20 Ağustos 2011 Cumartesi

Nasıl Caddesi üzerinde Soğuk Yaklaşım


Yaklaşımlar yaklaşım yolları ton vardır. 1: Hiç aptal geçirmez çünkü. Tonu ve vücut dili çok daha fazla içerik daha önemli. 2. Açacakları bunları yedeklemek için oyun var yoksa değersiz.

3 İkinci Kural

Çok önemlidir. En kısa sürede sizin hedef spot, ve o size noktalar olarak hareket yapmak için zaman. Düşünmek veya plan, sadece vücudunuz onu yürümeye zorlayacaktır. Bu yaklaşım daha spontan hissettiren ve tüyler ürpertici bir stalker olarak gelmez.

Hareketli Hedefler ile ilgilenmek

Bu yolda bir yerde insanların çoğu zaman kesintiye uğraması gibi değil, çünkü gerçekten zor. Sonunda nerede olduğunu görmek için bir mesafeden takip daha iyi.

Ben burada sezdirmeden teşvik değilim! Stalker arasındaki fark ve Don Juan bir yaklaşım ve bir konuşma hedef meşgul. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Göz Teması

Bu kaç kişi aslında size "merhaba" demek alabilirsiniz şaşırtıcı. Tüm yapmanız gereken emin beden dili ile göz teması tutun ve onlara samimi ama zarif bir gülümseme yanıp söner. Gülümseme önemlidir, gözlerinizi biraz scrunch ve dudaklarınızın köşelerine hiç dişleri gösteren, hafif bir gülümseme olduğundan emin olun. Mona Lisa düşünün.

Bu insanlara sunmak için çok çekici bir yüzü ve zaten bildiğiniz gibi aynı zamanda onları hissi verir. Çoğu kez onlar merhaba diyecekler, ama onlar olmasa bile, ben, ben bu şekilde benim yaklaşım başladığınızda onlar bana karşı daha açık bulabilirsiniz.

Tanıtım Açacakları

"Merhaba!" (Gülümseme) Merhaba benim adım X "," Hey, nasıl? Oluyor "ve yeni insanlarla tanışmayı seviyorum. Adınız nedir? "

Bu iş tamam, ama daha iyi olan bazı sıkı o sizin için konuşmaya değer olup olmadığını karar vermeden önce en az on saniye var çünkü takip.

Gözlemsel Açacakları

Ortamda ve aynı zamanda ona ortamında nasıl tepki dikkat, daha sonra bu bilgiler üzerinde yorum.

"Vay be, şehrin emin Bahar güzel." Adresinden "Lanet olsun, o adam boyutuna bakmak için her şey olabilir! Hayatımda bazı yağ insanlar gördüm, ama canıma tak etti! "

Zaten bu civciv biliyoruz zihniyeti ile açık olarak sürece önemli değildir. Derhal kapatın arkadaşlar gibi bu hotties tedavisinde, düşünme reframe, iyi yolda.

Ben hayatımda ilk pikap bu açıcı kullanıyordu. Bu sıcak Asyalı kız yanında oturan metro ve play-mücadele ve en iffetsiz ve uygunsuz şeyler gerçekten yüksek sesle söyleyerek kabadayı lise çocuklar arabanın diğer ucunda bir demet, genellikle büyük bir sahneyi neden . Birkaç yaşlı insanlar koymak-off ve başka bir arabaya taşındı.

Ben, kız döndü benim başını salladı ve, "Çocuklar, bu gün" dedi. "Biliyorum, gibi o oldu! Bu adamlar taşıyan nasıl inanabiliyor musun? Bu çok utanç verici! "Biz eğitim düşen standartlar hakkında biraz konuştuk ve nasıl çocuk Avanak elde edildi. Benim yanlış telaffuz güldü ve sonra onu durdurmak geldi. O ayrılmak onun eşyalarını toplayıp, ben sokaklarda aptal haydut dolu tehlikeli bir yer ve o onu koruyacak güçlü bir adam tarafından eşlik ev olmak istiyordum olmadığını sordu söyledim. Başarısız vurmaya çalıştı tüm diğer kızlar gibi "hayır teşekkürler" Onu söylemek için bekliyordum, ama o söyleyerek beni şaşırttı "emin" Ben onu eve yürüdü ve o akşam yemeği yakaladı bu yüzden aç olduğunu söyledi ve daha sonra gitti Ay ışığının aydınlattığı bir yürüyüş için.

