10 Haziran 2011 Cuma

Seks için 237 Nedenleri


WASHINGTON - exhaustively neden insanlar seks 237 nedenlerin listesini derlenmesinden sonra, araştırmacılar genç erkek ve kadınlar çoğunlukla aynı motivasyonları için samimi olsun bulundu. O kalbinde bir aşk bağlantı fazlası vücutta şehvet daha fazla ilgili.

Kolej yaşlı erkekler ve kadınlar seks için onların en önemli sebepleri üzerinde anlaşmaya - onlar kişiye çekti, onlar ve fiziksel zevk deneyim istedim "bu iyi hissettiriyor," Cinsel Arşivleri Ağustos sayısında bir hakemli çalışmaya göre davranış. seks için verilen ilk 25 nedenlerinden Yirmi kadın ve erkek için aynıdır.

sevgi ifade eden ve gösteren sevgi hem erkek hem de kadınlar için en iyi 10 idi, ama net 1 numara için bir kenara çekilmek yaptı: "Ben insan ilgi duydu."

Teksas Üniversitesi'ndeki araştırmacılar cinsel arkasında başkalarının nasıl zaman harcama ise neden göz ardı çalışmaya beş yıl ve kendi para harcadı.

"Bu toplumsal cinsiyet kalıpları ... sadece erkekler fiziksel zevk için seks yapmak isterim ve kadınlar aşk istiyorum bir sürü yalanladı," dedi Teksas Üniversitesi'nde klinik psikoloji profesörü Cindy Meston, çalışmanın eş-yazar "dedi. "Bu benim bulguları ile geldi bu değil."

Erkek Mars ve kadınlar Venüs'ten olduğunu düşünme unut "daha biz bak, biz benzerlik bulmak daha fazla," Dr Irwin Goldstein, San Diego Alvarado Hastanesi cinsel tıp müdürü söyledi. Meston's çalışmanın bir parçası değildi Goldstein, Teksas araştırma anlamda bir çok yapılan ve cinsiyette övülen farklılıklar sadece cinsel sorunları olan kişiler arasında olabileceği artan kanıtlar ekler söyledi.

seks 237 farklı nedenlerle kişilik bir liste ile gelmek - 52 17 arası yaş arasında değişen - Meston ve meslektaşı David Buss ilk 444 kadın ve erkek sorguladı. Erkeklerin dördüncü sırada yer aldı ve kadın kadın tarafından alt sırada "Ben başka bir cinsel yolla bulaşan hastalık birine vermek istedim" ile sekizinci sırada yer aldı "Bu eğlenceli" arasındaydı.

Bir zamanlar onlar uzun bir liste ile geldi, Meston ve Buss onların deneyimlerini uygulanan nasıl bir bire beş ölçekte nedenlerle rütbesine psikoloji dersleri alarak 1549 üniversite öğrencileri sordu.

"Cinsiyet farklılıkları hiçbiri tüm bu harika," Meston dedi. "Onlar kendi ortak lütfen ihtiyaç hissettim çünkü erkekler daha fazla seks onlar zıplayacağını ve orada mevcut idi eğer öyleyse, seks yönelik fırsatçı olma olasılığı vardı, biraz daha çok kadınlara göre. Kadınlar seks olasılığı vardı."

Ama bu Meston yiyen zaman, üniversite öğrencileri arasında "hormonlar yaygın çalıştırın." O insanların büyük gruplar incelenmiştir büyük farklılıklar öngördü.

Onun çalışma Salı çıktı beri, insanlar seks yeni nedenleri ile geliyor.

"Başlangıçta, ama şimdi ayrıntılı listesini hazırladı düşündüm şimdi bazı ekledi olması gerektiğini buldu" Meston dedi.