25 Mayıs 2012 Cuma

Bir Wall Street Man Yakalayın nasıl


Gözlerinizi kapatın ve hayal ortağı düşünüyorum. O ne var ya da o ister misiniz? Onlar harika bir mizah duygusu var mı? Onlar sevecen misin? Biraz garip ve tehditkar olan bir şekilde Belki sevimli? Onlar iyi bir ebeveyn olurdum gibi onlar görünüyor mu? Haha, JK, çocuklar. Herkes ne her kadının istediği bir Wall Street Banker olduğunu bilir. Onun, kaba dilsiz veya çirkin olmadığını fark etmez. Bu finans erkeklerle gelince, her zaman (başka ne onun etrafında sopa istiyor yapacak çünkü bu bebeklere açık tutmak bu durumda, bacaklar, bahsediyoruz sürece) kapanış olabilir. Neyse ki sizin için, profesyonel çöpçatan Samantha Daniels nasıl bir Wall Street Man Güncel yararlı kılavuzu kadar yazmıştır.

İşte en iyi bit bazıları şunlardır:

3. Bir Wall Street adam escort gelince bir meydan okuma biraz ister eğilimi olsa da, yine de uygun ve onun için kolay olacak şeyleri seviyor. Bir çok kadın onlar için sert oynuyor, onlar bir Wall Street adam ineceğim düşünüyorum. Bu durumda değildir. Evet, emin olabilirsiniz ve bir çocuk oyuncağı olmaktan kurtulamaz ama, aynı zamanda, zor olmamalı gerekir. Siz konaklayan ya da zamanlama ve zaman kısıtlamaları gerekir ya da kızabilir ve başka bir kadın bulmak.

Sana olmak istediği zaman kullanılabilir olması emin olun. Arkadaşlarınızla planları var ya da iş yerinde uzun bir gün geçirdim (kadın iş yerinde, LOL) ve yapmak istediğiniz tüm pijamaları Breaking Bad izlemek olup olmadığı önemli değildir. Çok kötü! Bir Wall Street Man zaman para ve zaman bilimsel değeri yoktur.

7. Sizin Wall Street adam senden ona olmak istiyorum gibi romantik değilse olsun rahatsız etmeyin. Kadınların istediğim gibi doğa tarafından Men gibi romantik şey değildir ama Wall Street erkekler özellikle çok iş gibi ve pratik olmayan romantik düşünüyorum vardır. Onu daha romantik olmak istiyorsanız, muhtemelen yol var, ve ne istediğiniz ona öğretmek için gidiyoruz.

Ayrıca ağız öpmek asla. İşte için ayrılmış oluyor "sadece özel insanlar."

9. Size bir hediye almak için geldiğinde, Wall Street erkek bir sürü düşünce üzerinde savurganlık ilgili. Eğer bir çökmekte kadın iseniz, bu sizin için iyi çalışacaktır, ama bir adam gerçekten istemediğiniz bir şey üzerinde bolca harcama üzerinden düşünceli olmayı tercih eden bir kadın iseniz, düş kırıklığına uğrayabilirler. Bu, bir Wall Street adam düşünceli olamaz anlamına gelmez, çok. Ancak, Wall Street erkek bir sürü sizin için almak kolay gibi onlar size bir şey satın almak düşünüyorum, onlar sürece maliyet umurumda değil ki, para o kadar meşgulüz yapmak çok var.

Ben yuvası yıl önce bir ATM ile benim kedi yerini beri Bu aslında harika. Bu uygun süper var.

Daniel'in kılavuzunun iyi bölümü, bu finans bütün erkekler tam onlara aynı-none olsa çok kapılmak değil, işlerini-ki bize seçim için bu kadar çok kolaylaştırır dışında kişilikleri veya arzulara sahip olduklarını kanıtlıyor olmasıdır uzaklıktadır. Eğer tarih olsun ya da olmasın (ve onun değerli altın miras, böylece daha sonra evlenirler) sonuçta kadar onu etmektir. Kendi para kazanmaya bir alternatif olduğunu düşünüyorsanız, yalnız öleceğim istenmeyen bir uggo vardır.

'Em, bayanlar getir!