Görüş Açacakları

Kadın her şey hakkında bir görüş isteyin.

Mall "Hey, ben bir kadının görüşüne ihtiyacımız var. Bu kolonya / gömlek / ayakkabılar ne düşünüyorsunuz? "

Sokakta - "Affedersiniz, ama şehir ve / shop / etc yemek için güzel bir yer arıyorsanız yeni herhangi bir tavsiye edebilir misiniz?"

Zaman Kısıtlamaları kullanarak

Bu onları almak için çalışıyor olduğunu düşünerek onları disarms vb, arkadaşlarınız sizi bekliyor çünkü sadece konuşmak için birkaç dakika ya da bir randevu var diyerek kendinizi kapalı basıncını ölçünüz.

Burada restoran açık hava bölümünde kendini yiyordu bir kız yeni bir pikap bir örnektir.

ME: benim kesinti Affedersiniz, ama nasıl yiyecek burada? Iyi mi (so-so bir ses tonuyla söyledi) ya da goood (bir gülümseme ile etkilendim sesi söyledi)
HER: Oh, (benim tonunu taklit) goooood.
ME: Tamam serin ... Ben bir saniye sizinle oturup hey, akla? Ben arkadaşlarımın bir kaç dakika içinde karşılamak gerekiyordu ve ben hiçbir şey yapmadan beklemek nefret ediyorum.
Bana oturmak için davet eder ve ben de devam:
ME: Dürüst olmak gerekirse, ben biraz sinir, ben yıllardır bu adamlar görmedim var ve her zaman bu kadar utangaç olduğu için beni almak için kullanılır. Ben her zaman büyük bir kardeşi çeşit yolu bu adamlar baktı. (Duraklama) ne kaya olacak biliyorum, Say? Onları bir araya gelince, ben sadece bana hardcore flört tekrar geçmek olacak ve kapalı mücadele olması gibi, tamam mı?
HER: (gülerek)
ME: Hiç bir kupa olarak göstermek için yapay bir erkek arkadaşı gerekiyorsa bu, her iki yönde çalışma, merak etmeyin, ben size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız!
HER: Haha, ama ben zaten bir erkek arkadaşı var.
ME: Hey bu harika! Ben o akşam için bir boytoy kira izin ilişki yeterince güvenli bahis.
HER: (kıkırdıyor)
ME: sen söyle, ben çalıştırmak zorunda, ama iyi bir mizah duygusu var gibi görünüyor. Hoşuma gitti. (El onun kalem ve kağıt), bir kaç gülüyor bazen bir araya gelip adam getirmek isterseniz edelim. Yoksa sadece bana kız arkadaşlarını etkilemek için kullanabilirsiniz.

Hehe, o 3 farklı sayılar ve onun e-posta yazdı ve beni ona diyebileceğim bir söz verdi.

Öneri Açıcı

Aynı zamanda bir açıcı olarak fikir verebilir. Olsa da, görüşleri cinsel nötr tutun. Güzel / sıcak göğsünde veya gawk ona değil, göz teması unutmayın!

Örneğin, video dükkanında o bir fiske olduğu gibi - "Oh adam, bir kira yok! (Duraklama ve nedenini ona sor) zaman ve para kaybıdır! 10 dakika gibi bir süre onu izledim ve kendimi ateş etmek istedim! "

ya da flip tarafında "Bu mükemmel bir seçim, her zaman benim en sevdiğim kitap / film biridir! Bu kitap / film gibi (tepkime için duraklama) sonra xyz seveceksiniz ... "

Bu hemen hemen her yerde insanlar açıcı şeyler satın alıyorlar uygulayabilirsiniz. Öylesine ifade değiştirin.

