26 Temmuz 2010 Pazartesi

Gerçekten değil 10 Dating Deal Breakers


Son günlerde hakkında Sayın Good Enough için, Lori Gottlieb en yeni kitabı, Marry O'na bağlı yerleşme: Case Settling Sayın Good Enough için konuşmak çok oldu. Kitabın kışkırtıcı altyazı rağmen, Gottlieb en son opus gerçekten yerleşme anlamına gelmez. Daha ziyade, açık bir zihin yeni erkek dikkate korumak için bir durumda, yerine's önemsiz yüzey ayrıntıları üzerinde kusur arama. Bu nedenle birlikte olduğunu ... iyi ... gerçekten anlaşma kesiciler düşünülmemelidir 10 anlaşma kesiciler listesi alınır. Nasıl ile Sayın Yeter İyi aşık olmak

1. O ölçüde büyük ya da genç. Birçok insan, altın kazma ve cougars ve kirli yaşlı erkekler hakkında şeyler mırıldanarak yargı bir Mayıs-Aralık çift görmek geçmektedir. Bazı durumlarda, onlar haklısın. Zor bir ortaklık olması olabilir bir çift her iki yarısı hayatlarının farklı yerlerde, ama eşittir orada (Ashton ve Demi, örneğin) çalışması çiftlerin iyi bir anlaşma vardır. Sadece sen artıları ve boşluk eksilerini düşündüm emin olun.

2. O kellik's. Utanç size! Bu önemli iken bir sizinle (fiziksel kimya değilsin çekilebilir, iyi seks oldukça zor) ise, sırf spor bir ruh yama veya keyfi nüfusun bütün bir kesimi dışlamak için mantıklı değildir veya birkaç fazla kilolu olması kelleşen vardır. nasıl seksi Taye Diggs saç olmadan görünüyor gördünüz mü?

3. He's uzakta senden yaşıyor. Uzun mesafe ilişkileri (LDRs) kaba olabilir. Onlar yalnız olabilir. Bunlar pahalı olabilir. Bu sinir bozucu duygusal ve cinsel düzeyde olabilir. Ama onlar da buna değer olabilir. Birkaç YourTango çalışanları, ispat LDR sarsan var ki-sabır-it yapılabilir iyi bir doz. Nasıl bir uzun mesafe Medeni Yönetilir

4. O bir üniversite derecesine sahip değildir. Örgün eğitim eksikliği mutlaka o hırs yoksun anlamına gelmez, Smarts veya kariyer başarı şansı. Think emlak komisyoncusu. Tesisatçı. Ultrason teknoloji. Istakoz balıkçı. Bütün bu işlerin ve sıkı çalışma, iyi bir beyin gerektirir, ama bunların hiçbiri büyük paralar net olabilir yüksek öğretim gerektirir. onun gün kanepede, hiçbir şey ama tightie-whities giyen geçirir ve siz, ancak, bu ölü ağırlık atılan için seni affediyorum edeceğiz tüm faturaları ayak beklemektedir.

5. O boşanmış's. OK. Dur hyperventilating. önceki evliliğinden ciddi duygusal bagajı ile bir bırakabilirsiniz ederken, bir boşanma orada geçti kişi bir sorun olduğu anlamına gelmez. Aslında, deneyim onun ne istediğini daha iyi bir bakış açısı ile (ya da onu terk olabilir istemeyen) bir ortak, ve ne zaman pürüzlü noktalar müzakere gelir çalışır. Zamanla, onun boşanma özellikleriyle ilgili olarak yukarıya açabilir. Bu arada, kim bir kişi olarak, üzerinde yoğunlaştırmaktadır değil kim olduğunu bir boşanmış kişi olarak.

6. O çocuk var. Ciddi, bayanlar. Dur. Hyperventilating. Ve sonra, bir kez, biraz sakinleşti ettik görmekteyiz. Yol bir adamla (ya da müzakerelerin o risale bitireceğiz ne kadar iyi hakkında), onun çocukları büyük bir göstergesi olabilir eylemler sen, hatta nasıl bir baba tipi o olacak senin çocuklara.

7. O çılgınca farklı arka plan gelir. Eğer sinir ne senin yarış dışında kimse tarihinden eğer insanlar diyecekler hakkında mısınız? Farklı inanç biriyle sonunda eğer Afraid ailenin çılgın gidecek? Eğer yeteri kadar eminiz Eğer bu tür ilişkilerin ekstra ödüllendirici bulabilir yargılarını kapalı omuz silkmek için; senin farklılıkları her bir ve başka bir kültürün başka daha fazla anlayış sonuçlanır çalışıyor.

8. Bir Demokrat konum, kendisinin Cumhuriyetçi's. Madem de sahip olarak aşırı olduğunda, işler sivil koruma yeteneğine sahip olmalıdır. başka bir şey, sizin farklılıklar bazı siyasi tartışmalar heyecan verici ve ekstra açık fikirli iseniz için yapar, o eğlenceli siyasi değerler kendi farklıdır birinin içteki düşünceleri içine bir pencere sahip olabilir.

9. Farklı ilgi alanları var. Diyet makarna ve sebzeler oluşur, o büyük et yiyen's. O çarpışma'em-up macera sinema sever, sen iddialı fartsy hayranıyım konum. senin duygularını incitmek, çünkü hala iTunes müzik kütüphanesi Debbie Gibson var, o ... su kuyusu, o çok müzikal zevkleri hakkında yorum istemiyorsanız. önemli başka, size bir karbon kopya olarak eşinizin istemiyorum senin o güzel bazı ilgi alanlarına sahip olmakla birlikte. Eğer bir şans birisi biraz sizden farklı vermezsek, fark asla nasıl tamamen korku sinema, ya da nasıl heyecan verici rock, ya da nasıl mükemmel Pulp's "Common People" zaman listende doğrudan açılan sesleri tırmanma awesome Debbie Gibson "Elektrik Gençlik sonra."

10. Onun soyadı Hymen, Wertzberger veya Hogge olduğunu. Karalar bağlamayın. Her zaman kızlık soyadı devam edebilirdik.

Ryska par sjukanm�ler att ha sex