundadır.

Desert Island Discs, ben seçimlerin çok inanıyorum bile ajanlar ve PR insanlar tarafından hayal olan, en az sekiz tunes ne kadar hassas, serebral veya popülist olduğunu göstermek için seçim yapılacak.

Bu yöntemde daha fazla araştırma yapılması bir Tüykafa layık olmak için değerlendirilecektir seks-ve-alışveriş tür ile ilişki itiraf mı? sen kimin favori okumak Kuzuların Sessizliği bir adam uzakta yazmak mı? Bu kimin top okumak eponymous modeli Ürdün olmak bir herif daha kötü mu / ne?

mâkul Muhtemelen önemli değil, ne okuyorsanız. Turnusol testi nasıl unselfconsciously onlar hakkında bir kitap olsun, üç dakika içinde düz â € "ve İster seyahat bölümünde keşfetmek için tutardır gülmek yapabilirsiniz konuşmak.

sheena.hastings @ ypn.co.uk

Görgü kılavuzu posh kız sleaze ipuçları sunar