30 Mart 2011 Çarşamba

Sağlık Faydaları Evli To Get


Yerleşmek evleniyor ve çocuk sahibi düşünmeye Genç erkekler bu sayede sağlık yararları olduğunu öğrenmek için sürpriz olabilir. JAMA, Amerikan Tıp Birliği Dergisi, yayınlanan yeni bir çalışma, eğitimli, evli erkeklerin bekar ve daha az eğitimli, meslektaşlarına oranla daha uzun yaşamak için görünür olduğunu gösterir.

JAMA giderek önemli bir alanda incelenmesi en son baskısını ayırdığı "erkek sağlığı."

En büyük, en uzun ve de en çok erkeklerde yaşlanma üzerinde yapılan tam izlem çalışmaları, Honolulu Heart Program / Honolulu Asya Aging Eğitim 40 yıl boyunca Hawaii'de Japon kökenli yaşam 5.820 erkekler izledi. sağlıklı yaşam için risk faktörleri incelerken, en güçlü sosyo-ekonomik faktörün eğitim olduğunu gördüm. Çalışma ayrıca, orta yaş süresince bir evlilik partneri olan erkekler bu adamlar çok yaşlılıkta sağlıklı gibi görünen olmamasına rağmen, daha uzun yaşamak eğiliminde olduğu bulundu.

Çalışma aynı zamanda daha uzun yaşama katkıda bulunan birkaç yaşam tarzı faktörlerine dikkat çekti.

Sigara ve alkolün aşırı tüketim erkeklerde uzun süreli sağkalım oranları azaltılmış en önemli iki yaşam tarzı faktörleri olduğu saptandı. erkek sağlığı çalışma genellikle kadınlara göre üreme organları, koşullarına kardiyovasküler hastalık gibi, ya da erkekler için daha kısa yaşam beklentisi hastalıkları odaklanmış iken, dergi bu endişeleri üzerinde öncelikle odaklanarak neden olabileceğini sorun başka notlar önemli bir Birçok erkek hayatlarının yönünü göz ardı edilecek: babalık.

66.300.000 babalar Amerika Birleşik Devletleri'nde 108 milyon erkek, Of, henüz JAMA bir baba olmanın beden ve ruh sağlığını etkiler "ve büyük ölçüde bilinmeyen understudied" olduğu ve erkek sağlığı üzerine babalığın etkisi bir alan olduğunu gözlemlemektedir hangi Daha fazla çalışma hak ediyor.

İki ABD seçilmiş yetkililer çok ciddiye erkek sağlığı çalışma alıyor.

Senatör Mike Crapo, R-Idaho ve Cumhuriyeti Vito Fossella, RN.Y., ve, Sağlık ve İnsan Hizmetleri US Department of Men at Sağlığı Office kurmak için faturaları girmiştik yarattık Office Men's Health Kaynak Merkezi çabalarını teşvik etmek.

DHHS içinde Erkekler Sağlık önerilen Office merkezine göre, "parçalanmış erkek sağlığı bilinçlendirme, önleme ve araştırma çabalarının şimdi federal ve eyalet hükümeti tarafından yürütülen koordine" olurdu.

Tasarının eleştirmenleri ve kadınlar ile karşılaştırıldığında olarak şu anda hamile Men's Health Dairesi, prostat ve testis kanserleri ve erkekler genel olarak daha az yaşam beklentisi gibi konularda öncelikle ele alınacağını endişe duyuyorlar ki büyük ölçüde görmezden gelebilir JAMA konu notları Yorum babalık gibi sosyal faktörler.

Ya yol, erkek sağlığı daha fazla dikkat gerekir. Erkekler, kadınlar ortalama olarak yapmak daha altı yıl önce ölen ve kadınların ölüm ilk on nedenleri yapmak daha yüksek mortalite oranları muzdarip.

Dr Manny Alvarez, Foxnews.com sağlık haber yazı işleri müdürü ve FOX News Channel düzenli tıbbi katkıda bulunuyor. New Jersey Hackensack Üniversitesi Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum ve Üreme Bilim Dalı Başkanıdır. Ayrıca, Alvarez New York Tıp New York Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum, Yardımcı Doçent olan.

