11 Haziran 2012 Pazartesi

Çevrimiçi partner vs Konvansiyonel Arkadaş


BLOOMINGTON - Sevgililer Günü'nde romantik bir partnere sahip olmak gerek bazı duyguları getirebilir.

Bilgisayarların daha ucuz, daha küçük ve daha güçlü hale gelir ve internet büyür ve büyüdükçe, dating web siteleri yeni bir nesil ortaya çıkmıştır.

Illinois State Üniversitesi sosyal psikoloji profesörü Susan Sprecher yazarlarından olan "Online Dating:. Psychological Science Açısından Eleştirel Analizi" O Sevgililer Günü'nde birini bulmak dürtü medya geliyor dedi.

"İnsanlar, çünkü vb mağazaları ve kartları, çünkü medyanın bunu düşünmek astarlanmalıdır vardır," Sprecher dedi. "Ben mi olmalı? 'Ben Sevgililer Günü etrafında bir ilişkisi bulunmayan insanlar daha fazla düşünmek olduğunu düşünüyorum ve düşünmek ya da 'ben sert mıyım?' "

Tanışma siteleri tek bir yerden erişim, iletişim ve çöpçatanlık tüm bazı kombinasyonunu sağlarlar. Sprecher geleneksel yöntemlerle karşılaştırıldığında online dating bir ilişkinin başlangıcında bazı farklılıklar vardır dedi.

"Farklar gerçekten başında meydana, süreç farklı ve Sevgililer Günü için geri açısından ise," Sprecher dedi. "Eğer birisi online dating erişimi olan bu verimli hale getirir., Bir ilişki içinde olmak istediğini sanıyordum" Eğer

Match.com 1995 yılında başlatılan ile makale Sprecher yazarlarından göre, ilk nesil başladı.

Sprecher bu siteler bazı kullanıcılar varolmayan bir ruh eşi kavramına inanmaya lider olabilir dedi.

Şeyler ilişkide yanlış ve bunlar ruh ikizi olduğunu düşündüm eğer o, o zaman hemen sona erebilir çünkü sen aslında ilişkiler çalışması gerekir ve ne zaman gerçek bir ruh eşini bulmak lazım "Çünkü, biraz sorunlu olabilir Muhtemelen gerçek bir ruh eşi diye bir şey yoktur, "dedi.

Sprecher online dating için büyük demografik genellikle orta yaşlı yetişkinlerde olduğunu söyledi.

"Bu kişinin çocuk sahibi gibi, ülkenin bölgelerinde sona eserin bazı türleri çalışmak veya diğer kısıtlamalar kişiler var bazı insanlarda kullanmak daha olasıdır yol açabileceği, gece ya da bir şeye tek bar gidemem Bu ortakları aramak için bir yoldur, çünkü "dedi.

Sprecher bu gibi sitelerde genel trafik ile, bireyin tüm profiller geçmekte için bunaltıcı olabilir dedi.

"Bu bunalan ve size ve diğer havuz daraltmaya vurgulamalıdır ne emin olamaz başlar, çünkü kötü seçimler yol açabilir daha bir anlamda yol açabilir."

Sprecher da olsa rahat, online dating bazı downsides var olduğunu söyledi.

"Eğer bu bir alışveriş zihniyet yol açar ve bir emtia bir dereceye kadar kişiyi tedavi ve en azından tekrar ilk ve bir meta olarak, bir dereceye kadar tedavi olmanızı Bir downside, sana bu olduğuna karar bu oluşur sanmıyorum Eğer bugüne kadar istediğiniz bir kişi, "dedi.

Amanda Pigott bu hikayeyi katkıda bulunmuştur.


10 Haziran 2012 Pazar

Online Dating yapar Ve Sonları İlişkiler Çalışması bulur


Andrew Stern'in

(AA) - Amerikalı yetişkinlerin yarısı aşkı online tanıdığınız ve internet ilişkileri başlamadan daha önce daha önemli bir rol oynar ederken Pazartesi günü yayınlanan bir ankete göre de hile ve onları biter yalan için bir forum niteliğindedir.

Sevgililer Günü arifesinde yayımlanan Dünya Euro RSCG pazarlama danışmanı tarafından yaptırılan 1000 kişilik anket bulundu beşte biri bir romantik veya cinsel ilişki çevrimiçi başlamak zorunda söyledi. Yüzde kırk dokuzu olan ilişkisi bu şekilde başladı birinin biliyordu.

Tersine, bu ayın başlarında ankete katılanların üçte biri olan ilişkisi sona erdi, çünkü çevrimiçi eylemleri ve dörtte üç güçlü cinsel iletişimi bir ilişkinin dışında online yapılan inanılan hile teşkil birisi biliyordu.

Çevrimiçi romantik bir sohbet odası veya şahsen toplantının niyeti yoktu yabancılar arasında "cybersex" in flört ilk günlerinde dönüşmüştür.

"İnsanların online çoğunlukla, çevrimiçi kaldı ne yaptım," Euro RSCG Chicago Grup Başkanı Norm Yustin dedi. "Şimdi bizim iki dünya harmanlanır ve insanlar biz evde ve iş yerinde bizi etkileyen sosyal ağlarda nasıl davrandığını çevrimiçi tanışıp edilir -. Iyi ya da kötü"

Aldatma sürekli online risk ve iki üniversitenin iletişim profesörleri çöpçatanlık sitelerinden örneklenen 78 profillerinin yüzde 80 gerçeği bir ölçüde sapmış olduğu, araştırmalarında bulundu.

Profesör germe, ya da kendileri hakkında gerçeği daralma olabilir olarak yararlı ipuçları belirledi: Yalancılar yalanlarına kendilerini mesafe birinci şahıs zamiri "ben" önlemek eğiliminde, bunlar sık ​​sık daha çok "sıkıcı değil" gibi olumsuzlama istihdam daha "heyecanlı" ve kendi öz-değerlendirmeler kısa tuttu.

"Az onlar, hatırlamak ve daha sonra desteklemek gerekebilir az yalan yanlış şeyler yazma," Cornell Üniversitesi'nden Jeffrey Hancock ile takım Wisconsin-Madison Üniversitesi'nden Catalina Toma dedi.

Ağırlık 8.5 pound (3.9 kg) ve 1.5 pound (0.7 kg) ile erkekler arasında ortalama kadın ile, en sık hakkında kapatma yalan oldu. Yarım yüksekliği tahrif ve beşte biri yaşları hakkında yalan söyledi.

"Birgün kimin profilini size aradığınız sevimli kişi Birisi bir e-posta aldatıcı olmak olduğunu bile yalan, ya da olduğundan nasıl büyük bir olasılıkla size yazılım olabilir," Toma dedi. "Ama bu biraz zaman alabilir."

(Daniel Trotta tarafından düzenleme)