31 Temmuz 2012 Salı

Gerekmiyor Kaydırma


Stephanie Rosenbloom tarafından

Altı dakika içinde aşk bulabilir miyim?

Bu uzun lisans veya bachelorettes So Far Beni neredeyse 75 uygun tekler, Chicago'da yeni bir aylık olaya kendileri hakkında bir PowerPoint sunum anlatan sahnede ayakta izin verilir nasıl. Bazıları hayatını değiştiren bir şarkı söz. Onlar başarısız olmuştu sanki hissetti Diğerleri bir zaman ortaya koyuyor. Yaşam odası, onların buzdolabı içi, hatta banka kartı tabloların slaytlar vardır.

Bu mini-monolog ile başlayarak ve happy hour ile biten, Me So Far, modern romantizm, internetin olduğu iddia pınarının spurning olan yeni kurulan uzanan hizmetler yağmurundan biridir.

Web kalma havuzu genişletmek yok iken, tüm sonra, o da insanların puanları (son zamanlarda tanışma siteleri algoritmaları pek bilimsel olduğu bildirildi sosyal psikologlar sürpriz değil bir gerçektir) hayal kırıklığına uğrattı. Online profilleri üzerinden gece kaydırma evde oturuyorum bazen skoru umuduyla, tek başına bir barda oturan 21. yüzyıl eşdeğer gibi hissedebilirsiniz.

Bir orta alan var mı? Bu start-up kurucuları öyle düşünüyorum. Onlar Web siteleri ve maç çiftler yardımcı Klout puanları kullanmak gerçek hayatta çöpçatanların yoluyla organize edildiği kadar büyük single partilerle, retro partner en iyi ile internetin gücünü birleştirmek için çalışıyoruz.

Yüz-yüze tanıtımları için Desire de Grindr ve Blendr, SinglesAroundMe gibi jeo-konum partner apps yayılması ve Skout spurring edilir. Ve FriendlyLook, Hitch.me gibi ilham doğmakta olan siteler var ve Kahve arkadaşları ve meslektaşları ile karşılamak için single sağlayarak İnternet daha küçük kasaba escort gibi flört yapmaya bütün bunlar Bagel, Toplandı.

"İnsanlar online dating gelen savaş yorgunu sadece sıralama vardı," Lakshmi Rengarajan, 36, o So Far böylece kendisi gibi tek kişi otomatik soruları atlayın ve yerine güçlü bir "tanışma ekosistemleri" yaratabileceği Beni kurdu diyen bir reklam profesyonel söyledi. "Ben bu kadar veri tabanlı veya gayri şahsi hissetmediğiniz karşılamak için mekanlar ve insanlar için yerler inşa gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum."

20 dolara 30 dolara kişiden Me So Far maliyetleri, ama Bayan Rengarajan, size arkadaşlık sitesi üyelikleri içine yeğlemek "siz ödemek psikolojik fiyat" eklendi, olmadan öyle.

Onun dediği gibi, "Siz onay kutularını ve etiketleri bir ürün yelpazesine olarak çok dar bir açıdan kendinizi ve başkalarını görmeye başlarsınız."

Sushmita Roy, 30, Manhattan'da bir avukat, her kadına uygun bir lisans ("kullanılan tarihi" gibi parti Charlotte bir bölüm düzenliyor getiren için, Kentsel Kız Squad Friend-of-a-Friend Singles Party potansiyel talipleri örnekleme oldu "Sex and the City.")

"Ben bir çok güncel," dedi. "Ben gerçekten, benim şimdiye kadar yaptığım tüm çevrimiçi şey daha partilerin tadını çıkarın."

O kişisel öğe övdü. "Açıkçası biz karı-Tokmaklar giyim ve single yolculukları devam çocuklar dışarı asılı değil," Bayan Roy dedi. "Zamanın yüzde sekseni, kız meslektaşları getiriyoruz. Ben parti için başka bir güzel görünümlü avukat getiriyorum. Burada daha iyi bir havuz alıyoruz. "

Amanda Hofman, Kentsel Kız Squad CEO'su, bir kadın ağ grubu, partiler eski moda dostu tanıtımları aracılığıyla bugüne kadar üyelerin arzusunun bir sonucu olduğunu söyledi. Birkaç ayda Yani, 20'li ve 30'lu yaşlarda yaklaşık 200 kadın ve erkek ad etiketleri giymek ve yudum içki $ için 15, her ödeme ve Pranna, Tribeca Grand, Pfaff evinde Vault gibi yerlerde karışıyor.

Likör yeterli cesareti sağlayamazsa, buzkıran oyunlar vardır. Katılımcılar bir fotoğraf standında birbirleri ile poz iki için yeni bir bisiklet, Broadway şovu bilet veya akşam yemeği gibi ödüller kazanabilirsiniz. Ayrıca bir erkek gibi bir alıcı hattının yarısı bir parça kağıdı aldığı bir oyun oynayarak kazanabilirsiniz, "Ben ... Fred Çakmaktaş olmayabilir" ve daha sonra diğer yarısını elinde tutan kadın bulmakla görevli olan

("... Ama emin yatağında kaya yapabilirsiniz").

