9 Temmuz 2010 Cuma

Işletmeler için Dating Hızı


İş grupları modern dating el kitabı den hangi profesyoneller yöntemli bir iş umudu diğerine, bir seferde sadece birkaç dakika tanıyorum getting geçmek â € œspeed networkingâ € olaylara ev sahipliği oynayarak bir sayfa çalmak vardır.

Bu hız dating, 1990'lı yılların sonlarında bir haham Yahudi şarkıları, yayılmış geniş beri olan bir uygulama kadar düzeltmek için umut tarafından icat kurumsal eşdeğerdir.

â € œYou wonâ € ™ t, ancak sekiz dakika içinde bir iş anlaşması yapmak için zaman youâ € ™ ll sizinle ileride işe yarayabilecek insanların büyük bir liste toplamak, â € Tom Jaffee, Maç Etkinlikler (matchevents kurucusu dedi sosyal ve iş Delray Beach, Fla merkez dan karşılamak-up düzenlemektedir. com)

Bazı hız ağ olaylar, bu nedenle katılımcılar düzenli bir şekilde rastgele insanlarla tanışmak hız dating aynı yuvarlak robin yaklaşım kullanın. Chicago merkezli ve Speednetworking.com, kullanan yazılım mükemmel iş karşılayacak şekilde yardımcı olmak için çalışır Maçın Olayları ve eXtreme Ağ, gibi bir kaç şirket.

hız ağ, bu daha gelişmiş türü için bu etkinliğe katılıyor, profiller kendi iş tanımı, unvan ve sanayi ayrıntılı doldurun ve tanışmak isterim insan türlerini belirtmek. Örneğin, katılımcı yeni tedarikçiler veya müşteriler veya bordro ya da yasal profesyoneller gibi servis sağlayıcılar karşılamak için umut olabilir.

Profilleri ve talepleri daha sonra elektronik ve yukarı doğru uyumlu bir kişilik listede her katılımcı için oluşturulur. hız ağ etkinlikte, istasyon numaralı odanın etrafında şekilde ayarlanmıştır, katılımcı arda atanan istasyonunda onların listedeki her kişiyle sohbet, beş genellikle sekiz dakika her biri. Bu şekilde, katılımcı insan geniş bir seçim buluşuyor.

Los Altos, Kaliforniya, konferans ve ticaret gösterileri bir organizatör, bir Kadrolama Sanayi Analistler, iki yıl için kendi programlarının hız ağ dahil etmiştir. Barry Asin, onun başkan yardımcısı ve baş analist, şirketin yollarını birlikte bu tür etkinliklerde insanlar için çeşitli çalıştığını söyledi.

â € œWeâ € ™ tartışma konusu ya da sanayi ve insanlar nerede, â € dedi oturmak seçmeme izin ver tarafından masaları kurmak ve. â € œWeâ € ™ ve theyâ € ™ re iyi kokteyl saatleri ve öğle yemeği yaptım. Ama hız ağ ile, thereâ € ™ her zaman odasında inanılmaz bir vızıltı var. İnsanlar heyecan ve energy.â € dolu

Aaron Abend, Viapoint Corporation, Burlington, Mass bir yazılım şirketi başkanı, o tüm profesyonel konferanslara hız ağ dahil dilek diyor. O ülke çapında bir Oracle veritabanına konferans uçan hatırlıyordu, onun müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı dağıtmak katılacak şirketlerin arama.

müstakbel ortakların bir tablo arıyorsunuz, o Gıda ve İlaç İdaresi konferansında edildi çalışanı ile sadece Oracleâ € ™ in özellikleri hakkında bilgi almak için oturma sona erdi ve yazılım s onun ürünü hiçbir ilgisi vardı. â € œWe birbirimiz için ve yemek hiçbir şey yapamadı zaman toplam kaybı olduğunu, â, â € œbut çok yukarıya çıkıp kaba olurdu dedi € leave.â €

Hızlı ağ oturumu için en iyi zaman ilk önce konuşma hemen sonra, Bay Jaffee dedi. genel program erken â € œA oturum insanların bağlanır ve millet bir araya geldi insanlarla theyâ € ™ ve iş yapma potansiyeli görüyorum çünkü enerji üzerinde oturumları geri kalanına taşıyan, â € dedi. â € œPlus onlara konferans geri kalanı birbirine again.â € görmek için verir

Format herkes için değildir. Hız ağlara rahatsız isteyen az sosyal ortamlarda kendine güvenen, onlar defalarca kendilerini tanıtmak gibi. Bazı katılımcı da bilgi absorbe koştu hissedebilirler. oda iyi kurmak değilse Ve, akustik birçok eşzamanlı konuşmaları nedeniyle işitme s oneâ € ™ engel olabilir.

katılımcı genellikle tanışmak istiyorum kişilerin listesini ederken, bazıları da onlar kaçınmak istediğiniz kişilerin bir listesini tutun. Bazı yazılım sistemleri hızlı ağ etkinlikler organize katılımcılar seçeneği, onlar ile uyumlu olmak istemiyorum şirket veya meslek bir kişi listeye veren â € œno meetâ € garantisi sunuyoruz. â € œThat rahatsız eşleştirmelerde sayısı hafifletmeye yardımcı olur, â € Adam Fendelman, eXtreme Network CEO'su söyledi.

Geribildirim konferans organizatörleri ve katılımcı dan eşleşen yazılım geliştirmek için kullanılır. â € œAt büyük bir konferans kişi birden çok ölçüt veya onlar son yearâ € ™ de bir araya geldi, aynı insanlarla tanışmak € ™ t dona emin tarafından seçmek isteyebilirsiniz olay var, â € Bay Fendelman söyledi.

Columbia Business School University of California, Berkeley ve London School of Business ile Executive MBA ortaklık programlarında ağ hızını kullandı. â € œIt öğrenciler diğer sınıflara ve programlara insanlarla tanışmak için yardımcı olmak için bazı sosyal mühendislik sağlanan, â € Jessica Roberts, program için öğrenci işleri memuru "dedi.

Hem Sayın Jaffee ve Bay Fendelman onlar olay yöneticileri kavramı hakkında bilgi edinmek daha konferanslara hız ağ dahil bekliyoruz söylüyorlar. â € œWhen youâ € ™ re kişi soran seyahat ve para ödemek, iyi bir açış ve goodies bir çanta ISNA € ™ t yeterli artık, â € Bay Fendelman söyledi.