Ted Kaczynski günah keçisi


29 Mart 2011 Salı

Eğer Oyunu Dating Internet Bagımlıgınız?


size hayatınızın aşkı karşılamak için hizmet kalma on-line olarak kullanıyor musunuz? Henüz bağımlısı mısınız? size sevgi ve aşkı şehvet haline Bu ince çizgide geçtik mi? bir zamanlar umut ve yanılsama umutsuzluk ve hayal kırıklığı Internet görevler döndü olarak başladı ne var? çok çok fazla olduğunu nasıl ve ne kadar olduğunu çok uzakta, Internet siber romantizm dünyaya gelince? Iyi bir soru!

Ne bu kadar bağımlılık yapar kalma Internet hakkında o? Bu bağımlılık gerçekten mi? İlk allık biraz iyi itâ € ™ şey değil ama eğlence ve oyun derdi az. ikinci wink ISNA € ™ t At bağımlılığı içme ve tüm başladı drugging, kumar gibi o nasıl? Hey, insanların eğlence ve oyun bağımlısı olsun! İnternet bağımlılık flört yapmak hangi Belki üç şey öne çıkmaktadır: Itâ € ™, uyandırmadan s itâ € ™ alışkanlık oluşturulması ve bakıma ihtiyaçları sağlar. dikkat ve uyarılma için ihtiyaç alışkanlık oluşturan olduğunda, size bağımlılık iyi yolunun vardır.

roman ve yeni bir şey heyecan verici! Biz sadece umut yolları bizi uyandırıyor. Birisi özel karşılamak için | Birçok erkek toplantı ve intentionsâ € belirlenen en iyi bir tarihleme için internet kullanmaya başlayın. Sonuç olarak bu â € œbest laidâ € niyetlerini çok koydu almak için son bir bağımlılık anlamına gelir oldu. Eğer fazla bir şey yaptığınızda ve bıkkın, daha az uyandırdı almak ve daha fazla stimülasyon gerektiren üzerine, bkz. Artık size on-line kalmak daha sen ve desensitize olmak sonunda şehvetli hazları için seven niyetleri çizgiyi gidiyor muhtemeldir.

Leta € ™ zaman alır on-line birisi toplantı, gerçekçi olmalı. Insanların çoğu sabır sahip değildir. Şimdi genellikle istediğimde Biz sahip bir fast food rekabetçi bir toplumda yaşıyoruz. Eğer kaybetmek erteleme. Net ve açık saçık resim ve kendilerini profilleri cazip, daha çok baştan çıkarıcı yazılan gerçeğine ekleyin ve şehvet ve günaha için malzemeler var. Doğaları gereği, erkekler görsel yaratıklar. veya seks | Nasıl loveâ € arıyor neredeyse çıplak veya çıplak kadınlar tarafından açık olsun değil mi? Burada çok uzun sürüyor s ve itâ € ™ toplantının umutları ile kadın çalışmak için çalışıyoruz.

ve kuruluşları ile â € œwhip bitchâ € divas ve yaramaz ve kötü resimleri gelir boyunca ve hedonizm için yapılmış görünüyor kez Şimdi toplantı Bayan hakkı toplantı Bayan Sağ değişiklikler olarak başladı ne! Genel erkek algı, bir kadın kışkırtıcı giymiş ise, kalitesiz ve kolay hareket olduğunu ve tüm bares, o hemen ayırdığınız için mevcut olmalıdır. Neden sadece bir Pandoraâ € ™ s kutuya tepe gizlice almaz? Biraz tat wonâ € ™ t zarar! Iyi, thatâ € ™ da ilk kez denedim "dedi. Ne kokain çok ve kristal metan bağımlıları s Ben İnternet kalma ve seks bir uyuşturucu bağımlılığı aynıdır demiyorum, ama merak açık olmak istemedim bazı kapıları açıyor söylüyorum. Merak birçok kez kedi öldürdü. Safari avcılar da kedi tarafından öldürülen edilmiştir!

Birçok erkek bu on-line uyarılma bağımlı olsun. web kameralarında ve sanal siteler ekleyin ve bu bir nudie bar eksi kapak şarj olacak gibi olur. nudie bar arasında uzanan on-line tek fark â € arousalâ € œreverse olduğunu. Ne kadar istekli kişi uyandırmak gitmek mi? Grad resimleri, tatil resimleri ve tüm diğer masum resimler nü ve genital çekim yerini almaya başlamak yayınlanmıştır. Siz farkına varmadan, bir Internet teşhirci haline gelmiştir. Kendi reality show umutsuz ve shamelessâ € â € œlifestyles denilen başlayabilirsiniz! Bazı erkekler bazı oneâ € ™ s dikkat theyâ € ™ onu pantolonla alma umutları ile hiç karşılaşmamış ve almak hatları, sınırları ve nezaket ve dürüstlük güneş sistemleri geçiş başlar. Eğer sabırsız sıkıldım çünkü ve çıplak bir kız tarafından uyandırdı Bu, tüm oldu. Sonra tüm sen çıplak poz bomba olsun, teşhir ve jockeying, sonunda yaptı çıplak? Muhtemelen hayır! Ne halt, sizin ahlak, Scruples ve bütünlüğü maliyeti sadece oldu. Şerefe!

