9 Ekim 2012 Salı

10 Arkadaş Apps Siz True Love Bul Yardım


1. Okcupid

Okcupid hızlı büyüyen online dating platformudur. Bu neden görmek kolaydır - Okcupid, ücretsiz, basit ve son derece doymuş.

Uygulamayı uyumlu arkadaşları anlaşılacağı sitenin matematik tabanlı büyü, bütünleştirir. Mobil uygulaması, kullanıcılar hala bir profil oluşturmak ve en az 25 soru cevaplamak zorunda olacak. Ama soru daha iyi yanıtlamak.

Mobil uygulaması üzerinde Okcupid adlı "Yerliler" özelliği tekli kahve ya da bir içki için yakındaki kim keşif için serbest zaman kullanmak sağlar. Eğer arkadaşlarınızla akşam yemeğinden önce, ayrıca single yakındaki bir "yayın" yollayabilir iki saat var demek - ". Ben kahve şehir için özgürüm" Sonra sadece tepkileri bekleyin. Onları geçen herhangi bir iyi maçlar varsa uygulaması açık olduğunda, kullanıcılar, aynı zamanda canlı bildirimleri yararlanacaktır.

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

2. HowAboutWe

HowAboutWe deneyimi büyük tarihi önerileri etrafında dönmektedir. Partner ağı, tek gömlekleri ile kendisi için bir isim yaptı.

, Kayıt olmak müthiş bir tarih önermek ve tepkileri bekleyin. Veya proaktif olmak ve eğlenceli bir tarihten sonra gidin. Bu potansiyel olarak ikinci bir tarih ya da uzun vadeli bir romantizm yol açabilecek tüm hakkında olağanüstü ilk tarihleri ​​bulunuyor.

Uygulaması kullanıcılara halindeyken tarihleri ​​göz ve seçmesine olanak tanır. "Yeni" girişleri veya "Yol" gezileri ilerleyin. Sonra bağlamak için "Out Sor" seçeneğini tıklatın.

Fiyat: Ücretsiz iOS uygulaması

3. Zoosk

Sizi uyarmalıyım, bu Zoosk üzerinde biraz kalabalık olur. Ama birisi ile bir bağlantı kıvılcım şansınızı at yüksektir. Zoosk üzerinde 50 milyondan fazla single vardır.

Başlamak için, kayıt ve Badoo'da çevrim içi yakındaki single görmek için app radar açın.

Zoosk mobil platformu kullanıcıların dial açmak insan türü tercihlerini değiştirmenize olanak tanır. Gelen bir sürü için hazır olun "Flirts."

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

4. Balık bol

Balık app bol kullanıcıların hareket halindeyken mesajları göndermek ve kabul etmesini sağlar. Bildirimleri düzenli ritmi kaçırmayın demektir.

Uygulamasında, yakındaki daters profilleri ilerlemek. Ayrıca, uçakta tarihleme profil değişiklik yapmak - upload görüntüleri, kullanıcılar ve daha fazlası için bilgi, arama düzenlemek.

Eğer mesaj alma yorgun alırsanız, sadece uygulama veya konum tabanlı izleme kapatın.

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

5. Jazzed

Jazzed mobil Arkadaşlığın Instagram olduğunu. Bunun yerine uzun, karmaşık flört profilleri, kullanıcıların fotoğraf yoluyla kendilerini ifade etmeleri için teşvik edilir.

Uygulaması, kullanıcılar kullanıcılar, ilgi alanlarına göre fotoğraf bir ana besleme aracılığıyla veya "Yol" filtresi ile arayabilirsiniz. Jazzed uygulaması ortak çıkarları tarafından Duos eşleşir.

Mobil kullanıcılar da e-postalar, buz kırıcılar dahil platformun sayısız özellikleri erişebilirsiniz, "çıkmıyor," profil izleme ve profil kaydeder.

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

6. Grindr

Grindr app "adamlar dünyanın en büyük mobil ağ." 2009 yılında açıldığından beri, tüm erkek konum tabanlı uygulaması 4 milyondan fazla kullanıcı büyük bir küresel ağ kazanmıştır dönüşmüş bulunuyor.

