28 Temmuz 2011 Perşembe

Çift kavgalar bebek 'Metallica' isim


STOCKHOLM, İsveç - Metallica bir heavy metal grubu için serin bir isim olabilir, ama İsveçli bir çift, yetkilileri ikna etmek için mücadele aynı zamanda bir kız bebek için uygundur.

Michael ve Karolina Tomaro efsanevi rock grubu sonra altı aylık çocuk adına başvuruyu reddetti İsveç yetkilileri ile bir mahkeme savaş, kilitli.

"Bu ona uygun," Karolina Tomaro, 27, Salı adını söyledi. "O, kararlı ve o ne istediğini biliyor."

Küçük Metallica zaten vaftiz olmasına rağmen, İsveç Ulusal Vergi Kurulu rock grubu ve sözcüğü her iki ile ilişkili olduğunu söyleyerek, adını kayıt reddetti "metal"

Tomaro durumda işleme resmi adı olarak da adlandırılan "dedi çirkin."

Çift adı engellemek için hiçbir sebep olduğunu 13 Mart'ta karar verdi Goteborg, İlçe İdare Mahkemesi tarafından gündeme getirildi. Ayrıca zaten Metallica orta bir isim olarak İsveç'te bir kadın olduğunu kaydetti.

Vergi ajansı ailenin yabancı seyahat planları sinir bozucu bir üst mahkemeye temyiz etti.

"Biz onun bir adı olmayan bir pasaport alamazsınız çünkü gezileri iptal etmek için ve her yerde olamıyorum geçirdim," Tomaro söyledi.


27 Temmuz 2011 Çarşamba

Avusturya, dünyanın ilk ev sahipliği yapacak


Daha sonra Viyana, Linz ve Graz yer alan olay, avukatların hakları konusunda danışmak ve tavsiye isteyin boşanmış olurdu sağlayacaktır.

Boşanma ile biten evliliklerin% 66 Viyana'da Avusturya boşanma oranı 2006 yılında% 50, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan çarptı.

İki gün süren fuar, "Yeni başlangıç" sloganı altında tutuluyor.

Viyana olay, kadınlar için, bu yüzden çiftler garip karşılaşmalar önlemek ve anonim bir dereceye kadar erkekler için ayrılmış Cumartesi ve Pazar, Ekim 27-28 üzerinde yer alır.

Ajanda Anton Barz, dünyada bir ilk olan ve yılda iki kez bir olay haline umduğunu söylüyor.

"Şimdiye kadar ben düğün fuarları, ancak dernek ve avukatların boşanma zorlukları anlattı konuşurken, ben bu fikri vardı," dedi.

20 katılımcı, şimdiye kadar sadece babalık testi sunan avukatlar ve arabulucular, aynı zamanda emlakçılar, kriz yaşam uzmanları, özel dedektif firmaları ve DNA laboratuarlarında kayıtlı olması.

Bir şirket, yeni boşanmış kişiler için tedavi paket tatil sunacak.

Ayrıca boşanma çocukları etkiler ve tek bir ebeveyn olarak başa çıkma gibi konularda dersler bir dizi olacak.

İster inanın ister inanmayın, teknoloji ve medya devleri başlatılması için ödüyoruz çılgın toplamları sonuçta mantıklı olabilir