20 Eylül 2012 Perşembe

Arkadaş çift için Kılavuzu


Biz çift kalma derken, biz aynı anda iki veya daha fazla kişi görmeye bir kişi anlamına gelir. Soru etik neyin üzerinde büyük dersler kadar getiriyor ve ne değil kadar olduğu gibi, burada size yaparken böyle korkunç bir o flört ve zevk olmayı nasıl yönetileceği bir altı kuralı yargılayıcı olmayan bir bakış açısı var.

Dürüst olun

Biriyle çıkıyor başladığınızda işlemeye hazır olmadıklarını hemen onlara bildirmek ve diğer insanlar görüyoruz. Dürüstlük kurtaracak ve insanlar daha sonra, bir emin gönül yarası görüyoruz. Dürüst olmak da onlarla diğer tahvil oluşturmanıza yardımcı olur. 'Partner' işe yaramazsa Yani, onlar sadece daha sonra iyi arkadaş haline gelebilir.

Aynı gün kitap çift etmeyin

Kendinizi ve duygusal durumu deneyimlerinizi işleme yeteneği ver. Bir öğleden sonra adam / kız ve bir daha o gece ile giderseniz, hem deneyimleri hakkında karışık olacak. Bir kaç gün içinde tarihleri ​​stagger. Ayrıca, aynı şekilde her ikisi de aşık istemiyorum. Sevgi sadece sonunda, büyüyecek, ama onları birbirine çok yakın tarih ise, aslında gülümseme yapmak kim bilmiyor olabilir.

Biraz yalnız zaman sahip olduğunuzdan emin olun

Birisi her gece dışarı çıkmayın. Kendiniz için kişisel zaman yaratın. Eğer gerçekten ait olup insanlara hem isterseniz, sizinle kalmak isteyen anlamaya o zaman isteyeceksiniz. Ayrıca bu kişisel zaman bunları içerir, ama bu zaman ve onlar tamamlamak için sadece orada olduğunu bildikleri sağlayabilirsiniz. Bu onlar hakkında değil. Bu da onları 'gerçek' anlamamıza yardımcı olur.

Anlaşma bir zaman sınırı koyun ve onları da bildirmek

Bir kerede birden fazla kişi bugüne kadar karar verirseniz, sizin duygularınızı kadar karışık alabilirsiniz. O zaman sınırı durmak ve tutmak nerede hakkında bir karar vermek için bir zaman limiti ayarlayın. Eğer hala alacağını kim bilmiyorum o zaman sınırının sonunda, ya seçmiyorsun söyle. (Zaman dışında size gerçekten isteyen karar vermenize yardımcı olabilir ... Eğer bunlardan biri isterseniz!). Ayrıca kafanın içinde bir zaman sınırı olan siz neler olup bittiğini fark kolaylaştırır. Bu durumun kontrol altında tutmak ve düşme veya her ikisi için de düşmemek için bir aptal gibi hissediyor kadar bitmez olur.

Onlarla aynı yerlere gitmeyin

Sizin caz aşığı o / o seviyor özel bir gece kulübü varsa, aynı yer için futbolcu (sen drift olsun!) Almayın. Aynı kahve dükkanları, alanları hang-out aynı ve belki Şehirde bile aynı alanlarda sık sık kaçının. Onlar diğer kişi kalma göremiyorsanız bu iki tarih ile başa çıkmak için çok daha kolaydır. Biliyorlar, ama onlar görmek gerekmez.

Kıskançlık oyunları oynamak kaçının

Yarasına tuz ovalamayın. Dönem. Onlar 'başıbozuk' yolları kabul etmek yeterli anlayış olmak ve böylece onları bir mola vermek ve böylece açıkça birbirine karşı çukur yok ediyoruz. Eğer karar olduğunuzda, kafanızda çukurlaşma bırakın.