2 Temmuz 2012 Pazartesi

Erkekler ne ister!


Onlar ilk tarihten sonra tekrar görmek istiyorsanız, bu karar en çok single için 20 dakika veya daha kısa sürer.

"Onlar sadece konuşuyor ve konuşmaya ve ilginç bir şey hakkında konuşurken devam ederse, ben onları geri çağırmak olmaz," der adamın biri.

"Kesinlikle ilk gece birini karşılamak ve onların aile deli olduğunu öğrenmek istemiyorum," başka bir adam söylüyor.

"Biz senin eski erkek arkadaşı ve o sizin için yaptığı her şeyi korkunç ya da fantastik şeyler duymak istemiyorum. Bize ne sizin için yapacağız ilgilenen olmak istiyorum, "başka bir adam ekler.

Başka ne istiyorlar? It Just Öğle var ve partner uzman Sharan Richardson, güzel bir gülümseme ile bir kadının son bir araştırmaya geçtiğini söyledi.

"Bayanlar şaşırtabilir başka şey, plastik cerrahi için umurumda değil ise," diyor Richardson.

İlk tarihler hakkında iyi bir izlenim bırakarak, bu nedenle evde olumsuzluk bırakın.

"Eğer patronunuz veya olumsuz şeyler nefret ediyorum ilk günü hakkında konuşmak Resist dürtü," Richardson uyarıyor.

Bunun yerine, olumlu ve samimi şeyler tutun. "Güzel bir samimi iltifat gerçekten buz keser ve o kişi de rahat açılması hisseder bu yüzden biraz daha hassas olmaları ne, biliyor gibi," diyor Richardson.

Bir kere geçmiş tarih kişisin, bir kaç şey erkekler tarihleri ​​iki ve ötesine gitmek için tanımak isterdim vardır. Eğer bir kadın olmak için "Her şey yolunda. Benim sizin için kapıyı açmak izin tamam. Bana bildiğiniz bir yemek için ödeme edelim, "Brian diyor.

"Onlar şeyler yol çok karmaşık yapmaya çalışırsanız," Dave ekler.

"Sadece bize yer vermek," diyor Ryan.

Ve birçok erkek kovalamacanın heyecanını gibi yaparken.

Onlar sadece sizin dikkatinizi çekmek için bir safari gitmek varsa ", bunları çok sıkı çalışma yapıyoruz. Onların telefon dönmek için üç gün bekleyen ve bunun gibi küçük oyunlar oynuyorsanız, bunu önermiyoruz, "Richardson söyledi.

"Çoğu erkek muhtemelen sadece büyük bir bölümü için bir ön koymak. Çoğu derin aşağı içinde güzel çocuklar. Biz sadece, güvenebileceğiniz birisi, sadakat, dürüstlük bu tür şeylerden arıyorsanız, "Chris açıklıyor.

Iyi ilişkiler zaman da bilin.

"Zorla kalkmayın ve çok hızlı hareket etmeye çalışmayın. Biliyorsunuz büyük bir tarihe gitmek ve diğer insanlara bakarak durdurmak ve diğer insanlarla tanışmak bitmiyor. O gideceğini bilmiyoruz, çünkü "diyor Richardson.

Texas çalışmanın bir yeni üniversite daha çekici kadın, kadınlar, diğer taraftan, çoğu zaman onlar için erkek arzusu hafife süre daha bir adam, ona ilgi olduğunu düşünüyor bulur.

Eğer ilk günü gitmeden önce size güncel kazanmak için aradığı kendinize sormanız önemlidir. Aynı zamanda tarih ile iletişimi açık tutmak ve onlar da ileri olmadan arıyorsun ne ölçmek için iyi bir fikirdir.

İlk izlenimler ilk günden özellikle önemlidir, bu yüzden bakımlı ve iyi giyimli emin olun. Adamlar ödemeye hazır yüzden çoğu kız hala şövalyelik teşekkür ederiz. Gülen ve iyi bir tutuma sahip, aynı zamanda her iki taraf için tarih daha rahat ve keyifli yapacaktır.