9 Ağustos 2011 Salı

Arkadaş Zihniyet


Oyuncular içine kaybedenler kendilerini açmak için merak ediyor, ben buraya gelen çocuklar çok fark ettik bir şey. Bu şekilde çalışmıyor!
Buradaki herkes çok iyi bildiği gibi, oyuncular ve kaybedenler arasında büyük bir ayrım güven / benlik saygısı içinde yatıyor.

Ben bazı insanların kız yaklaşan sorunlara neden sahip olma eğilimi olarak bu teori var:

Sex Kutsal Kase, erkeklik içine bir geçit, ya da bazı kişiler tarafından kimlik ulaşma duygusu gibi görülüyor.

Bu insanların herhangi bir almıyorsanız, seks ile infatuation almıyor ne sürekli bir düşünce de güven düzeyi düşürücü zararlı olur. Yaklaşım sadece belirtilen alma niyeti yatıyor, çünkü bir sonucu olarak, kız konuşurken zorlaşır.

Bunlar yaşadıkları için henüz bir şey sağlanmasına yönelik çabalarını çalışıyoruz ya da sorun yaşıyorsanız, çünkü bireyler, soğukkanlılığını kaybetmek cinsiyet craved. Bu ideal hedefe ulaşmak için belirlenen almak kendileri koymak basınç nedeniyle oluşur.

Burada benim açımdan yapmak için: Bunun yerine kız seks onları niyetiyle yaklaşan yaklaşımın kızların sadece arkadaş olmak niyeti ile.

İnsanlar sosyal hayvanlardır. Biz diğer bireyler ile sağlam ilişkiler binasında çalışıyoruz. Arkadaş olmak için ne kadar zor?

Bu strateji, sizin için şunları elde edebilirsiniz:

Sadece kendiniz için * yeteneği. Burada herhangi bir baskı, millet!

* Sadece kendiniz kız yaklaşım olmanın güvenini kazanmak için yeteneği.

* Kız yaklaşıyor ve konuşmaya elde edilen deneyim.

* "Arkadaş" sizin için seve seve çöpçatan oynamak için adım olacağını olasılık.

Tanışma ve seks kendi içinde karmaşık olduğunu, bu nedenle adımları sağlanmalıdır. Lineer Cebir, aritmetik ve Lineer Cebir arasında herhangi bir matematik dersleri almış kalmadan geçen deneyin. Sadece bir türlü geçemiyoruz.

Ilk kez bir kız görünce seks kafanın içinde resim ilk şey olduğunda, sinirler titremek kaçınılmaz ... özellikle deneyimsiz eğer, böyle bir sonucun odağı ile onu yaklaşım.

Kendin gibi kız arkadaş daha başka bir şey olma umutları ile yaklaşırken, genuinity, yansıtacak güven , ve samimi bir sıcaklık özellikleri kız çocuklar için bak.

Bu kız ile kapalı isabet olmayabilir, ancak bunu elde deneyim gerçekten kolay kız yaklaşım yapacak.

Relax değiliz biri gibi davranmaya çalışıyor. Stop onun eylemleri işlemek ve okumak ya da yönlendirmek için çalışıyor, çünkü bu faktör tüm kızlara güven ile konuşmak için gereken konsantrasyon eksikliği.

Bir kez diğer faktörler endişesi başlayabilirsiniz zaman gerekli güven, elde.