Ayrıca, GPS özellikli uygulamayı her gün 10.000 daha fazla kullanıcı ekler.

Kullanıcılar yakın tarih ve arkadaşları tarafından bulmak için her yerde uygulamayı dışarı kırbaç. Uygulaması kapsamında, üyeleri sohbet, özel mesajlar, fotoğraflar ve konum tabanlı izleme erişebilirsiniz.

Fiyat: Ücretsiz iOS, Android ve Blackberry uygulaması

7. Blendr

Blendr düz kalabalık Grindr olduğunu. Gerçekten. Konum tabanlı uygulamayı sonrakinin başarısından sonra Grindr kurucusu Joel Simkhai tarafından başlatıldı.

Blendr bir mobil uygulama içine paketlenmiş bir sosyal ağdır. Kullanıcılar çeşitli kategorilerde altında farklı çıkarları listeleyin.

Oradan, single faiz veya tercihinize göre olası eşleşmeleri arayabilirsiniz. Grindr gibi Blendr yakın IRL kim gösterir bir konum tabanlı uygulama.

Biz Uçuş havaalanında veya yeni bir yere taşıdıktan sonra gecikir tatil yaparken arkadaş bulmaya çalışırken bir potansiyel görüyoruz. Başka bir soğuk uygulaması özellik trend noktaları yakın ve kim Blendr dan teslim etmiştir görmenizi sağlar.

Fiyat: Ücretsiz iOS uygulaması

8. MeetMoi

App kullanıcıların GPS konumları ve ortak çıkarlara dayalı tek-tek tanıtımları yapar.

Optimum deneyim için, sizin tarihleme profil oluşturmak. MeetMoi açın ve sohbet at kim görürsünüz. Ofiste, ben app gitmek verdi. Birkaç şehirde blok içinde benim için dört maçta geldi.

Intro bölümünde, hız partner bir sürü var. App kişiyle sohbet etmek sadece bir saat verir. Saat size maçları başladıktan sonra geri saymaya başlar. Asla ya da geç, artık sohbet seçebilirsiniz.

"An Intro biz yakın kim size tanıtmak için hazırsınız birisi - ve her ikisi de kabul ederseniz, bir saat kadar sohbet," MeetMoi açıklıyor.

Eğer onu vurursan (siz çok yakın çünkü) yakın gelecekte kişi karşılayabilir.

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

9. eharmony

Eharmony uygulaması kullanıcılara hareket halindeyken kendi ödenen profilleri oturum açmanıza olanak sağlar.

Kullanıcılar maçlar erişmek ve mesaj göndermek ve fotoğraf yüklemek için app "Ice Breakers" özelliğini kullanmak mümkün olacak.

App web platformunu tamamlamaktadır. Kullanıcılar web platformuna gelen ilişkiyi anket almakla yükümlüdürler.

Fiyat: Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

10. Sonar

Sonar yakın insanlarla tanışmak için harika bir yerdir. Uygulaması kullanıcılara kendi Twitter, Facebook, Linkedin veya oturaklı hesaplarını bağlamak için bu seçeneği verir. Bu bir resim ve bu entegrasyon temel biyo verileri otomatik doldurur.

Sonra, bu "İnsanlar İlginç" ve yakındaki "Yerler" trend göstermektedir. Sonar yüzeyler arkadaş ve arkadaşların arkadaşları.

Eğer bulunmak istemiyorsanız Basitçe Sonar hesabınızı duraklatın.

Bu uygulama geleneksel partner için kullanılır, ama yakın arkadaş (Twitter, Facebook, Linkedin ve oturaklı itibaren) sohbet etmek ve bizzat ilginç Sonar üyeleri ile bağlanmak için eğlenceli değil.

Sonar ayrıca konferanslar, meetups, konserler, partiler ve diğer çeşitli etkinliklerde uygulamayı kullanmanızı önerir.

Fiyat: Ücretsiz iOS uygulaması

Şu anda, 40 milyondan fazla single aşkı bulmak için böyle Match.com ve eharmony gibi üst online personals platformlar yanı sıra niş dating web kullanın. Sistemde partner, ancak, gelişmektedir. Giderek daha fazla sayıda, bağlı single, o özel birini karşılamak şanslarını artırmak için kalma uygulamaları kullanıyor.

