7 Kasım 2011 Pazartesi

Basit Kararlar hızlı ve kolay bir şekilde olun


Kekeme, üzerinde düşünmek, ya da zihinsel enerji iyi bir anlaşma yatırım asla aşırı analiz, romantik durumlarda yapılmalıdır nispeten sıradan kararlar çoğu. Eğer bir kız sorduğunuzda, bir planı vardır ve belirli bir öneride. Hayır, "Ne yapmak istiyorum? Ne yapmak istiyorsunuz bilmiyorum?" Size yol gösterir. Bütün yapması kabul. O belirli bir teklifi kabul etmezse, o zaman farklı bir öneri doğru onu yol açar.

Bir akşam yemeği tarih? Onun için arabanın kapısını açın. Gördüğünüz ilk açık nokta park. Hostes, talep yaklaşım "sigara içilmeyen alan iki tablodur." Veya herhangi bir hostes varsa, bunun için bir tablo ve kafa hızla dışarı almak, sahne anket. (Tarih isteyebilir, "Bu tablo ile tamam mı?" Nazik olmak yanlış bir şey.), Menü, birkaç dakika için kısaca peruse, sonra indirdi ve sipariş. Size yemek bittiğinde her iki onay almak ve ödemek.

Bunu bir restoranda bir akşam yemeği tarih, bir arkadaşının evinde bir parti, ya da parkta bir gün olsun, güncel ne tür olursa olsun, onlarca yapılmalıdır basit küçük kararlar vardır. Bir adam olarak, tarih orkestra için ücret almak, bayan için kolay ve mümkün olduğunca eğlenceli şeyler yapmak, sizin işiniz.

Her şey kolayca akmalıdır. Aslında, o biraz tarih yok ne kadar düzgün dayalı yargılama "akar." Akarsa, o tarihten ikiniz arasında belirli bir kimya var, iyi gidiyor bitireceğim, ve o, çok daha büyük olasılıkla sizi tekrar görmek istiyorum olacak.

Tarihi akış değilse, yani garip, çok sayıda, bu küçük kararları üzerinde perde iken, o, aslında, şüphe aradığı adamı tür başlayacağız duraklar. O şüphe etmeye başlayacağız "kimyası."

Hızlı ve kolay bir şekilde artan akışı ile ilk kalma başarısını artırmaya ek olarak, bu basit küçük kararlar devam etmek gerekir birinden düzenli olarak görmeye başlarsınız sonra bile. Neden? Verme Çünkü bu tür küçük kararların hızlı ve kolay bir şekilde saygısını kazanmayı için kolay bir yoldur.

Unutmayın, saygı, romantik bir ilişkinin en önemli unsurlarından biridir. O size saygı yoksa, o aşk asla ... sonra ya da şehvet. Bayanlar saygı toplayan romantik başarısı için çok önemlidir.

(Gelecekteki bir makale konusu) saygısını kazanmayı çok sizin için biraz yolları vardır. En kolay yollardan biri kolaylığı ile bu karar noktaları ele almaktır. Ayrıca, çocuklar çok sık berbat yollarından biri ... ve onlar bunun farkında bile değilsiniz.

Tarih ile aynı restoranda gelen düşünün. Yuvarlak ve en iyi noktaya görünümlü yuvarlak sürücü. Sen ve onu orada durmak ve oturup nerede karar vermeye çalışın, böylece herhangi bir hostes var. Birkaç dakika sonra, bir masa ve iki baş seçer.

Garson gelir ve içmek istiyorum sorar. Bir saniye düşünüyorum, o listede aşağı çalışır, sonra onlar ne sorun, sonunda bir şey almak. O sipariş almak için geri geldiğinde, hala menüyü incelerken, ne istediğinizi karar vermek için çalışıyoruz. Tarih sipariş hazır. Daha fazla zaman isteyin.

Onay geldiğinde, ödeme gerekip gerekmediğine karar çalışırken bir sonsuzluk için orada oturup, ya da o yarım, ya da ne olursa olsun ödemesi gereken izin.

Ve bu yüzden ... ve tüm gece için bu gibi. Küçük kararları üzerine tutuk ... inhibe akışı ve kimya ... ve tarihini gözünde daha fazla saygı kaybediyor.

Ne yapmalı? Park etmek nerede? Ne sipariş etmek? Bu romantik durumlarda oldukça sık görülür "karar noktası" örnekleridir ... ve bu karar noktaları sizin bayan saygısını kazanmayı imkanı size sunuyoruz ... veya güçsüzlük proje.

Tabii ki, biz, ilişkiler için bir diktatörlük yaklaşım alarak bahsetmiyoruz. O başka bir şey yapmak ya da bir yere oturmak başka, ya da akşam yemeği için ödemek istiyorsa ... para cezası verilir. Bu küçük şeyler, gerçekten sizin için önemli olmamalı. Tüm bunlardan sonra, büyük resmi göz var - eğlenerek.

Unutmayınız ... kararsızlık içinde bir adam, son derece istenmeyen bir özelliktir ve kapalı bir kadın küflü Scooby-Doo boxer şort bir çifti daha hızlı dönecek. Ve o sana iyi geceler öpücüğü olmadığında, çağrı tarama başlar, ve bu ikinci tarihinde sizinle asla demode ... suçlu kimse yok ama kendinizi edeceğiz.