10 Eylül 2011 Cumartesi

Aşk ve Romantik Taking Back


Ben gözlemlenen büyük bir trajedi vardır.

Ne adamlar hakkında bildirimde, onları daha itaatkâr ve kadınsı olmak istiyorum aşık olmak yapar. Onlara acıyor aşık olmamak - itaatkâr ve kadınsı ediliyor.

Şimdi, bu sitede çocuklar birçok, onlar tamamen yeteneğini kaybetmek, kötü oneitis nasıl eğitilmiş, çünkü aşık olmak. (Bu, belirli bir kız ya da var bilmiyor olabilir, üzerinde obsessing.) Fakat onlar kendi enerji yanlış yol ve bir bütün olarak teslimiyeti ve kadınlık öldürmek için çalışmak yerine, onların duyguları sonuna kadar öldürüyor. Sonuç olarak, onlar bile olmak istiyorum aşık olamaz bulabilirsiniz.

Bu adamlar oneitis olarak bilinen bir wuss ve hastalığın aşık ilişkilendirir. Bununla birlikte, sağlıklı, karşılıklı sevgi ve sarılan CHUMP içine bozulur tek taraflı kör saplantı arasında büyük bir kontrast var.

Eğer iyi bir zihniyet olduğunu biliyoruz nasıl bilmek istiyorum?

Ne olması gerektiğini bir kıza aşık olmak, daha erkeksi olmak istiyorum lider olmak, ayakları onu yaladığı, ve o size asla unutmayacağım emin olmak gerektiğini.

Ben bu neredeyse kaza, benim kız bana oluyor bulduk. Benim eril doğa üzerinde alarak, gerçekten aşırı teknikleri hatırlamak gerek. Ben güvenli bir şekilde o kelimenin tam anlamıyla bana bağımlısı olduğunu söyleyebiliriz.

Erkekler aşık haline wusses sıralamak için bir eğilim var - erkeklik kaybediyor. Ancak, kadınlar, adamlar, eril doğa ile daha kadınların kendi kadınsı doğa ile uyum içinde daha fazla anlam, hem de daha feminen ve itaatkar olmak gibi görünüyor. Bu neden oluyor?

Peki, ilk kapalı, toplumun değerli babası rakamlar eksikliği sorumlu olduğu. Kimse erkek nasıl kendi eril doğa ile uyum içinde olması için erkek olmak ne kadar, kimse onlara bir şeyler öğretmekten öğretiyor. Anneler, çünkü doğaları kadınsı, erkeksi doğasını öğretmek için nasıl bilmiyorum, çünkü gibi deneyin, yeterli değildir. Daha fazla çocuklar anneleri tarafından nasıl sevgi öğretiliyor ile, dişil doğanın pick up.

Kızlar, çok aşık, hala, (büyük bir kısmı için) tabii ki bu anne yetiştirmek için nedeniyle daha kadınsı. Anne rakamlar yokluğu bile, kadınlar, çocuklar çok kısa ve öz bir yorum ve palavra bir yana gerçekten kadınlar hakkında konuşurken değil iken duygu ve çocuklar hakkında konuşmaya bayılıyorum.

Şimdi, pek çok pikap sanatçı ve Don Juans teknikleri konusunda çok sert ve daha az zihniyet odaklanır. Onlar bir süre için erkeksi ve leaderly hareket, ancak sorunlarla uzun vadeli bir ilişki içine almak. "Tatlı, onu bana / seks benim gibi düşünüyor. Şimdi benim gerçek kendini göstermek ve öğrendiğim bütün bu saçma endişe durdurmak. Bu da çok iş bulunuyor. "

Ay, sürtme var. Bir adam olmak gerekir. Bir adam olmak eğlenceli olmalı, zahmetsiz olmalıdır. Neden bu konuda endişelenmenize gerek? Doğası gereği eril ve sevgi ne yapmak gerekir.

Ama sorun, bazı çocuklar keşfedilen eril teknikleri ile aşk duygu ve romantizm katabilmek asla ve teknikleri zihniyet olmazlar, onlar sadece teknikleri muaftır. Aşk bir erkek olmanın kutup tersi olur ve onlar veba gibi kaçının.

Ya da uzun vadeli bir ilişki içine almak ve teknikleri ile durdurmak ve bunun yerine kendi "gerçek canlarından" başlanamaz.

Ne olur?

Bu ilişkide pantolon çıkarıp, kendi kız arkadaşı pantolon koyar ve adam hakim ve dökülüyor alır.

Kadınlar ilişkiler rolleri olduğunu biliyorum, sadece bunu kabul etmeyecektir. Rolleri doldurmak için çalışıyor, bunlar bilinçaltında rol doldurmak için çalışıyor başlayacak. Ve bunu yapmak için onların doğalarında olmadığı, kalıcı bir şans daha az olacak, ve güle güle ilişki öpebilirim.

Doğal erkek nasıl yaparım?

Hakim, erkeksi lideri, bunların kim olduğunu. Bu bir ön değildir. Bu bir safsata değil. Onları gerçek. Onlar sadece kendilerini edilmektedir. Hatta aşık olabilir ve fazla vidalı alamadım, çünkü onlar doğaları gereği erkekler kadar temas, ve aşk onları daha erkeksi ve daha kadınsı değil olmak istiyorum.

Bu da romantizm içine oynar. Gerçek aşk ne olursa olsun, hediye ile duş onu, onun hizmetkarı olmak. Bu, bizim için kötü bir etiket ile kahverengi bir çanta içinde satıldı bir saçmalık ve biz satın aldı. Gerçek romantizm, ayaklarının onu süpürür nedir, onu alır ve o uysal ve sevgi dolu içine onu getirebilir dünya gösterir.

Buradaki nokta, millet, kadınlar, prototip "Latin Lover" ve bu kadar sevgi aşk romanları ile ilişkilendirmek bu eril sevgilisi olmanın sadece teknikleri yapılmamalıdır bir şey olduğunu. Zihniyet içine katabilmek, çalışmak ve hayata küsmüş büyümek olmaz.

Bunun yerine, sadece kendiniz gerekecektir. Bir cisim olarak memnun ve mutlu olabilir. Onu olduğu gibi ve o gibi, memnun ve aşık olabilir.

Geri götürün - aşk ve romantizm atmak değil! , Ve onu kucaklamak için ne gerekiyordu olun.