10 Haziran 2012 Pazar

Online Dating yapar Ve Sonları İlişkiler Çalışması bulur


Andrew Stern'in

(AA) - Amerikalı yetişkinlerin yarısı aşkı online tanıdığınız ve internet ilişkileri başlamadan daha önce daha önemli bir rol oynar ederken Pazartesi günü yayınlanan bir ankete göre de hile ve onları biter yalan için bir forum niteliğindedir.

Sevgililer Günü arifesinde yayımlanan Dünya Euro RSCG pazarlama danışmanı tarafından yaptırılan 1000 kişilik anket bulundu beşte biri bir romantik veya cinsel ilişki çevrimiçi başlamak zorunda söyledi. Yüzde kırk dokuzu olan ilişkisi bu şekilde başladı birinin biliyordu.

Tersine, bu ayın başlarında ankete katılanların üçte biri olan ilişkisi sona erdi, çünkü çevrimiçi eylemleri ve dörtte üç güçlü cinsel iletişimi bir ilişkinin dışında online yapılan inanılan hile teşkil birisi biliyordu.

Çevrimiçi romantik bir sohbet odası veya şahsen toplantının niyeti yoktu yabancılar arasında "cybersex" in flört ilk günlerinde dönüşmüştür.

"İnsanların online çoğunlukla, çevrimiçi kaldı ne yaptım," Euro RSCG Chicago Grup Başkanı Norm Yustin dedi. "Şimdi bizim iki dünya harmanlanır ve insanlar biz evde ve iş yerinde bizi etkileyen sosyal ağlarda nasıl davrandığını çevrimiçi tanışıp edilir -. Iyi ya da kötü"

Aldatma sürekli online risk ve iki üniversitenin iletişim profesörleri çöpçatanlık sitelerinden örneklenen 78 profillerinin yüzde 80 gerçeği bir ölçüde sapmış olduğu, araştırmalarında bulundu.

Profesör germe, ya da kendileri hakkında gerçeği daralma olabilir olarak yararlı ipuçları belirledi: Yalancılar yalanlarına kendilerini mesafe birinci şahıs zamiri "ben" önlemek eğiliminde, bunlar sık ​​sık daha çok "sıkıcı değil" gibi olumsuzlama istihdam daha "heyecanlı" ve kendi öz-değerlendirmeler kısa tuttu.

"Az onlar, hatırlamak ve daha sonra desteklemek gerekebilir az yalan yanlış şeyler yazma," Cornell Üniversitesi'nden Jeffrey Hancock ile takım Wisconsin-Madison Üniversitesi'nden Catalina Toma dedi.

Ağırlık 8.5 pound (3.9 kg) ve 1.5 pound (0.7 kg) ile erkekler arasında ortalama kadın ile, en sık hakkında kapatma yalan oldu. Yarım yüksekliği tahrif ve beşte biri yaşları hakkında yalan söyledi.

"Birgün kimin profilini size aradığınız sevimli kişi Birisi bir e-posta aldatıcı olmak olduğunu bile yalan, ya da olduğundan nasıl büyük bir olasılıkla size yazılım olabilir," Toma dedi. "Ama bu biraz zaman alabilir."

(Daniel Trotta tarafından düzenleme)