29 Ağustos 2012 Çarşamba

'Şeker baba partner' Web Sitesi İngiltere'de Yayına Açıldı


Ve sözde "sugar daddy" üyesi olarak MP sahiptir - - genç kadın ile zengin erkekler bağlayan bir internet sitesi dating İngiltere'de başlatılmıştır.

Brandon Wade, seekingarrangment.com kurucusu, ABD site 80.000 İngiliz üyesi olduğunu söylüyor. Her adam - "şeker bebekler" olarak adlandırılan - Alanı 10 kadın ile Amerika'da bir milyon üye, iddia ediyor. Bu hediyeler alarak onları "tedavi" için yaşlı erkeklerle fakir genç kadınları eşleşir.

"Şeker bebekler Kırk yüzde onların öğrenim ücretleri ile yardıma ihtiyacı olan öğrenciler," Bay Wade dedi. "Sonraki en büyük grubu bekar anneler olduğunu. Sitesi çağımızın kötülükleri bir yansımasıdır ... o zaman sömürücü ise sömürü karşılıklı. Fakat şeker bebekler hayır diyebilir ki bu fahişeliktir eğer. çok sordum olsun. "

O en tanışma siteleri yüzeyseldir ve sitenin hiçbir farklı olduğunu söyledi. O İngiltere'de üyeliği çoğu halen Londra merkezli olduğunu söyledi.

"Şeker babalar" £ 170.000 a yılda ortalama gelir ile başta bankacılar, girişimciler ve onların 40'ların başında başkanlar vardır. Bunlar "şeker bağımlılığı" konulu 2.862 £ bir yıl geçirmek ve kadın 13 yıldan eski olan - ama genç servetler mirasçıları ve Parlamento üyesi bir de vardır, diye ekledi.

Siobhan Freegard, netmums kurucusu, yeni site fuhuş ve gerçek ilişkiler arasındaki çizgi bulanıklaşmaya korktu. "Böyle bir site ile sorun güç dengesi baştan çarpık olmasıdır," dedi.

Agony teyze Virginia Ironside site ile "ahlaken yanlış" bir şey buldum. "Kadınlar, erkeklerden daha az sulugöz çok daha pragmatik bir seks üzeresiniz. Bir sabit-up tek bir anne olduğunu ve birileri varsa çok itici değil bulundu ve ben özünde yanlış bir şey göremiyorum istediğiniz herhangi bir daha da gitmeyin. "