24 Aralık 2010 Cuma

Cybersex ve Married Man


Gerçek hayatta, başarılı bir 35 yaşında bir iş sahibi ve koca-olmaktır. Ancak, Second Life, 11 milyon ile sanal fantezi dünyasında "sakinleri," onun avatar, Lugh Dragonash, zor kadın karşılamak için yapabilir bir cyborg, ya da insan makine olduğunu söylüyor.

Değil o aradığını söyledi. Ancak, o olabilir, Second Life, çünkü mülk, cilt tonunu ve bir rüya eş aşağı, mükemmel rol hayat kurmak. Hatta 29 ve işsiz olduğu ancak bir-Second Life dansçı go go olarak çalışıyor Dragonash nişanlısı, bir erkek arkadaşım var. Onunla siber seks yürütmektedir ve önce sormak, Dragonash seyretmek değildir. Hayır, diye ekliyor, onu rahatsız etmiyor.

"Hiçbir şey (Second Life) burada oluyor benim gerçek yaşam üzerinde etkisi vardır," Dragonash diyor. "Ona bir şey yok ve ben benim yok. Eğlenceli bir önceliktir. Onu hemen durur benim gerçek hayat üzerindeki etkisini başlarsa."

Yayılma

Bazıları için, ona başlıyor. Online aldatma kez oda ve tanışma siteleri sohbet sınırlıydı. Ancak, Second Life ve Kaneva ve EverQuest gibi rol yapma oyunları gibi sanal dünyalar için potansiyel ve aldatma ölçüde tırmandırmaya ki yükselen endişeler bulunmaktadır. ve düğün törenlerinde evlenmek bile sanal para onlar gerçek dünya dolar ile satın emlak satın birlikte dükkanı: Sonuçta, avatarlar, ya da alternatif kimlikler, hepsini yapın. Onlar da boşanmış olsun, birbirlerine karşı suç işlemek ve dava bir gerçek yaşam mahkemede başka bir oyun-içi anlaşmazlıklar üzerinde.

Bir gerçek dünya ile eş sıkıntılardan olması yeterlidir. Biz ikincil olanlar için hazır mısınız?

EverQuest oyuncuları çok işler karısı ve metresi savaş esas olan pembe diziler, olanlar taklit onların fantezi dünyalarında karışık alabilirsiniz. takıntı oyuncuların ortağı Yahoo hakkında son haberler: İşte EverQuest Widows, Yahoo (YHOO Nasdaq) bir online destek grubu bir yazı bir örnek.

"Bir kaç ay önce, benim koca o oyun için uğraşan bir bayan bana dedi ki," bir acı "wid." Yazıyor "O beni terk etmek ve gerçek hayatta onun evlenmek gelip onu istediği zaman ona ile kesti."
Hukuk Up Catching

2000 yılında başlatılan, grubun mesajları düşük benlik saygısı ve cevapsız tatil ve yıldönümleri ihmal çocuk hikayeleri arasında değişir.

Yasal olarak, siber-işleri, kendileri tarafından değil, yapmak zina oluşturmaktadır. cyber-hile gerçek hayat ilişkisi yol açarsa, ancak daha sonra gerçek zina fay düşünün ülkelerde boşanma sebebi olabilir.

fay ve karışık fay boşanma rejimlerde boşanma Ayrıca, siber-hile ve yaman ise, evlilik zulüm düzenli bir desen yol açar ya da siber dolandırıcı tamamen onun evlilik sorumluluklarını terk etmeye sebep, bu kabul edilebilir gerekçelerle diyor melissa Murray, Hukuk UC Berkeley's Okulu'nda bir aile hukuk profesörü.

Yeni bir sınav günü, Murray Second Life etrafında kandıramazsın bir adam hakkında ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri bir sınıfa bir soruyu gündeme getiriyor.

"Gelecekte, aile hukuku ve hukukun diğer yönleri bu sanal alanlarda kuralları ile nasıl başa çıkılacağı sorusuna güreşmek zorunda olacak" Murray "diyor.
Gerçek Sorununun Belirti

Bu genelde, Second Life, en azından bu kadar ileri gitmez, Berkeley Lisa Rein diyor. Dizgin ve sosyal ağ ve sanal dünyalarda sık öğretim görevlisi olarak Second Life üzerinde sanat galerileri, San Francisco State University sınıfları açtı. O sanal dünyalar online ilişki süreklilik hemen sonraki aşama olduğuna inanmaktadır.

"İnsanlar ya ilişki eşleri online yaşıyor ya da değil anlamak," Rein diyor. "Ve sen değil kendi karısı, evet daha Second Life birisi ile bir görüşme yapmak istiyorum eğer, muhtemelen bir sorun var. Ama bu başka bir online ilişki farklı değil."

