23 Ekim 2012 Salı

Arkadaş Doggy Style


Kelley Whitis tarafından

Ben her zaman biraz iddialı olmak için bütün kalma senaryosu buldum. Hepimiz maske koymak ve meşhur ilk günü bizim en iyi görüntüyü sunmak. Birkaç daha fazla tarih, çağrılar, metinler ve belki bazı samimiyet sonra, maskenin arkasındaki kişi çıkar ve herhangi bir göz açıp kapayıncaya kadar, romantizm ölüyor. Bu kişi aniden ilk tanıştığımız kişi hiçbir yerde yakın.

Ne yerine biz değiliz birisi gibi davranarak, biz bu maskeleri sadece çıkarsam, biz onları atmak bizim güvenilir arkadaşı Fido bir ders almak ve sadece köpek tarzı güncel? Burada çok heyecan alamadım, ben yatak pozisyonları bahsetmiyorum.

En azından henüz değil.

Benim iki köpek etrafında koşmak izlemek ve arkadaşımın arka bahçesinde oyun gibi tüm mahalle yavruların arkadaşlar edinmek, bu yazıyorum. Burada bir Doggy Disneyland ve onlar izmaritleri koklama, birbirlerini kontrol, etrafında koşmak ve yeni arkadaşlar yapmak için istekli. Onlar ne görmek istediğini ve kokusu alırsanız birlikte avlu etrafında boğuşma olacak -, koşma, atlama snorting, yelping, kıstırma, salya-swapping, sevinç ve cavorting. Sadece onlar gerçekten kim olmak ve başka bir hayvan ile dürüst, gerçek bir bağlantı olması.

O partner ve ilişkiler bütünü nokta eğer öyleyse - kendiniz olmak için, bir alanda etrafında boğuşma istediğiniz birini bulmak, bir bağlantı var ve sadece eğlenmek - biz burada Fido alabileceğiniz beş ipucu:

1. Butt Testi Sniff

Ben burada izmaritleri koklama dolaşmak demiyorum. Basitçe söylemek gerekirse, sadece kendin ol. Davranarak yok. Hayır maskeleri. Hayır görüntüleri yansıtılırken. Sadece. Olun. Sen. Eğer otantik kendini göstermeye başlar kez hayatınıza girip çıkanlara şaşıracaksınız.

2. Oyun Oynama

Oyunlar iyi. Köpek oyunları değil, insanlar oyun. Köpekler ve insanlar arasındaki fark köpekler kendi ego eylemleri yönetmesine izin kalmamasıdır. Biz, korku içinde merak ve kıskançlık ve ego istenilen eylem almak için küçük oyunlar oynamaya izin yakalanmak. Iyi oyun oynamak için değil. Köpekler, kovalamaca sincaplar çalıştırmak topları yakalamak ve engellerin üstünden atlamak ister. Bunlar iyi oyunlardır. Farkı unutmayın ve iyi bir oyun sadece oyun meşgul.

3. Ne demek havlamaya ve Anlama Ne Bark

İnsanlarda olduğu gibi, biz sık sık biz diğer kişinin duymak istediğini düşünüyorum şeyler söylüyorlar. Bu muhtemelen en basit uçlarından biri, henüz sapmadan en kolay biridir. Onlar bir şey beğenmezseniz, onlar aç, mutlu veya lazımlık gitmek gerekiyorsa onlar zarar ve kabuğu eğer Köpekler homurtu, whine olacaktır. Onlar çok açık ve iletişim ile kusursuz. Biz de aynı şeyi öğrenmek kez, bizim ilişkilerin tüm az karışıklık ve iletişimsizlik olduğunu bulacaksınız.

4. An Canlı

Farkında olmadan, biz hevesle geleceğe bakmak, ya da bizim geçmişte eski davranışları ya da hata ile sıkışmış kalarak bugünkü belirlemesine izin verebilirsiniz. Köpekler de öyle. Onlar şu an için yaşıyorum. An. Onlar var her şeyi vermek. HIZLA. Biz şu anda doğru olup bitenler bizim tam bir dikkat koyduğunuzda, biz iyi ilişkileri var bulacaksınız, biz daha iyi çalışır, daha kolay dinlenmek ve sert oynuyor.

5. Tasmalar Take Off

Köpekler tasma olma zamanlarının çok harcamak - biz onları harekete istediğiniz şekilde davranıyor. Sonra tasma, köpek kişiliği gerçekten hayat buluyor. Biz partner için çok fazla kural görmek - Bunu yapmak, bunun için beklemeniz yapmıyoruz - alt satırında biz bireyler ve şimdiye kadar bize tüm cevapları verecek hiçbir genel kural kitabı var. Yani tasma çıkar. Herkes hareket etmek gerekiyor diyor gibi davranmayı bırak, kitap nasıl yapılır kalma okuduktan sonra istenilen sonuçları almak ve iç ses yerine dinlemek ve sizinle rezonansa ne olduğunu görmek için beklemeyin. Tüm başka başarısız olduğunda, # 1 Öneri bakın.