Lehine Açıcı

Onu en başından itibaren doğru bir iyilik yapsın.

Sizin için bir şey tutmak için ona sorun, ya da bir dakika için onu bırakın, daha sonra ikinci bir ve çanta izlemek. Çünkü o kazandı onu orada bıraktığı zaman, o "cehennem bu kim?" Merak ediyor, geri geldiğinizde Kino lisans var ve onunla sevgi nedeniyle gerilim oluşturmak.

Ben sadece ya bir açacağı için bu kullanım yoktur. Güzel sorarsanız size bir iyilik yapmak isteyen kaç kız şaşıracaksınız. Ben aslında yardımcı olmak için aşk ve sevgi kazandı çünkü benim gelişmeler daha açık olduğunu bulabilirsiniz. Ben genellikle onlara sarılmak ve "en iyi" ve onları yanak yüz küçük öper vermek olacaktır.


19 Ağustos 2011 Cuma

Elli sonra kalma


«Elli sonra, yavaş yavaş insanlar yetişmeye bir kavramdır. Olsa da, başında biraz garip görünebilir, ama seven için herhangi bir yaş yoktur söyleyerek gider ve bir gençlik çöküşünden sonra bile her şeye yeniden aşık edebilirsiniz. Ancak, bu zorlukları ve heyecanlar ile ele alınması gereken yeni bir dizi ile birlikte gelir. Hem kadınlar hem de erkekler 50 yaşından sonra bile ortaklar bulmak taşıyabilirsiniz. Ama, bugüne kadar bu yaşta ararken, akılda tutulması gereken bazı şeyler vardır. Unutmayın, vücudunuz için kullanılan aynı değil, zihniyet, düşünce süreçleri ve sorumlulukları da zamanla değişti.

Eğer bir iş ortağı ve burada, elli sonra bugüne kadar istekli arayışı içinde iseniz Yani, bazı yararlı ipuçları.

Ilk ve en önemli görevi, kendinizi iyi bak almaktır. Bu yaşam için yeni bir şevk ile, daha canlı yapacaktır uyum tutulması çok önemlidir. Şeklinde Başlarken elli sonra bugüne kadar istekli bir zamanlar çok önemli hale gelir başka bir iştir.

Fikirli insanlar gibi bulmak için, hayatın farklı kesiminden insanları bir araya toplayarak, çeşitli toplum hizmetleri veya diğer gönüllü kuruluşlar katılmak için tercih edebilirsiniz. Genişletilmiş sosyal daire, yeni insanlarla paylaşmak fikirlerini ve düşüncelerini karşılamak, çeşitli konuları tartışmak ve iyi bir vakit geçirmek için yardımcı olacaktır.

Müzik veya dans sever, hiçbir şey, bu faaliyetlerin tadını çıkarabilirler kulüpleri daha iyi olabilir. Bu ayarı her zaman kalma ortağı bulmak ve inanılmaz bir zaman harcamak.

İnternet elli sonra bile kolayca bir tarihleme ortak bulmak başka bir yerdir. Gereksinimi ne olursa olsun, tanışma siteleri mükemmel bir partner bulmak için mükemmel bir yol olabilir. Tarih arama olduğu zaman dürüst olun. Kişi türü hakkında gerekli açıklamaları sağlayın.

Son elli sonra ilk günü dışarı çıkmak ne zaman, hafif ve rahat tutmak. Ikiniz de ilgi şeyler hakkında konuşun. Ayrıca isterseniz, çocuğunuzun sayabiliriz. Ancak, tamamen tüm akşam için durmak yok. Sadece onlara söz ve diğer konularda her ikiniz için de ilginç olabilir gibi görünüyor.

