25 Ağustos 2010 Çarşamba

Mortalite ve Arkadaşlık


Hayatımın en, ben flört ve ilişkiler kaçınmışlardır için. Lise yıllarında, bu benim yetersizlik gerekli oyunları oynamak için bir sonucuydu. (Ben umutsuz romantizm için atfedilen rağmen, en beceriksiz gençler tercih gerekçesi.) Kolej, ben oyunlar - çok iyi oynamayı öğrendim. Ancak, ben bugüne kadar devam etti. Atasözü, "niçin eğer süt bedava" uygulanmıştır için inek satın alın. Ben kolej zevk aldım.

Doğru kolej sonunda, ben farklı düşünmeye başladım. Ben olmayan causual çeşitli ilişkiler kurmak istedim. Birçok kişi Ben sadece bir ilişki içinde olmak için tarih biliyorum. Onlar mutlaka onların ortak hakkında vahşi değil, sadece yalnız olmak tercih. Bu bana yarar değil. Benim durumumda, ben cekti sadece tarih biri büyük kurmak durumunda. Bence (çok) kendimi övgüyle, ben çok isterim tarih de kızın düşünmek zorundaydı. Ve bu kriterlerin sadece başlangıcıdır. Fiziksel cazibe ve duygusal uyumluluk küçük sorun değildir. Bu tür kızlar nadirdir, ancak yolumu önce süslemektedir var.

Daha önce benim blog belirtildiği gibi, ben kanseri hangi hala tedavisi yoktur nadir bir tipi vardı. Ben cerrahi makro-tümör çıkarmak, ancak tedavi edildi mikroskobik kalıntıları hiç kuşkusuz kalır ve yeterince katlama sonra benim sağlık bir iddia yeniden ileri sürmek olacaktır. Işler iyi sona olası değildir. Bu göz önüne alındığında, benim muamma kalma geldi. Ben saygı bir kızı bulmak ise, bir kızım ilgi duyuyordu için; olan şirket ben zevk bir kız, ben benim zaman içinde ve duyguları yatırım ... ne hasta tekrar almak olur isteyen bir kız? Adım adım Kordoma tehdit iptali için başlatılan, ve diğerleri daha sonra (büyük) benim çabaları aşıldı, ama sağ şimdi ben trajedinin olasılık bunun sonsuza dek mutlu aşıyor düşünüyorum. Bu benim paradoksu, benim Catch-22 tanıttı. Böyle bir kız uzanan amacı yukarıda kabataslak olarak kendimi akımları boyunca taradı izin vermek için, derin bir sevgi yerde gelmesi umuyor. (I şiirsel olmaya çalışıyorum vardı; önceki ifadesi olarak hassas ilişkilerin ilerlemesi I verebilir gibi bir özeti idi.) Bu noktaya geldiyse - Onu derin - Ben zarar onu korumak isteyeyim aşk için büyüyorsa ve acı. Ancak, Kordoma verilmiş, onu acı muhtemelen benim hastalık ve ölüm nedeni olacaktır. Her acı derin duygusal olurdu. Dahası, bir kadının yararına olan her genç bir adam bulmak için - bilinen nedenlerle - üzerinde ağırlığı devam edeceğini ona uzun bir süre. Ergo, en iyi yolu henüz tanımlanamayan ve takip sevgisi korumak için, onu takip asla etmektir.

Ben yıllar önce gerçekleşen ama daha zor benim koltuğu korumak için büyüyor. İlk olarak, kolay romantik zaman, dilsiz genç kadınların peşinden değil, ve ... kolej. Bu gerçekleşme bir sonucu olarak, ama benim Dorian Gray faz haklı olabilirdi dürüst değildi. Ben bir şekilde kendime bir geek kolej insan fahişe dönük olacak eğleniyordum. Şimdi ise, daha az basit zevkleri ile ilgilenen (izolasyon, önce en azından.) Geçen yıl ya da öylesine içinde, ben, birkaç kadın flört başladıktan sonra, sadece ben bencil edildiğini gerçekleştirmek. Ben bir ilişkinin samimiyet istediğini, kadının bir yatırım yapmadan düşünüyorum. bir ihtimal değil çünkü bu aptal oldu.

küçük bir dereceye kadar, ben yazıyorum bu birilerinin bariz bir kusur işaret umuyor. Ben biraz düşündüm sonra, ama zayıftır. İnsanların daha zeki kendime benzer argümanlar teklif var sayıyorum; onları okumak istiyorum. Ancak, çoğunlukla, ben benim çözmek ve anlayış katılaştırmak için yazdı. Bu yüzden benim ve yaklaşık altı kişi benim okuyucu için hesapları Blog yazılarına en yazma's.

Bu arada, ne eylem rasyonel ders dikkate yapmaya devam edeceğiz: bir çare fon çalışın.


23 Ağustos 2010 Pazartesi

A gülünç PPC Reklam


http://funnyppcads.com/

Hiç komik AdSense reklam gördünüz mü? PPC reklamları hale geldikçe daha yaratıcı, blogcular artan sayıda bu işaret. Ancak, bu gün, orada € ™ Hasna olanlar için tek bir merkezi kaynak olmamıştı.

FunnyPPCAds.com bu niş doldurmak için, site ziyaretçileri) Onlar internette görmek garip bir PPC reklamları (şu anda Google AdSense reklam biçimi ile sınırlı göndermek için izin istiyor.

Neden komik reklamlar toplama rahatsız etmiyor mu? David DePrice, DePrice.com sahibi ve FunnyPPCAds.Com kurucusu açıklar.

â € œItâ € ™ mizah hemen değil. Eğer yaratıcı PPC reklamları okuyucu dikkatini çekmek ve almak görmek yüksek tıklama AdSense ağındaki oranları üzerinden hangi düşük TBM değerleri açmak sonuçları ve daha geniş bir dağıtım yoluyla. Bu nasıl google algoritma çalışır. Aslında iyi reklamlar için ödül. itâ € ™ â € ~ funnyâ € ™, itâ € ™ hakkında değil â € ~ moneyâ € ™ hakkında s So. â €

Komik ya da değil, bir fikir PPC copywriting en iyi parçaları toplamak için kesinlikle zamanında olanıdır. onların kuvvetli darbe-dosyaları veya portföyleri ile düzenli olarak reklam uzmanları var direkt-posta Reklam Yazarları aksine, insanların ilk AdWords reklam yazmak için mücadele onları model en başarılı PPC reklamları görmek için izin verecek hiçbir kaynak var.