10 Temmuz 2011 Pazar

Yeni Eğitim - Got To Get Kadın Çocuk To Love


Kadınlar, çocuklar gibi erkekler gibi uzun vadeli bir ilişki arıyor ve bu adamlar sadece onların yüzlerine bakarak babaları olma ilgi olabilir söyleyebilirim.

Bu Çarşamba günü yayınlanan bir İngiliz bilim dergisi üniversite öğrencileri üzerinde yapılan bir çalışmada elde edilen bulgular arasındadır.

"Bu çalışma, kadınların belki de baba nitelikleri ile ilgili yüz ipuçlarını toplayıp," James Roney, Kaliforniya Üniversitesi, Santa Barbara psikolog ve, çalışmanın baş yazarı dedi. "Daha çocuk sevme gibi erkeklerin algıladıkları, daha büyük olasılıkla uzun vadeli bir ilişkiye sahip olabilir."

Uzmanlar, evrim görünüşe göre bir aile yükselterek tür propaganda ilginizi çekebilir erkekleri tanımak için kadın programlanabilir söyledi.

Çalışma yerleşmek isteyen erkekler için tüm kötü haber değildi. Bu kadınlar, en yüksek testosteron seviyelerine sahip olan onları dışarı erkek yüzleri ve şekil bakabilirsiniz bulundu. O adamlar - nominal kadınlar tarafından en erkeksi bir atmak için istediğiniz tür çocuklar sadece çıkmak.

"Kadınlar bir erkeğin yüz elde herhangi bir bilgi çok iyi kullanan," co-yazar Dario Maestripieri, Chicago Üniversitesi'nde karşılaştırmalı insan gelişiminin bir doçent dedi. "Ne istediğini ve nerede hayatlarını bağlı olarak, farklı bu bilgileri kullanırlar."

Royal Society B Proceedings yayınlanan çalışmada: Biyolojik Bilimler, Chicago Üniversitesi'nden araştırmacılar, 39 erkek, 18 ila 33 yaş arası bir grup baktı. Her iki adam fotoğraf ve silüetler 10 çift, bir bebek yetişkin ve diğer biri gösterilir ve kendi tercihleri ​​oranı istendi. Bu arada, tükürük, testosteron seviyelerini belirlemek için test edildi.

Erkekler yüzlerini Fotoğrafları daha sonra University of California at Santa Barbara, 29 kadın, 18 ila 20 yaş arası gösterildi.

Kadın, dört nitelikleri erkek oranı soruldu: "seviyor çocuklar," erkeksi, "fiziksel olarak çekici" ve "tür". Sonra da kısa vadeli ve uzun vadeli bir romantizm için her adam nasıl çekici bulundu. Oranı soruldu.

Çalışmada kadınların derece erkek bebekler kendi ilgi ve erkeksi bir puan genellikle diğerlerinden daha yüksek testosteron düzeyleri vardı.

Örneğin, belirtilen erkek, 29 kadın 20 çocuk sevme ortalamanın üstünde olarak değerlendirilmiştir çocuk sevdim. Çocuklarda ilgi gösterdi erkekler doğru bu kategorideki kadınların 19 ortalamasının altında olarak değerlendirilmiştir.

Yüksek kadınların erkeklerde erkeklik için anma, yüksek potansiyel kısa vadeli romantik ortağı olarak değerlendirildi. Yüksek erkek çocukların kendi ilgi için puan daha yüksek uzun vadeli bir romantizm için değerlendirildi.

Araştırma, yüksek testosteron düzeyleri belirtmek önerdi özellikleri belirgin bir çene ve ağır bir sakal.

Bulgular, insan davranışını eğitim iş hiç de sürpriz olarak geldi ve sevgi.

"Bu çalışmada gösterilmiştir kadınlarda erkek hormonları reaksiyonlar cuing hormonlar vardır çünkü türlerin yaşam arttığını genetik programlar olduğunu," Blanchette Rockefeller Nörobilim Enstitüsü, bilimsel direktörü Dr. Daniel Alkon dedi Morgantown, W.Va. ve Washington.

Kristin Kelly, online flört servisi Match.com için bir sözcüsü, dediği gibi: "Onlar bir nedenden dolayı 'ilk bakışta aşk' arama 'ilk cümle aşk' demiyorum, 'ilk kelime aşk '"

Bu çocuklar kendi ilgi alanı hakkında, kadın kapalı uçlu erkek yüzleri hakkında ne belirsizdir. Maestripieri ile ilgili bir şey olabileceğini tahmin ederken "daha yuvarlak bir yüzü, daha yumuşak bir yüz," Roney cevap erkeklerin yüzlerindeki ifadelerde bulundu olabileceğini söyledi.

O çalışma tamamlandıktan sonra, beş lisansüstü öğrencileri erkekler kızgın ya da mutlu görünüyordu olmadığını 7 1 bir ölçekte oranı soruldu olduğunu açıkladı. Erkek fotoğraflandı yüzlerini tarafsız bir bakış talimatı olmasına rağmen, bazı görünüşte diğerlerinden daha mutlu görünüyordu.

"Bu, bu test daha çok bebeklerin aldı erkekler yüzlerinde mutlu bir veya daha fazla içerik bakmak gibiydi" dedi.

AP