Gartner hakkında son haberler: 2011, internet kullanıcılarının kadar yüzde 80 - - 250 milyon kişi Gartner Research tarafından yayınlanan bir rapora (IT NYSE) göre, sanal dünyalar katılacak. fırsatları Yani yeni arkadaşlar ve ilişkiler MySpace anlama hakkında ve biraz MySpace sınırlı akım Son Haberler ötesine çoğalmaya devam etmektedir yapmak.
Görünüş Aldatıcı Olabilir

Bu Rein ve diğerleri flört veya hile olarak misconstrued olabilir sanal dünyalarda sonsuz kasıtsız durumlarda hatırlamak önemlidir ki stres dedi.

"Fizik kuralları sanal dünyada işe yaramazsa," Jeremy Bailenson, sanal dünyalarda sosyal davranışlarını incelemek için beş yıl önce başlatılan Stanford Sanal İnsan Etkileşimi Laboratuvarı müdürü diyor. "Sen, vücut alanı paylaşabilirsiniz Başka diyarlara başka insanların davranışlarını ve ulaşım geçersiz kılar."

Daha da önemlisi, insanlar, diyor, sanal şeylere farklı yanıt için bir modül için yeterli evrim değildir bu yüzden sözel olmayan davranış ve tepki gerçek dünyada ne olduğunu hemen hemen aynı yayında.

Rein's Second Life avatar, Haley Bailey atın. O şüpheli durumlarda, isteyen olmadan, kendini bulduğu bir kız kapı tipi (kot pantolon sade, varsayılan avatar ve bir T-shirt) 'dir.
Güzel Kıyafet

Bir zamanlar, Second Life, Rein o sadece tanıştığı avatarları gelen giysi hediye kabul gotik bir gece kulübü doğru gittim. diye giysi çalıştığında kendisini bir boynuz bir kışkırtıcı kıyafeti ve içme kan giyen bulundu.

orada olmak istemedim; Oz ilk isim fahişeler çağırıyorlar karanlık sokaklar dolaşım hikayeleri anlatmak bir avatar kontrolleri One Second Lifer. Başka hafif bir kol hareketi bir partide onu yanında oturan avatar ile bir misyoner pozisyonunda onu koymak nasıl röleleri.

"Bu kadar anlamsız şeyler denemek için çevrenin, doğanın," Rein diyor. "Yani bir yabancı ile sarılma mükemmel masum. Sadece tam anlamıyla bir duruma rastlamak olabilir olabilecek durumlar vardır."

bir eş yanlış anda ekrana bakışta olsaydı, Rein diyor, işler gerçekten kötü görünüyor olabilir.

o uzun mesafe ilişkisi vardı Başka bir zaman, Rein ve zamanda sevgilisi Second Life bir araya geldi. etrafında dolaşıp sonra, büyük bir evin süslü bir yatak odasında buldular. Yatağın üzerinde bir sarılma top vardı. Her ikisi de uzanıp dokundu ve topu bir sarılma pozisyon koydum.

"Gerçekten güzeldi," diye hatırlıyor. "Ve çok büyük yararlar sağlıyor. Onunla olduğum gibi gerçekten hissettim. Ama kasten başkası ile, o serin olmaz eğer."
Gerçek Affair gibi

Klinik psikolog Kimberly Young, Pennsylvania Online Bağımlılık Kurtarma Merkezi'nin müdürü, 1995 yılından bu yana internet davranış ve online bağımlılığı araştırma sürdürdü. Diye tahminler bu online işlerini ona özel bir uygulama müşterilerine anlaşma yüzde 60'i.

"Herhangi bir ilişki gibi, kişinin duygusal onun ortağından kapatır ve evlilik dışı duygusal ve fiziksel ilişkiler yürütmektedir," Genç, Caught in "yazarı diyor Net: İnternet Bağımlılığı âyetlerini tanıdınız için - ve kurtarma için bir Kazanma Stratejisi. "

Online işleri ile uğraşmak ve evde bir bilgisayar yerine bir bar ya da ofisinde gerçekleşen çünkü algılamak zordur, Genç diyor. bir kocası veya karısı yan odada oturuyor iken Dahası, bunlar yapılabilir.

"Internet işleri onlar (normal) yok ne zaman gerçekleşmesi için fırsat sağlar," diye açıklıyor. "Genellikle kişi bir evlilik dışı ilişki arayan değil ama bir online keşfeder."

Etkisi, ancak, tıpkı Evlilik ve Aile Terapisi Dergisi'nde yayınlanan bir makalede Genç göre, evlilik karışmış durumda. Genç, reddedilen, ortaklar ihanet hissettim yazıyor terk edilmiş ve harap ve olduğu "gibi duygusal onlara acı gibi canlı, veya çevrimdışı işler."

eWidower gibi, bir EverQuest Widow, karısının dönüşümünün diyor ki:

"O kadar cinsel ve bazı adamlar online için kullanılabilir o rafa bana koyarken," diye yazıyor. "Bir noktada, o bile ben adamlar online itiraz durdurmak olsaydı ben daha çok yakınlık elde edeceğini söylemişti. O da ben ondan daha fazla dikkat çekmek istedim, ben online çocuklar bazı dersler alması gerektiğini söylemişti .. . Bu kötü oldu. "