11 Mayıs 2011 Çarşamba

Avantajları İpuçları Ve Kişisel Otuzlu yılında Dating dezavantajları


Bugünlerde daha fazla insan kendi otuzlu uzanan sahne giriyoruz. Bazı durumlarda insanlar bir boşanma ya da uzun vadeli bir ilişki sonrası kalma sahnesine geliyor. Bununla birlikte, ISNA € ™ kalma sahnede otuzlu yaşlarında pek çok insan için tek neden değil. onlar todayâ € ™ s kariyer odaklı dünya güvenli hissediyorum bu yüzden çoğu 30 şey güçlü bir mali temel gelişmekte geçirdim. emeklilik planları ve gelecek için gerekli olan diğer mali güvenlik ağları kurmak sonra, şimdi eş arıyor hazırsınız. Tabii ki, bir ana sorunlardan bazılarını burada ve hala çeşitli avantajları ve 30a € ™ s kalma dezavantajları vardır ...

Avantajları

senin otuzlu Arkadaşlığın en belirgin avantajı deneyimi sizin seviyededir. Sen ve insanların daha iyi bir anlayış var kime muhtemelen ya da olası ile birlikte almak vardır. Size alçak ve yüksek frekansların hayat daha belirsizliklerin ele almak mümkün olması muhtemeldir böylece atabilir ve Arkadaşlığın sürprizler işlemek için daha kolaydır.

Sahip sonraki avantajı finansal güvenlik. Bir tatil ya da bir aile ev evlilik için gereken dating yol gelemez. Onu düşünmeden bir tarihte sekmesini alabilirsiniz. Başka bir deyişle, mali kalma dünyaya atabilir ne için hazırlanmıştır.

Sahip en önemli üstünlüğü ise kendinize olan güveninizi içinde 30a € ™ s kalma. Eğer güçlü ve zayıf yönlerini ve ne diğer sorunları insanların 20a € ™ s geçmesi, kim anlamak için gelme mücadelesi size arkasındadır. Muhtemelen ve belli bir sosyal gruba uyması için gayret olmayan kim rahat. Bu kendine güven son derece her yaşta karşı cins için çekici.

Dezavantajları

senin 30A € ™ s Arkadaşlığın en belirgin dezavantajı size 30a € ™ dating olmasıdır s. Eğer tarihleme sahne beklemiyordum çok genç insanlarla dolu olması için gidebilir ve orada ne yaptığını merak ediyorum. sosyal güvensizlik duygusu büyük datersâ € yaygındır | Ancak, basit gerçeği kalma sahne yaşınız hakkında güvensiz olmaya gerek yoktur öyle nesiller haç ki bugün.

Başka bir dezavantajı beklentilerinizi çok yüksek olabilir olmasıdır. onların 30A € ™ s daha fazla bunu onlara ne uzanan deneyimlerini yola geliyor açılmak için daha zor olabilir ne istediğini tam olarak bilmek olası olduğundan. Öğrenme beklentilerini gidelim iyi zaman geçiriyorum iyi bir fikirdir.

Sonuncusu dezavantaj alışkanlıklarınızı ve rutinleri olabilir. 30 demek olmak zaten sadece kalma doğabilecek herhangi bir ilişki ile esnek olması ile aynı zamanda dating karışamaz yolları kurduk. Öğrenme size başarılı bir dayanan deneyimi olması gerekir esneklik elde etmenize yardımcı olabilir günlük rutin bazı gidelim.

Hepsinden önemlisi eğlenin! açık unutmayın ve todayâ € ™ senin üzerine salmak olabilir sahne kalma olduğunu maceralar için hazır olacak.

Me gusta Me Fecha