22 Eylül 2011 Perşembe

«Hakkında düşünün Beş Önemli Şeyler


Herkes yapıyor. Herkes onu seviyor. Kalma zevk veya stresli ve korkunç, şimdiye kadar, sonsuza kadar uzanan yaşam durdurabilirsiniz bir kişi bulmak için gidiyor iseniz, bunu yapmak zorunda olduğunu biliyor bulmak ister. Baylar, sadece hiç sizin için en uygun olanı bulmak için gidiyor kız bugüne kadar var. Yani, burada, sizin için bazı iyi tavsiye.

Olağanüstü partner escort girls.They yaklaşık beş en önemli şeylerden ayrılmış olabilir:

Kız çocuklar değil. Onlar ellerini koyarak ve koltuk altındaki kanatlı bir yaratık gibi hareket sesler çıkarmaktan çok eğlenceli olduğunu düşünmüyorum. Sarhoş olsa bile, bu sevmiyorum. Adam gece için bu tür bir davranış kaydedin.

Kız çocuklar değil. Onlar önceki ilişki fetihler hakkında övünme serin sanmıyorum. Söylenecek bir şey vardı ama şimdiye kadar oluşturulmuş en şaşırtıcı raf vardı vampir sarışın hakkında bilmek istemiyorum. Ne de onların adam yerde her kadın tarafından karşılandı harika olduğunu düşünüyorum. Sadece güvenli tarafta, eski kız arkadaşı söz asla ve asla başka bir yere tarih atın.

Kız çocuklar değil. Onlar el ucuz beş-buck pizza aşağı eski kot kendi kapıda görmek için sevmiyorum. Bu bir bana güvenin. Belki ilerde yönlü sonra çocuklar, sonra gibi gençler hale gelir, ne bir şey bu tür düzelecek. Ama şimdi, çocuklar, lütfen: haki bir pantolon ve bir kazak gömlek gibi güzel bir şey koymak bir duş almak, ve el yerine yağlı fast-food çiçek var.

Kız çocuklar değil. Onların tarih restoran nakit alış-one-olsun-tek kupon kayıt dışarı çeker sevmiyorum. Orada bir pazarlık ile yanlış bir şey, özellikle bu zor ekonomik kere, ama annen (tutumluluk kim seveceksiniz) ya da en iyi dostum (bildirim veya ödediğiniz umurumda değil kimin) ile giderken bu freebies kullanabilirsiniz. Tarih o tam fiyat değer olduğunu düşünüyorum yapmayın.

Kız çocuklar değil. Onlar geğirme ve osuruk yarışmaları çok eğlenceli ve ilginç ve hoş bulmuyorum. Herhangi bir ön uyarı gurur duyulacak bir şey değildir, kadın nüfusun yarısına göre, en sessiz ama en ölümcül bir kadar gelebilir. Ne geğirme melodi dışarı "Star-Spangled Banner" Yine, frat kardeşler ile futbol gece kaydetmek mümkün serin bu yol.

O tarihlerde büyük bir zaman geldiğinde kalma kızlar hakkında hatırlamak Hatırlamak beş en önemli şeylerden uzak başka bir şey daha götürecektir. Uzanan kız hakkında hatırlanması gereken en önemli şeylerden de aynı bayan ile birden fazla tarihi almak için izin verecektir. Kalma konusunda çok sayıda tavsiye sunmak ve hatta basitçe söylemek kimin bazı, insanlar çok var "Kendiniz olun."

Kendinizi kız listede kalma hatırlamak için beş en önemli şeyler yasak eylemlerin herhangi bir içeriyorsa, korkunç bir tavsiye değil, ama bana güvenin, kendinize olmayın. Daha iyi. Hatırla kalma kızlar hakkında en önemli şey, bu beş ve daha iyi bir partner yaşam var.