Bekarlar çevrimiçi bağlamak ve kişi kendi web tabanlı aşk bağlantılarını test edebilirsiniz. Bazı durumlarda, bu konum tabanlı özellikleri sayesinde, neredeyse sohbet sonra sadece birkaç dakika var.

"Eğer bir partner uygulamayı indirmek için yeterli teknoloji meraklısı değilseniz düşünüyorsanız, tekrar düşünün," Laurie Davis, At First eFlirt Uzman kurucusu ve Sevgi yazarı tıklayınız: Şubat ayında serbest Online Dating (için Ultimate Guide Simon & tarafından Schuster) Mashable söyler. "Bugünün apped-up, textaholic toplumda, keşif uygulamaları indirirken, sadece yeni bir YouTube video kontrol anlamına gelir."

Spur-of-the-moment escort girin. Bağlı nesil Meşgul genç yetişkinler at toplantı maçları sonuna kadar onların serbest zaman kullanabilirler. Bir avantaj - Bazı uzanan uygulamalar kendi web muadillerine göre daha az kayıt bilgi gerektirir.

"Çoğu mobil uygulamalar hızla bağlamak için iyidir, böylece daha fazla single anında karşılamak için hazır çoklu ilişkiler arıyor bulacaksınız," Julie Spira, online dating tavsiye önde gelen otorite, Mashable söyler. "Bununla birlikte, geleneksel online tanışma siteleri mobil ile iyi bir iş yapıyoruz."

En uygulamalar mevcut web platformları tamamlayıcı niteliktedir. Mobil platform düzenli flört ve gelen mesajlar ile güncel tutmak için kullanıcıları teşvik. Piyasada bol yeni uygulamalar da vardır.

"Geleneksel bir sitede yok yeni platformlar perusing, konum tabanlı uygulamayı MeetMoi gibi, sizin sağ klik kim olabileceğini daha önce görmediği yeni maçlar inceleyen demektir," diyor Davis.

Bekarlar farklı kalma uygulamalar sunmak ne olduğunu görmek için zaman almalıdır, diyor. Spira her seviyeden şarkıları cep partner uygulamaları kullanmanıza yardımcı bir Los Angeles merkezli Mobil Arkadaş BootCamp açar. O aşağıdaki ipuçlarını sunmaktadır.

"Herhangi bir sosyal ağ sitesi veya arkadaşlık sitesi gibi, kritik kütle önemlidir," Spira diyor. "Biz de basit özellikleri ve kaydolma işlemi, mutlu single kullandıkları uygulamalar ile olduğu BootCamp bulundu. Çok fazla premium özellikleri kafa karıştırıcı oldu. Kolay birine yazmak için hale getiren bir arayüz olması önemlidir. "

Topu potansiyel bir romantizm üzerine haddeleme almak için korkmayın. Mobil uygulama kullanıcılarının bir Meetup programlamadan önce beklemek ve insan tanımak için beklenmez. "Karşılamak için başlangıçtaki niyeti eğlenceli üzerinde duruluyor, ama bu ilişki gelişir gibi şeyler daha ciddi açamıyorum anlamına gelmez," diyor Davis.

Çok cep partner uygulamalar hakkında gibi gibi şimdi, bildirimler ve sürekli mesajlaşma ezici alırsanız, o bir mola tamam dikkat etmek de önemlidir.

"Çoğu konum tabanlı uygulamalar bir kapatma düğmesi var unutma," diyor Davis. "Genellikle tercihleri ​​bölümünde bulunan, bu size pijama bakkal olduğunuzda bir tatlı tarafından yakalanmış alamadım, bu yüzden flört etmeye hazır olduğunuzda sadece kendine kullanılabilir hale getirmek için önemlidir."

Arkadaş uygulamaları gerçek hayattaki meetups kolaylaştıracak, böylece güvenlik daha da önemli rahat mobil meetups beraberdir, diyor Davis.

