17 Mart 2011 Perşembe

Dating Başarılı Online İçin Altın Kurallar


Bugün, online tanışma on Altın Kuralları bırakmadan konum. Bu listeyi gözden geçirmek ve profillerini ve müşteri hizmetleri e-postaları binlerce yanıt oluşan birkaç ay içinde derlenmiştir. Biz kurallar çamaşır listesi ile yola çıktık ve başarılı bir online tanışma için "Temel" olarak sınıflandırılan kurallara indirdim. Eğer bu kurallara uyun, sizin online tanışma deneyimi eğlenceli, hızlı ve kolay bir süreç olacaktır. aşağıdaki kurallar her, ama gelecekte blogların daha ayrıntılı olarak ele alınacak şimdi, burada uzanan başarılı online için 10 altın kural hızlı bir özetini hazırladık.

1. gibi-mümkün olun: Bu çok düşündüğünüzden daha kolay anahtar Profil basit tutmak ve özetlenmiştir yatıyor. Profil boyaları sizin hakkınızda ne konum ve kim bir resim. Boya geniş bir resim (ben., Yürüyüş, yüzme, bisiklete binme vb backpacking, Boş zamanlarımda snowboard geçirirler. Dışarıda sahiptir giden biriyim.) bir ya da iki konu üzerinde konut daha pek diğer faaliyet hayatında (ben bir mühendisim ve aletler ile etkileşimde bir program geliştirmek için benim sorumluluğunuz oluyor orada olduğunu düşünmenize neden olabilir, bu üreticilerin's ve günlük analiz raporlarını doldurmak için reklamverenler's .) Eğer profilinizde başkalarıyla iletişim kurmak istediğiniz için vereceğim daha fazla teşvik ekleyebilirsiniz Daha fazla etkinlik.

2. Hevesli olun: Profiliniz ilk izlenim. Profil iyimser ve pozitif sesi tutulması ve diğerleri üzerine çıkmak o kadar yüksek başarı oranları yol açacaktır. iki örnekte karşılaştırın: Ben plaj love vs ve zaman var gibi ben belki olabilir çok buluyorum ben plaj gibi. Bunu dışında bir daha renkli ve diğer daha açıklayıcı aynı şeyi söylüyoruz.

3. resim ekleme: Bu kadar stres değildir: Eğer, büyük olasılıkla sizin için çalışmaz kalma bir resim, çevrimiçi paylaşmak istemiyorsanız. En az bir resim ekleyin ve iyi bir seçim. resimleri olmadan Profiller nadiren ve diğerleri tarafından incelenir nadiren yanıt almak. Eğer mesaj göndermek veya daha hiç paylaşan bir resimli mesaj yanıt zaman harcamak mı? onlar birini bulma konusunda ciddi çünkü kayıtlı üyelerinin çoğunluğu kendi resimleri yükleyin.

4. Dürüst olun: toplantı single daha iyi şansınızı için harika bir yol gibi görünebilir bir profil kabartmak, ama çok kısa vadede sonuç arıyorsanız sadece bu. Gerçek sahtekârlık tespit edilmesi halinde, büyük olasılıkla hiçbir güven ve itibar kurulmuştur paramparça olacak,. , Kendiniz olun dürüst olmak ve kim için sizin gibi insanlara izin ver.

5. dışarı Stand: Bir single ilgi ölçmek için hızlı ve kolay bir yolu gibi görünebilir bir satır mesaj göndermek, ancak araştırmalara göre, anketler, ve geri â € "üyeleri tek gömlekleri nefret ediyorum. Biriyle bağlantı ilgileniyorsanız, size gerçekten onlara ilgi olduğunu biliyorum diğer ucundaki kişi sağlayan bir mesaj göndermek için zaman ayırın. sonuçlar elde etmek için en iyi şekilde stand etmektir.

6. Etkileşimde: mesaj göndermekten çekinen etmeyin. Eğer insanlarla tanışmak için buradayız. temas başlatmak proaktif olun ve kendinizi olmak hatırlıyorum. , Içerik olarak devam eder gibi okumak mesajları eksikliği göndermek ya da doğada cheesy vardır deneyin. sık sık başlatın başvurun.

7. tüm hakkında tanımak ve yeni insanlarla tanışmak olan Online Dating: açık fikirli olun. son derece sıkı filtreler olması gerçek başarı bulma şansınızı incitebilir. Eğer dikkat, cevap yakalar bir mesaj alırsanız. Kaybedecek bir şey ve her şey kazanmak zorunda.

