10 Ağustos 2010 Salı

Arkadaşlık sitesi sorar seni sıcak yeterli mi? '


Serbest iş iş

Trenton, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (bir 8,2 çekiciliğini ölçeğinde) Internet ile problem hizmetleri dating yeterli değil gerçekten sıcak görünümlü insanlar olduğunu söyledi.

Bu yüzden bir iş ortağı HotEnough.org, Studio 54, kazanıyor kabul bir acımasız Darwinci egzersiz olarak özel 70'lerin disko online versiyonu bir çeşit yarattık. HotEnough.org uyum, iyi görünümlü "insanlar" için.

Aday üyeler ve resimleri sunmalıdır kulüp insanlar zaten 8 veya üstü tarafından derecelendirilmiş olması gerekir. Onlar da, bunlar e $ 9,95 bir ay-posta diğer "hotties" izin verilmektedir.

"Bu kesinlikle zor olduğu halat aracılığıyla almak için, ama bir kez de, sen Varsın ve partinin bir parçası olduğunuzda," Pellegrino dedi. "Ama orada bir sürü insan bekliyor dışında olacak biliyorum."

33 yaşındaki o ve ortağı, Sean Cohen, Internet tanışma siteleri ama özellikle çekici değil olanlar cesur ve umutsuz birçok insan çekmek tamamladıktan sonra site hazırlandı "dedi.

lansmanının ardından bir kaç ay, üyelik 1000 hemen altında, Pellegrino söyledi. Başlangıçta olanlar grade yapılan uygulamalı sadece yüzde 8, ancak adayların şu an yaklaşık yüzde 25'i yok, dedi.

Adaylar bir tam vücut atış olmak üzere üç resim, göndermek zorundadır. başka bir şey onları insanlar hakkında bilmeden Aktif üyeler oranı resimleri online.

"İnsanlar bu site sığ olduğunu söyleyebiliriz, bunu yüzeysel söyleyebilirim, ama hepimiz biraz zaman flört konusunda yüzeysel olduğunu düşünüyorum," Pellegrino dedi.

Bir "hotties" club kabul Jimmy Ziomek, bir 29 yıl New York eski kimlerin 8,2 puan. Ziomek, gayrimenkul işini çok dışarı çıkmaktan, onu tutan mavi gözleri ve açık kahverengi saçları ve spor salonuna gider 4-5 haftada söyledi.

HotEnough.org kullanma "zaman kazandırır ve aradığınız yok, sen toplantı ilgilenen insanlar için daraltıyor," dedi.

o kim kesmek Jeanette Tartıyor, Doğu Orange, New Jersey kendini ele gelen 28 yaşındaki Internet blogger olarak yapmadığını arasında bir 8 veya 9. O iyi bir hikaye yapmak düşündüm çünkü o uygulanır "dedi.

"Ben de derecelendirildi 5,7 gibi" dedi. "Ne zaman dışarı orada her durumda olsa bile kimse seni ciddiye almayan konum's Kendini, o acı olacak."

Ama o da gerekçeli: "Sen kol şeker olmak bir ilişki yapamazsınız."

o ya da değil gibi, HotEnough.com bir ilkesi, şarkıları sahnenin izleyici uzun tanımış göre: "İnsanlar fiziksel çekiciliği onları maç ortaklarla sonunda eğilimi," Margaret Clark, Yale Üniversitesi'nde psikoloji profesörü dedi faaliyet .

Pellegrino olan günlük iş Maplewood bir inşaat şirketinde proje yöneticisi olarak uzanan çok az zaman bırakır, kahverengi gözleri ve parlak bir gülümseme vardır spor salonuna gidiyor, en az haftada üç kez ve her iki hafta kadar dokundu onun şık saç kesimi alır. Kendi Web sitesini üstüne yapmak için mutluydu.

"Kendimi daha 7,5 aralığı gibi görüyorum," dedi.

Copyright 2007 Associated Press.