25 Haziran 2011 Cumartesi

Birlikte oyun Çiftler birlikte kalmak için daha iyi bir şans var.


Psikologlar uzun birlikte oynamak çiftler birlikte kalmak için daha iyi bir şans olduğunu biliyordu.

Escort, kalabalık bar ve online profilleri hız unutun. Yerel single ve genç profesyoneller oyun alanı ve karma takım liglerinde ile sağlıklı ilişkiler puanlama vardır.

"Bir spor takımı katıldı birini düşünmek, onlar bar çıkıyor daha fazla, daha güvenli sağlık bilinçli ve daha az olan - bir ilişkiye sağlıklı bir başlangıç ​​sağlayan her şey," Barbara Walker, bir spor diyor psikolog Blue Ash dayanır.

"Ben futbol anlamadı bir adam tarihli olurdu sanmıyorum," Mount Washington Sarah Weber diyor.

Weber, 27, Cincinnati Spor Ligi kum Salı ve Perşembe geceleri East End neredeyse 500 oyuncu berabere voleybol ligi aracılığıyla Eylül 2002'de kocası, Chet, 28, araya geldi.

Onlar tarih - ve birlikte voleybol ve voleybol oynadı - 1 Temmuz evlenmeden önce yaklaşık dört yıl için.

"Ligler bazıları çok kendi gibi bir makyaj ile sekiz ile 10 takım var (takım)," Brian Polark, CSL kurucularından diyor.

2001 yılından bu yana, CSL üyeliği, 15.000 4.000 kayıtlı oyunculardan yaşları 21-36 artış var. Üyelerinin yaklaşık yüzde 92'si üniversite mezunlar vardır.

Birçok genç profesyoneller için, bu bir derin ama rahat kalma havuz bulunuyor.

"Biz hakkında konuşmak için ortak zemin bir sürü vardı, bu nedenle konuşmayı çok kolaylaştırdı," Cold Spring Ron Dunlevy, 33, diyor. Yaklaşık bir yıl önce, Dunlevy çift kapalı ve açık futbol oynayan ekipleri Wilder, içinde Town and Country Spor ve Sağlık Kulübü onun kız arkadaşı Wilder Shauna Hunt, 27,, bir araya geldi.

Bir ilişki kurulduktan sonra, ortak çıkarların bir çiftin bağlantı güçlendirebilir.

Ludlow Fort Wright ve JT Roberts, 31, Hayat Boyu futbolcular Tracy Kennedy, 23, yaklaşık üç yıldır Town and Country aynı takımda oynadıktan sonra, yaklaşık dört ay önce flört başladı.

"Biz kötü bir oyun yaşadım zaman ikimiz de biliyoruz. Bir kelime söylemek zorunda değilsiniz," Kennedy diyor.

Bu anlayış çiftler evlilik ve çocuklar için ileri bakmak bile daha önemli hale gelir.

"Bir eş hareketli yaşam tarzınıza hisseleri, bunlar her akşam eve ve o zaman sağlıklı bir ilişkinin parçası olduğunu bilmiyor olabilir anlayacaksınız," Walker diyor.

http://news.enquirer.com

Hibák férfiak és ezek elkerülésére


22 Haziran 2011 Çarşamba

İngiliz erkeklerin% 50'si cinsel üzerinde büyük TV almak


Buldu - belki de şaşırtıcı olmayan bir televizyon satan bir firma için yapılan - Ankete katılan İngiliz erkeklerin yaklaşık yarısı 50 inç plazma TV, bir anket karşılığında altı ay için seks kadar verecekti.

Elektrik perakendeci Comet bir büyük televizyon, en son tüketici "olmazsa gerekenler" biri için vazgeçmek ne onları soran, 2000 İngilizlerin inceledi.

Firma erkeklerin yüzde 47, kadınların sadece üçte göre, yarım yıl için seks kadar verecek bulundu.

"O boyutu gerçekten kadınlara kıyasla erkekler için önemi daha yok gibi görünüyor," firma söyledi.

Insanların dörtte çikolatalı vazgeçmeye istekli kabaca aynı oranda, sigarayı bırakmak söyledi.


21 Haziran 2011 Salı

Evlilik 10 Az Bilinen Faydaları


Bir çocuğun evlilik dışı doğmuş ise bebeklik döneminde ölme olasılığı yüzde 50'dir. Tuhaf ve eski okul Sesler, ama istatistikler bunu desteklemek için vardır.

