26 Şubat 2011 Cumartesi

Evlilik Ve Büyük Bilim Mix etmeyin


matematikçi, fizikçi, kimyager, biyolog ve - Birkaç yıl önce, Satoshi Kanazawa, Christchurch, Yeni Zelanda Canterbury Üniversitesi'nden sonra bir psikolog, 280 büyük bilim adamlarından oluşan bir biyografik veri tabanı analiz ettik. kariyerinin zirvesinde her bilim adamının yaşı hesaplandığında - numune ağırlıklı olarak erkek oldu - Kanazawa ilginç bir eğilim kaydetti. yaşamın üçüncü on yılda bir sorguç sonra, bilimsel verimlilik - olarak önemli keşiflerin ve yayınlar ile kanıtlandığı - yaş ile önemli ölçüde düştü. o örnek evlilik tarihini baktı, o verimlilikte düşüş evli olmamış erkeklerde daha az şiddetli olduğu bulunmuştur. Grup olarak, onların geç 50s iyice ulaşmak için devam eden bilim adamlarının evlenmemiş düşüş oranlarında yavaşlamıştır.

"Erkek bilim adamlarının verimlilik evlilik hemen sonra düşüş eğilimi," Kanazawa İngiltere Ekonomi ve Siyaset Bilimi London School of onun şimdiki ofisinden bir e-posta röportajda diyor. "Bilim adamları, suçlular evlilik üzerine suç vazgeçmek gibi, evlilik üzerine bilimsel araştırma 'vazgeçmek' eğilimindedir."

Kanazawa's belki tartışmalı perspektif evrimsel bir psikolog olarak izlenir. "Erkekler için kadınlara çekmek için ve (bilinçsizce de olsa) evlenmek bilimsel araştırma (ya da yapmak başka bir şey) yapmak," diyor. ? "Whatâ € ™ yapan bilim noktası (veya başka bir şey) zaten (daha doğrusu, ya da erkekler genellikle evlilik yoluyla elde edebilirsiniz üreme başarısı) Evlilik evliyse s amaç; fen veya başka bir şey erkekler ne olduğunu . fakat aracı Benim bakış açıma göre, bilim adamları herkesten farklıdır; evrimsel psikoloji eşit olarak tüm insanlar için geçerlidir, "diye ekliyor.

Kadınlar Evlilik Toll

Evlilik, kadın bilim kariyerlerini üzerinde olumsuz etkisi olduğu gösterilmiştir. Veri Ulusal Bilim Vakfı erkeklere (% 83 karşı% 66) göre daha kadın, doktora düzeyinde bilim adamları ve mühendisler daha az evli olması muhtemel olduğunu göstermektedir. Arasında o evli, ancak kadınlar daha bir iki kariyer evlilik barındıran sorunlar yüzleşmek olasıdır - tek nedeni iki kat erkekler full-time çalışan bir eş olduğu gibi olası olduğunu olmak.

ve karıştırmak için çocuklar ekle sorun bileşik olduğunu. Kimberlee Shauman, California, Davis Üniversitesi'nde sosyoloji doçenti tarafından Research doğum ve çocuk yetiştirme için o zaman kapalı bulunan womanâ € ™ s kariyer için, sık sık geri dönüşümsüz önemli engeli teşkil etmektedir.

Bu evlilikler Kariyer Geliştirme

evlilik gerçekten kaçınılmaz olarak erkek ve kadın bilim adamları için bir belâ mı? Ya da peşin bilimsel kariyer yardımcı olabilir? bir bilim kariyer evlilik etkisi bazı gerçek dünya görüşü duymak için, ben ScienceCareers Forum gündeme.

Birkaç forum katılımcıları duygusal ve finansal istikrar kaynağı ziyade tehlikeli anaforunun olarak evlilik gördüm. hem lisansüstü okulda iken David, bir moleküler biyolog, eşi bir araya geldi. Şimdi 6 yıl, David evli "wouldnâ € ™ t değiştirmek şey. Hatta ben (biz) bir ortak olarak Onsuz olduğunu tüm atlatmaya çalışıyorum hayal bile edemiyorum."

"Enstitü olarak veya doktora sonrası çalışma eşin sahip tek, düşük gelir seviyesi yapmak yapmaya çalışıyorum artık youâ € ™ re bu yana çok büyük bir avantaj olabilir," Zengin, bir mühendis diyor. "Benim durumumda, itâ € ™ da yardımcı olduğunu Ia € ™ ve çok kariyerim hayatımın parçası emin iyi oldu -. Değil, tam tersi"

"Ia € ™ ma son yıl doktora öğrencisi," başka "diyor. "İkimiz de, ve tıbbi araştırma ve shea € ™ yüksek lisans aldım ve inan bana, evlenmek için yardımcı olur. İkimiz de dona € ™ t yeterli para var, ama mutluluk thereâ € ™ sa çok her gün heyecanlı olduğu , büyük bir gelecek hakkında düşünmek için. "