Internet flört ve sohbet eden son derece alışkanlık oluşturulması. Eğer günün her gün belirli saatlerde gerektiğinde bağımlısı € ™ yeniden youâ biliyorum, günün on-line olma etrafında döner, size iş veya sosyal etkinlikler on-line olarak özledim, zaman artık bir kez bir etkendir on-line ve bir gün veya bir â € œon-linea € randevu özledim eğer yoksunluk psikolojik belirtiler gelişir. Ayrıca, bazı erkekler on-line oynama ya da meşgul autoerotic stimülasyon binlerce dolar harcamak ve bu uyarılma birincil anlamı olur aslında ekleyin. Bu size youâ € ™ ve bağımlılık alışkanlığı kadar kavuşamayacak biliyorum zaman. bir alışkanlık olarak hala ve kontrol bazı derecesine sahip on-line olarak gitmek ya da on-line devam seçebilirsiniz. bağımlılık olarak, zorunluluk alışkanlık ve seçim değiştirir. Eğer on-line olmak zorunda. Cinsel uyarılma ve doruk için on-line olarak bağlı iseniz, kurtulmak için on-line gerekir. Itâ € ™ bazı erkekler günlük bazen daha sık-line 3-4 kez üzerinde sadece kurtulmak için vardır şaşırtıcı değil. Eğer bu noktaya getirdiğiniz zaman, o artık gerçekten bir ilişki için toplantı birisi ilgileniyorsanız, size â € œget Offa € œ sadece mekan bağımlıyız. Nitekim, ben seksi kadın bağımlısı var, asil niyetleri ile on-line başlayan erkek ile konuştum ve sonra on-line olurken mastürbasyon bağımlısı var. Bazı erkekler muhtemelen hiçbir zaman bile gerçek temeli alabilir bile kadınların bir araya geleceğini söyledi. Daha fazla ve / habitüe veya cinsel uyarılma için görsel ve önceden hayal olarak kalma on-line bağımlısı oldu!

Dikkat bir on-line olarak, ezici heyecan verici ve alışkanlık yaratabilir aldığı! Ne adam doesnâ € ™ t ve sohbet etmek belki de dünyanın en güzel kadınların tanışmak ister misin? Ne adam doesnâ € ™ t aynı anda 2 ya da bu kadınların daha Arkadaşlığın rüya yaşamak istiyorum? Dating | Bazı insanlar internet dating sadece thatâ € olduğuna inanıyorum. sen-line kadın ve tarih onları karşılamaya çalışırken alıyorsanız, o zaman â € œdatingâ tür zaten onları € vardır. Bazı erkekler aynı zamanda on-line olarak pek çok kadın çalışan kendini tayin Gigolos inanmaya başlar. Bu erkek egosu için harika. O da erkekler hafta yeni bir lezzet çekebilecek bu harika hissetmelerini sağlıyor, günün yalnız lezzet izin verme! Bazı erkekler hizmetleri kalma bazı on-line diğer üyelere siber gülen yüzler veya çiçek gönderemezler edememek gibi biraz hile olduğunu söyledi. Bu aynı adamlar beni € ™ eski gunslinger kuşağı üzerinde çentikler gibi s itâ söyledi. Eğer size hissettiriyor daha iyi olan bu daha fazla. Her kadın istiyor gibi hissetmeye başlar. Nitekim, bazı erkeklerin aslında bana onları Arkadaşlığın gerçek dünyada başarılı olmamıza onlar siber dünya kazanç güven söyledi. Bağımlılığı on-line olarak herhangi bir â € œreal datingâ € yapmak için bir şans asla her zaman eğer bir sorun oluşturabilecek kalma on-line!

gizli slaytlar, yılan ve on-line uzanan tuzaklarına dikkat edin. Başlangıçta sen, ancak kontrol noktada bunu kontrol başlayabilir. Eğer kontrolün siz de olduğunu ve istediğiniz zaman çıkabilirsiniz istediğinizi kendinize hatırlatan tutmak zorunda zaman kontrol bileceğim.