"Toplantı yüzden şırası olan uygulamayı (yerine numarası alışverişi dışında) üzerinde iletişimi tutarak, halka açık bir yerde kalıyorum ve bu da gerçek adı olmayan bir kullanıcı adı oluştururken, daha spontane olduğunu."


7 Ekim 2012 Pazar

Aşırı 186,000 Kadın Arkadaş Sitesi Göre, İlişki "Gri Of elli Shades" Seek


NY Times Bestseller "Gri Fifty Shades" kendi "Anastasia Steele" olmak ve kendi "Hıristiyan Gri" ararlar dünyada cinsel underwhelmed kadınlar bir nesil ilham kaynağı olmuştur.

SeekingArrangement.com, bu kitabın yayın tarihi karşılıklı yararlı ilişkiler isteyenler için en büyük web sitesi dating, göre, "Elli Tonları" ilişki arayan kadın üye sayısı 186,000 dünya çapında Dolar'a ulaştı. Yani kurgu ya da kurgu olmayan, ve insanlar gerçekten bu kitapta anlatılan fantezi yaşıyor? Brandon Wade, SeekingArrangement.com Kurucu ve CEO'su diyor: "EVET"

Seks gibi arka arkaya birçok ay boyunca New York Times'ın en çok satanlar listesinde olmuştur 'Elli Shades' üçlemesinin gecede başarı ile kanıtlanmış, satıyor. "Gri Elli Tonları" dünya çapında sayısız cinsel underwhelmed kadınların uzun süredir uyumakta olan cinsel fanteziler uyanmış olsa da, hiç kimse şimdiye kadar kitap erkek ve kadınların cinsel hayatlarını etkilediğini tam olarak nasıl bir rakam koymak mümkün olmuştur.

SeekingArrangement.com, başarılı ve güzel insanlar gibi karşılıklı yararlı ilişkiler kurmak yardımcı olmak için tasarlanmış en büyük web sitesi dating, bugün "Gri Fifty Shades" ilişki trendi büyük bir yararlanıcı olarak duyurdu.

"'Gri Fifty Shades' okudum İnsanlar genellikle bir web sitesi zaten bir 'Elli Tonları' ilham düzenlemesi isteyenler için var olduğunu öğrenmek için şaşırırlar," Brandon Wade, SeekingArrangement.com Kurucu ve CEO'su diyor. "'Elli Tonları' üçlemesinin New York Times en çok satanlar listesinde yapılan bu yana, kadınların sayısını kendi 'Hıristiyan Gri' 186,000 dünya çapında Dolar'a ulaştı bulmak için Aradığınız Düzenlemeye katılmadan."

SeekingArrangement.com göre, aktif kadın üyelerinin% 24.8 (dünya çapında 186.000 den fazla kadının temsil) 'Anastasia Steele', 'Elli Shades' üçlemesinin kurşun karakter, 'Hıristiyan Gri ile vardı aynı düzenleme bulmak istiyorum '.

Ayrıca, web kelimeleri 'Elli Tonları', 'Hıristiyan Gri' veya 'Anastasia Steele' bahseder dating profilleri sayısında önemli bir artış gördü. Kabaca 1,5 milyon profil, terim 'Elli Tonları' 28.382 kere değinilmiş; 'Hıristiyan Gri' 23.102 kez üzerinde belirtilen ve 'Anastasia Steele' 18.281 kat fazla bahsedilmektedir.

Köle 'Steele;' web sitesinde ve erkeklerin% 90'ı bir fikri bulmak diyor Gri gibi erkek 'bir ankette SeekingArrangement.com Hakim' s 1.6 milyon üye başka bir boyun eğmekle fikir gibi kadınların% 78.8 olduğunu göstermektedir ' heyecan verici.

"'Gri Fifty Shades' Bir şeker baba para, güç ve cinsiyete dayalı şeker bebek hikayesi karşılamak ise," MİT bir BS ve MBA derecesi aldı Bay Wade diyor. "Çoğu kadın, genç ve masum bir kız zengin, güçlü ve yakışıklı bir adam tarafından ayakları süpürülür Külkedisi hikayesi seviyorum. Bu kadınların yüz binlerce kendi fantezi yerine getirmek için SeekingArrangement.com üzerine kaydoluyorsanız nedenidir.