Kristen ve 6 ay tezi tamamlamadan önce onun en yakın arkadaşı evli ona "in-lab" ve "evde" işbirliği dediği memnun. "Bir büyük avantajı biz araştırma benzer bir alanda, hem de bilim adamları olmasıdır ve biz sürücü ve tutku mesleği bir parçasıdır anlıyoruz. Olması sizi anlıyor ve size yürekten grad okul aracılığıyla büyük bir kazançtır destekler, birisi doktora sonrası yıllarda ve sonrasında. "

Geçen ay, New York'ta bir yazarlar konferansa katıldı zaman, konuşmacılardan biri Sreenath Sreenivasan, yardımcı doçent ve öğrencilerin dekan Gazetecilik Columbia Üniversitesi Graduate School idi. Evlendikten zihnimde canlı bir görüntü uyarılmış bir sahne diye nitelendirdi. O elinde laptop ile yatakta onun yastık karşı oturuyordu. His busy, multitasking wife (a management consultant and mother of twin toddlers) was also working on a laptop, seated right beside him. Iki onların zorlu işleri elektronik eğilimi vardı, ama her ikisi de kariyer ve evlilik bağlılıklarını aynı duygusal "bant genişliği" belli ki üzerinde birbirlerine mesajlaşma ayrıca sohbet edildi.

Fall Apart Evlilikleri

Bazı evlilikler € ™ t yeterli bilimsel bir kariyer suşları dayanacak kadar güçlü arena. "Ben her zaman daha iyi olacağını umuyordum - doktora sonrası sonra, mezun olduktan sonra, görev süresi sonrasında," Chris, Kanada ikinci yıl doktora sonrası diyor. "Ne yazık ki, hiçbir şey düzeldi. Şey varsa, o (daha komiteleri, konferans daha fazla kağıtları, daha fazla öğrenci, daha bağışlar, daha gözden geçirmeye ve daha fazla hayal kırıklığı) daha kötü oldu. Seni evet, evlenmek, bilim adamı olup olmadığını söyleyebilirim. Eğer scientistâ € ™ s ortağı iseniz, uzun ve sert sizin ilişki içinde bunu yaşamak eğer düşünüyorum "diyor.
Rewton, 9 yaşındaki bir çocuk ile bir tenured doçent, couldnâ € ™ t bilimsel bir kariyer yarattığı kişisel sorunlar hakkında daha fazla bilgi katılıyorum. "Iş ve ev hayatının dengesini her zaman evlilik bir sorun olmuştur. Olmayan bir bilim adamı için ilişkilendirmek zor belli bir bilimsel kültür var," diyor. "Bu benim fakülte işler, vb jockeying iken daha ciddi bir konu daha önce benim kariyerimde, ama hala bir konudur."

"Ben, ancak bir adam bilim adamı ile evliydi ben (ve o € ™ t didnâ) bir fakülte üyesi olarak görev aldıktan sonra ilişki bozulmuştur. Benim yeni iş € ™ t hayatta didnâ bir uzun mesafe evlilik (300 mil) bizi zorla, "Elizabeth" diyor.

Nasif, Biyoloji Dolap adlı Meksika merkezli organizasyon müdürü, evliliğin 30 yıl boyunca, eşi kariyeri için ayrılan zamanın kıskanç olduğunu anlatıyor. işine artmaya devam ettikçe, o acı oldu nihayet bıraktı. O € ™ t onun suçu doesnâ. "Ne bizim eşleri rahatsız ihmal yoktur. Bir sen vb bir kitap, bir mikroskop, bir Petri tabak gibi kendin için bilimsel malzeme satın alırken, her hafta buket gül onun Satın Al"

Ne Asla Evlilikleri

Pek çok bilim adamı bir bilim kariyeri doğası bir ortak bulmak için fırsatlar sınırları şikayetçi. "Çok bilim orantısız erkek," Çad, bir mühendislik stajyer söyledi. . "Ben tam anlamıyla bir kadın konuşmadım enstitü sırasında hafta vardı ben de 50 kişi veya daha fazla kişi katılıyor partiler hatırlıyorum, ama sen bir yandan kadınların güvenebileceği; alındı hepsi de."

"Hareketli soruna büyük bir sorundur" diye ekliyor. "Ben pek yoğun iş yükü verilir benim rüya kızım, neden o ilgi olacağını? Az şeyler youâ € ™ ll yakın gelecekte uzak bir hareket olması bir tarih söylemekten daha büyük bir downer vardır buldum bile."
"Dürüst olmak gerekirse, benim bilimsel Kariyerim boyunca beklemeye şeyi koymak insanlardan biri oldu," Os diyor. "Ancak, ben € ™ t insanlarla tanışmaktan ve başlangıç ilişkileri sadece daha zorlaşıyor, çünkü başkaları bunu öneririm wouldnâ."