Güncel olaylar, spor veya haber hakkında bilgi kalmak ilave bir avantaj olabilir. Bu, çeşitli konularda sohbet taşımak için yardımcı olacaktır. Kalma sıkıntı adım izin vermeyin ve bu nedenle her zaman heyecan verici bir şey için bir oda.

Eğer bir koca, eşi ya da bir tarihleme ortağı olup olmadığını, eski eşiniz hakkında söz yok eğer daha iyidir. Herkes sakıncaları vardır ve bu noktada zaman içinde, sorumlu ve olgun bir kişi, insanlar, başarısız ya da mutsuz ilişkiler duymak istemiyor.

Yani, tek ve 50 sonra karıştırmak hazır olup olmadığını, etrafında mükemmel bir partner bulmak için fırsatlar için dışarı bakmak.


18 Ağustos 2011 Perşembe

Çekici Kadınlar tarafından sindirilemiyor?


Bu erkekler çok çekici bir kadın yaklaşıyor doğru olması en büyük engellerden biri, onlara gözdağı olduğu gerçeği bir sır değil.
Bir erkeğin bu kadınların sadece diğer bütün kadınlar gibi onlar tarafından korkutmak için hiçbir neden yoktur olduğunu duyunca, o ve henüz tek argüman bu kadın yaklaşıyor ve toplantı korkusunu ortadan kaldırmaz olacağını inanıyoruz.

Ancak, hiçbir insan, çok güzel bir kadın tarafından gözdağı neden gerçek nedenleri anlamak, aynı duygu ortadan kaldırarak çok etkili bir yol olarak kanıtlıyor.

Yani, burada güzel kadınlar konuşurken korkmayın neden üç ana nedeni vardır:

1. Açık fakat genellikle gözden kaçan bir gerçeği çekici kadın DEĞİLDİR olduğunu nadir veya nadir. Herhangi bir kulüp veya bir bara gidin ve son derece çekici kadınlar onlarca bulacak ve kolayca modelleri veya aktris olarak geçerli olacak. Peki ... güzel kadınlar kıt değildir. Güzel kadınların eşit güzel kişilikleri ile kıt ne.

2. Unutmayın sizi utandırıyor bir kadının güzelliği değil, onun tutum değildir. Bir kadının, kendisini taşıyan Göz temasından kaçınarak, ve baş yüksek yürüyüş snooty yollar onun gibi düşmanca, mutsuz, aksi yaklaşılamaz rastlamak yapan şeydir.

3. Bir kaç güzel kadın bir araya geldi, o zaman kendi kişiliğini, kendi güzellik eşleşen ihtimalini son derece düşük olduğunu biliyoruz. Aslında, pek çok değilse bu kadınların çoğu, sığ, yüksek bakım ilginç ve zaman harcama aksi değersiz. Ve bu her iki cinsiyet için de geçerlidir.

Bu neden önemlidir? Peki, bu kadın tanrısal yaratıklar ve tanrısal, olağanüstü karakterler olduğunu düşünüyorum çünkü adamlar güzel kadınlar tarafından gözdağı nedenlerinden biridir çünkü. Ama bu genellikle durum böyle değildir.

4. Birçok çocuklar bu güzel kadın olduğuna inanıyoruz "kendi lig." Bu inanç, gerçek hayatta hiçbir dayanağı yoktur. Etrafına bakmak ve ilişkileri, fiziksel ve aksi vasat çocuklar ile ne kadar güzel kadınların tarih ve olduğunu fark uzun sürmüyor. Peki ... "lig" argüman, sadece bir bahane harekete geçmeye ve terk etmelidir değil.

Yani, yaklaşım istediğiniz güzel bir kadın gördüğünüzde, yukarıdaki noktaları hatırlamak gerçekçi olmak ve o, o kadar, aksi ispat edilemediği durumlarda ve tüm bu ilginç gitmiyor olduğunu varsayabiliriz. Ve bu çok ona yaklaşan korku ortadan kaldıracaktır.