8. En iyi kararı kullanın: Online dating, ama güvenli bir ortam olarak tasarlanmıştır oyun sistemi çalışan insanlar var. paylaşarak kişisel bilgi gelince en iyi karar kullanın. zor sorular sormak ve rahat hissetmem gerekiyor gibi kadar zaman korkmayın. Birisi gerçekten ilgilenen varsa, onlar anlayacaksınız.

9. Insanlarla tanışın: mesajları alma, ama buz kırmak için harika bir yoldur kimya gerçek hayat senaryoları belirlenir. Güven İçgüdülerini! Eğer bir bağ hissediyorum, onları yüz yüze tanışmak için tereddüt etmeyin. Potansiyel bir maç ile buluşmaya karar zaman, herkese açık bir yerde karşılamak için hatırlıyorum.

10. Sabırlı olun: Online dating zaman alır. Böylece yukarıdaki ipuçlarını takip sürece, sen beklemeye değer kendiniz olan bir maç bulmak için emindi olacağım.

Switchfoot Dating


13 Mart 2011 Pazar

Online Tanışma ipuçları


Tutku, kalıcı ilişkiler vardır paylaşmak gün kimse ne çok erkek ve yeni milenyumun arzusu kadınlar. Insanlık ve sosyal bir hayvandır yalnız yaşam onun için yeryüzünde ne değildir. selüloit üzerinde sizzles, yakışıklı erkekler ve kadınlar el ele tutuşarak ile ilk bakışta, pastoral güneş battıktan sonra aşka her zaman ne yaşam sunuyor değildir. günlük hayatta â € œlove ve romanceâ € büyük ölçüde farklıdır. Güven, dostluk ve saygıya dayalı çiçeklenir.

Tahvil ortak çıkarlar ve bir anotherâ € ™ s şirketin keyfi ile büyür. ideal veya bayım sevgilisi erkek sis dışında gerçekleşecek özledim kavramı kurtulun. Çıkmak çevresinde bekleyen ve ideal bulmak için bir strateji oluşturmak. Eğer â € œregular routeâ € bıkmış iseniz online dating deneyin. tanışma siteleri kayıt İnsanlar iblisler veya Dev değildir. En günlük erkek ve kadınlardır. Istatistikleri çok sayıda ve profesyonel eğitimli olduğunu göstermektedir. Öyle bir karar almak ve online tanışma siteleri ziyaret edin. nasıl çalıştığını öğrenin. kimlik bilgilerini kontrol ettiğinizden emin olun. Eğer dating tarafından online bir başarı yapabilirsiniz:

1. online bir profil oluşturmak olduğunu size gerçek. hızlı sonuç güzel iltifat doğal fotoğraf göndermek için. ne olumlu özellikleri vardır ve bunları içeren arkadaşlarından öğrenin. bir profil yaz sözcüklerin gerçek projeler.

2. Hazırlamak bir partner olarak ne istediğini ayrıntılı bir liste. Ne ve ne gibi seni sevmemek. Eğer şartları doldurmanız halinde doğru o site bu rastgele seçimler değil maçlar göndermek için ancak ihtiyaçlarınızı yakın mümkün olacaktır. meslek, yaş, yer, boy, fiziksel özellikleri, burç / doğum işaretleri, ve hobileri gibi yaygın olarak kullanılan arama seçenekleri biliyorum.

3. kötü şeyleri ve ot için olası bir tarih tanımayı öğrenin. Tüm â € œsecure datingâ € kurallarına uymak emin olun.

4. Bir kez kısa birkaç olası bir tarih belirledik ve e-posta ile denk yapmanız gerekir sohbet odaları kullanarak birkaç tarihleri ​​ile sohbet.

5. açık ve iletişimsel olun. Başarının anahtarı açık ve ilginç bir şekilde düşüncelerini gibi duyguları ifade etmektir. Ama geçmiş ilişkiler veya çocuklarla ilgili obsesif önlemek. Arkanda geçmiş koymak için bilinçli bir çaba tarihe karar verdiğinizde.

6. Binlerce insan profilleri gönderin. Bu yüzden, senin ilginç ve farklı yapmak için öğrenirler. Eğer ilginç ve ferahlatıcı başlıkları oluşturmanız gerekir temasa değirmeni çalıştırmak değil fotoğraf göndermek ve boringâ € olmayan bir profil yazmak mümkün tarihleri ​​istiyorsanız, "onu ifade etmeli veya bir hikaye!

Juster dig selv med din indre natur for True Dating Succes