8 Ağustos 2012 Çarşamba

Trick Soru Sorma


Ilana Angel

İnsanların yalan olduğunu anlıyoruz. Bu milyonlarca insan tarafından, her gün, milyonlarca kez gerçekleşir. Yalanlar zarar veremez, ancak fazla veya gerçeği daha az zarar mı? Bir yalan söyleme ve aldatma birisi arasında çok net bir çizgi var, şimdiye kadar gerçeği üzerine bir yalan seçsin merak ediyorum bu yüzden.

Yalan değil benim oğlum artırdı ve ev ödevine alma ile bazı yeni konular hariç, o yatmıyor. Bu dünyanın yoludur çünkü bir noktada ben, sanırım, ama ben bir yalan üzerine doğruyu söylüyor karşılaştığında, o her zaman doğruyu söylemek tercih umuyoruz.

Tabi farklı konular için farklı kurallar vardır, ama yine de, gerçeğin bir yalan koz olmamalı? Özellikle bir ilişki? Eğer bir ilişkiniz varsa, onun bir şey sadece uzun soluklu başlayan ya da bir şey olsun, gerçeği söylemek ilerlemenin yararına değil mi?

Ashley Madison insanlara yalan teşvik ederek, bir multi-milyon dolarlık şirket haline gelmiştir. Onlar bir ilişki yatan iyi değil sadece olduğuna inanıyoruz, ama aslında ilişkinizi daha iyi yapabilirsiniz. Onlar sizin ilişki dışı cinsel ilişkileri varsa, onu daha güçlü yapacak vaaz.

O belli bir elbise yağlı görünüyor eğer bir kadın bir adam isterse, cevap her zaman güzel görünmek olmalıdır. O elbiseyi yağ bakmak yaparsa, o sadece onu için balıkçılık olduğu cevabını veren güzel görünüyor, ya da söyleyecek bir yalan? Onu doğru cevabı cevap verirseniz, bu bir yalandır?

Tek seferde iki kişi yatmak ve tek sevebilir miyim? O bir kişi ile bir kararlı ve sevgi dolu bir ilişki içinde olmak ve başka biriyle anlamsızdır ama tatmin edici seks mümkün mü? Büyük seks gerçekten birinden herhangi bir duygusal ve düşünsel bağlantısı ile bulunabilmektedir?

Eğer seks hakkında konuşmak değilse kurallar değişir mi? Oğlum ödevini hakkında yalan ve benim duygularını incitmek, ama bu bizim ilişki zarar olacak? Bir adam 5'11 olarak JDate onun yüksekliği listeler "ama 5'5 ise" Eğer, bu bir yalan değil, aynı zamanda bir anlaşma kırıcı nedir? Ne zaman bir yalan affedilmez olur?

Ben kolay affetmez. Kolay tabii derken nadiren demek. Ben sadece affetmez. Ben iyi bir insanım ve bu yüzden ben terbiyeye duyuyorum insanlardan aynı bekliyoruz. Bu beni güzel yapar, ama aynı zamanda aptal beklentiler vardır çünkü hayal kırıklığı için beni ayarlar nedeniyle.

Birisi yeni tanışma duyuyorum ve insanların birbirlerini tanımak ve duygularını geliştirmek için alıyorsanız yoktur ki dans yapıyoruz. O harika bir adam. Ben gerçekten ona tapıyorum ve bunun ötesinde, ben o benim oğlum ile ne kadar onun çocukları ve flutter seviyorum. Her şey çok özel ve heyecan verici.

Ben hiçbir iş sorarak, geçtiğimiz hafta sonu benim yeni beyefendi arkadaşım bir soru sordu. Diye sordum ben onun geçmiş ilişkileri hakkında merak ediyordum. Bu elbisenin içinde yağ görünüyorsun gibi aynı kategoride, aptal bir soru oldu? Zamanın önde cevabını seçtiğiniz saçma bir soru.

Ben cevabın yalnız bir yolu olduğunu düşündüm, ama bana başka bir şey verdi. Bu sadece, gerçeği yanlış değildi. Ben bir hüner soru sordu ve bana gerçeği verdi. Ben beklediğim cevap değildi, çünkü bir an için şaşırdı, ama o aslında dürüst cevap o şok edici oldu.

Bu adam benim istediğim cevap vermek uzanmaktan çok gerçeği ile daha ilgili oldu. Bu ona ortalama ve incitici yaptınız mı? O gerçeği, bana zarar ve bir yalan daha bana zarar edeceğini ikinci bir bölünmeye belirlenen çıkacağını bilsem ona iyi bir insan yapar?

Ben değil, çünkü büyük bir anlaşma içine soru yapmak istemiyorum. Ben topal bir soru sordu ve yanıtladı. Onu cevap üzereydi kadar soru hakkında değil. Ben bir kız ediliyordu çünkü gerçeği zarar oldu. O yalan olsaydım muhtemelen yine ona iman değil olacaktı.

Ben iyi bir insan ve iyi bir adam olmak benim oğlum yükselterek ediyorum. Onu benim kızım sorunları koymak zor bir sorundur. Ben o bir elbise yağlı görünüyor bir kadın anlatmasını tavsiye asla, ama ne zaman balık diğer hüner soru kadınların ne yüzlerce cevapları için soruyorsunuz?

Ben bu hafta sonu kendim hakkında çok şey öğrendim ve ben flört ediyorum adam hakkında da fazla. Ben değil bir yalan daha gerçeği zarar olacağını keşfetti. Ben gerçeği saygı ve böylece benim istediğim şey. Ben ile ilişkisi dans yapıyorum bu adam terbiyeli ve nazik olduğunu öğrendim.

Yalan söylemek için fırsat verildiğinde, onun gerçeği tercih ve benim manipülatif sorular satın almadım. O bir mensch oldu. O bir faktör olarak geleceğimizi ile cevap verdi ve bu cesurdu. Bir yalan size uğramak için geri gelebilir ve o olmadı emin olmak istedim.

Ben bir adam olmak için bir çocuk yetiştirme ve bir çocuk gibi davranmayı reddeden bir adam flört ediyorum. İlişkiler zor ama ben bana flört ediyorum adam kucaklamak yardımcı oluyor yükselterek am adam mübarek ediyorum. Sevdiğim bir yolda değilim. Bu gerçektir ve ben inanç tutuyorum böylece gerçeği önemli.