Kendisi tarafından alınan eğitim düzeyi, orantılı bir evlilik başarısını artırır. Yani, ne kadar çok eğitim, daha büyük olasılıkla evlilik son iradesidir.

Eğer 25 sonra evlenecek olursa, boşanma şansınızı% 24 daha azdır. Bu yüzden acele etmeyin.

Eğer fazla 50.000 $ büyük yaparsanız, boşanma şansınız yaklaşık üçte bir oranında indirilir. Günümüzde, tüm çiftlerin% 60'ın üzerinde evlenmek önce birlikte yaşamaya başlar. Tüm evlilik anlaşmazlıkları bir numaralı konu paradır. Iki numaralı çocuklardır.

Evli insanlar daha uzun yaşıyor. Kronik sorun içenlere yüzde 70 ya boşanmış ya da ayrı ve sadece yüzde 15 evli vardır. Evli insanlar evli akranları gibi hastanelerde hastalar kadar zaman iki kat harcamak ve daha düşük aktivite seviyeleri var.

Genel olarak, evli olmayanlara göre, evli kişilerin daha iyi, kendilerine daha iyi bakmak ve daha istikrarlı, güvenli ve programlı yaşam canlı yemek.


20 Haziran 2011 Pazartesi

Ödüller alın, Arkadaş olarak Riskler alın


Tek No More single üç yeni insanlarla tanışmak için kendi konfor bölgeleri çıkıp - ve bir, kinik kendini tarif, bırakmayı düşünüp düşünmediğini vardır. Bu Free Press tarihleri ​​bulmak için yardımcı olan dört metro Detroiters diğerine güncelleme için zamanı, yani Perşembe günü.

Çocuk sahibi olmayan erkeklerle flört onu kuralı bir kenara döküm - Loretta Green, Detroit gelen 32 yaşındaki üniversite kütüphanecisi, o online bir araya geldi bir tek ebeveyn ile birkaç tarih olmuştur. Free Press işe ilişki koçu ona seçeneklerini genişletmek için bu kararı ulaşmak yardımcı oldu. "Benim tip benim lehine çalışmadığı anlamına gelir eskiden ne," Loretta diyor. Ona bir bağlantı duygu. "? Bu benim en yakın arkadaşlarım çok soru sormak yapar: 'Bu ciddi önce ne kadar tarih gereken bir ilişki başlarken kuralları nelerdir ... Neden bazı insanlar çok çabuk aşık yapmak"

Maureen Gül, Rochester Hills gelen 43 yaşındaki otomotiv üretim danışmanı, geçen hafta bir risk aldı. Kız ile içkinizi yudumlarken, o barda yakışıklı bir adam gördü. "Ben, ona bir içki sipariş sonra gitti ve kendimi tanıttım. Ben terk etmek zorunda kaldı önce biz yaklaşık 30 dakika konuştuk. Ona e-posta adresi verdi. ... Ondan bir e-posta aldığınızda o sadece taşındı yineledi geri kasabasında ve kendisine bir içki için bana karşılık ve sorabilirsiniz önce kendini mali yer almak zorunda kaldı. miydi ki, söyleyen güzel bir şekilde 'Hayır, teşekkürler?' "

Randall Walker, Royal Oak gelen 31 yaşındaki 401 (k) danışman, Free Press ile ona temas bir kadın ile iki tarih olmuştur. Kahve için ilk tarih iyi gitti. , Ikinci tarih geçen hafta sonu için, Randall yaşadığı Lansing, gittik. O doktora başvurusu bulunuyor ... onu ve benimle bağlantı şu anda var gibi ben hissetmiyorum "... ve o bölünmeler tam zamanlı bir iş vardır:. Onu ilk karşılaştığı zaman o hissetti iyimserlik soluk bir ilişki başlatmak için olsaydı, ben son derece zor olurdu o Flint ve Ann Arbor arasında onu zaman. biliyorum. "

Pat Moylan, Northville gelen 53 yaşındaki nöropsikolog, Tek No More proje hakkında çatışma olduğunu. O kalma koç ilginç olan grup oturumları bulur. Ve o da o diğer katılımcılar daha eski olduğu için o da uymuyor hissettim bulunuyor. Ama sonra onlar gazete ile onu izlemesine yardımcı oldum dedi kadın yaşı ile konuştu. "Ben 50 kadın bir çok tezahürat oldum. ... Ben sadece, demek kaç kişi şaşırdım 'Senin için Pat köklenme değilim.' "