"Itâ € ™ ve Noahâ € ™ Ark gibi s youâ € ™ ve cevapsız büyük yukarı eşleştirme," Kara diyor.

Alman gazetesi bir son makaleye göre Zeit, itâ € ™ sadece bir partner bulma değil, aynı zamanda bilimsel bir kariyer daha zor yapılan bir aile başlangıç Die. Makale yardımcı doçent doktora öğrencileri arasında değişen bilim adamlarından oluşan bir çalışma bildirildi. Onu bulduğu 37 bir kuyruklu% 73 - 42 yaşındakiler zorunda çocuğu. olay anlatan yazı o kadar bilim adamı 40 yaşını doldurmamış olanlar genellikle herhangi bir mali veya konut istikrar olmadan kısa vadeli istihdam almak zorunda olduğu Almanya'da kalıcı bir pozisyon bulmak için zor olduğunu kaydetti.

O İş yapma

Ne yazık ki, akademik iklim genellikle sorunları bilim adamı evlilikleri doğasında şiddetlendirir. "Genç ailelerin durumu kesinlikle womanâ € ™ bereketli yıl s ile uzattığını (lisans ve lisansüstü arası junior bilim doktora sonrası kadar) uzun yolda verilen, özellikle sorunlu olabilir," Ayrıca bir genç bir anne bir doktora sonrası, diyor çocuk. "Whitehead Enstitüsü, Caltech, Stanford ve doğru yönde atılmış adımlar yaptık, ama şu anki eğitim ortamı değil 'aile dostu'," diye ekliyor.

; Küçük hibeler bir hasta bebek bakım alınıp olmak zorunda kaldığında deneyler yönetmenize yardımcı olacak teknik ve kurumsal destek personelinin görevlendirilmesi; yardım defraying lisansüstü öğrencileri ve postdocs süre kapalı izin daha liberal terk programları: Bu doktora sonrası sonra onun dilek listesi kapalı sallandı çocuk bakım masrafları; postdocs için kredi yardımı; part-time iş için seçenekleri ve kapsamlı, mali, idari ve hukuki yardım.

, Bir ortak kendi laboratuarında kalmasına izin için bir iş fırsatı vazgeçerek bir konferans açış bir aile olay eksik, ya da çünkü alarak işe geç kalma: Diğer kursiyerlerin bilim ve evlilik hokkabazlık sık esneklik gibi fedakarlık gerektirdiğini unutmayın Örneğin hasta bir çocuğun bakımı,. "Mükemmel bir dünyada, asla ya evlilik ya da kariyer için her şeyi feda, her şey olabilir," Liz diyor. "Dünyanın ISNA € ™ t mükemmel. Buna değer mi? Her dakika."

"Kurban iki yönlü bir sokak olan Bazen bir kız arkadaşı veya bir eş, â € ile geçirmek için laboratuvar zaman fedakarlık |. Ama itâ € ™ iyi değer arkadaşlarınızla evlenmek sonunda ise s söyleyebilirim. ve kendi aileleri var, anne-babanız vefat ve aileleri birbirinden ayrılır ve kendi jel kutusu ISNA € ™ tatil ve size destek için başkasına ihtiyaç anlar sizin için orada olacak t yaşlandıkça, "Bob" diyor. "Eğer eve geldiğinizde onu söylemek kimse var mı? Gerçekten, whatâ € ™ dünyanın en büyük şey keşfetmenin anlamı var"

ScienceCarriers.Org


25 Şubat 2011 Cuma

Prezervatif Test Aranıyor


MELBOURNE, Avustralya â € "büyük bir prezervatif markası teklif üzerinde yeni bir ödenmemiş iş için başvuranların binlerce beklenen Cuma dedi - prezervatif tester.

onun prezervatif bir dizi test etmek istedim vardır - erkekler ve kadınlar - Durex 200 yetişkin Avustralyalı söyledi.

Başarılı adaylar ödenen verilmeyecek olsa da, her Durex seks ürünleri bir paket alacaksınız, bir şans 1000 Avustralya doları ($ 857 ABD), artı mesleki prestij kazanmak için, şirketin yaptığı açıklamada.

"Kim bir profesyonel yetkili gerçek bir şans istemez ki?" Durex pazarlama müdürü Sam White sordu.

"Durex başvuru binlerce bekliyor" denildi.

Adayları da "uzman" prezervatif test yapacak neden uygulamaları açıklamak zorundadır.

onlar belirtilmemiş prezervatif test nasıl, ama test onlar ürünleri bulmak konusunda dürüst geribildirim sağlamanız gerekir.

Herhangi bir tarih dört prezervatif ve diğer cinsel bir ürün yelpazesi değerlendirmek için ayarlanır.