"Kimse kaba olacak," Bayan Roy "Hepiniz arkadaş dereceleri ile bağlı çünkü" dedi.

Test edilen bir başka kavram kalma Tawkify olduğunu, Elle dergisi tavsiye köşe yazarı E. Jean Carroll, 69, ve eski Kenneth Shaw, 27, Microsoft için bir ürün planlama ve tasarım satış Web için asıl "imagineer" nin Mayıs-Aralık buluş Site Bir Kings Lane. İki yıl önce tanıştım, Bayan Carroll, bir Facebook uygulaması oluşturmak için bilinen Sayın Shaw, dışarı aradığı zaman onun tasarımı kendi app yardım etmek, benim Saflık testi denir.

Sayın Shaw çevrimiçi profilleri olmayan bir arkadaşlık sitesi tasarlamak için ona ilham veren, Match ve OkCupid meslektaşlarınızla karşılaşma korkusu ile birleştiğinde, bir kız arkadaşı için yaptığı yen dedi.

Bunun yerine, Tawkify başvuru fotoğraf göndermek ve kendileri hakkında 10 soru cevap. Eğer kabul edilirse, Sayın Carroll ve çöpçatanların bir ekip bir telefon tarihini izleyen Pazartesi günü 22:00 Maçlar de çağrı öncesi birbirleri hakkında neredeyse hiçbir şey söylendi, onları kurmak sonra da (hayır algoritmalar!) Telefon üzerinden onlarla görüşme hangi Tawkify kurucuları olarak "Sayın bakın bir hizmeti aracılığıyla otomatikleştirilmiştir Brooks, "bir partner uşak için iyi bir isim gibi görünüyordu çünkü.

Çift bağlandıktan sonra çizgi stoke entrika için, ölmeden önce, kendi telefon görüşmesi 10 dakika sürer. Uzun konuşmak için birkaç saati bitmeden önce telefon numaralarını değiştirebilir veya başka Bay Brooks sonraki pazartesi günü tekrar bağlanmasını istemesi gerekir.

Sayın Carroll, o sadece seks için arıyoruz diye düşünüyor olanları eleme, hemen hemen her erkek başvuru sahibi ile konuşur dedi. Bu Yenta Matchmaker dönemi çağrıştırıyor olabilir ama ama, Tawkify diğer taktiklerinden bazılarını--an daha vardır.

Şirket metrik bir çöpçatanlık gibi Klout puanları, kullanıcıların dijital etkisinin bir ölçüsüdür, kullanmak için ilk olarak kendini fatura edilir. Yüksek puanınız, daha büyük olasılıkla, benzer durumu birisi ile eşleşen vardır. Ve Tawkify iç çamaşırı tasarımcısı ve burlesque erbabını Dita Von Teese (Marilyn Manson'ın eski karısı) gibi bazı etkileyici dijital durum insanların karşılaştırılamaz bile. Klout Puan: olası bir 100 (Puan ortalaması 20'dir) 69. Bayan Carroll Bayan Von Teese onu kamu kişiliği, onun gerçek olmadığını bugüne kadar isteyen bir adam arıyordu, bu yüzden o bir İskandinav romancı ile eşleşen söyledi. Ikisi de rezidans sahip olduğu iki, Paris'te, akşam yemeği, sonra kendi Tawkify arama sırasında kaynaştı ve kokteyller için buluşmaya karar verdik. Bayan Von Teese Los Angeles'a uçmak için Fransa'yı terk etmek zorunda, ama o ve romancı hala konuşuyor.

"Ben benim içgüdüleri ve benim gut yardımcı olmak için kullanabileceğiniz ne olursa olsun araç kullanacağız," yüksek Klout puanları kişi mükemmel bir iletişimci olduğunu gerekçe Sayın Carroll, dedi. "Bir kere bu insanlar, onları mutlu etmek için yük hissettiniz tanımak," dedi. "Onlar akşam yemeği yapmak için bir arkadaşı istiyorum." (Tawkify maliyeti 15 $ maç, üç maç için 30 $ ve altı maçları için $ 99; fiyat sitenin çöpçatanların el-tutan bir sürü içerir, dediler.)

Tawkify gibi start-up gerçek dünya partner odaklanırken, yeni siteler, tanışma ve onları düzeltmek için çalışmakla tuzaklar onaylıyorsunuz.

"Profiller kendileri de inandırıcı değil," Naveed Nadir, 29, Kanada'da bir Internet teknoloji danışmanı birçok online daters yaptığınız bezeme göndermede bulundu. "Onlar isimlerini yazmaktır. Onlar kendi kimlik sahte. "

Profesyonel ağ veritabanı LinkedIn: Bay Nadir İnsanların daha dürüst olması muhtemeldir düşünen bir yere döndü. Son zamanlarda, Bay Nadir Hitch.me, LinkedIn üyeleri için bir tanışma sitesi tanıtıldı. Hatta kendi iş ya da sosyal bir daire içinde olan birisi - - kullanıcılar Hitch.me üzerine, yabancılardan profilleri üzerinden saat kaydırma harcamak en online tanışma siteleri, aksine onlar hızla birini bulabilirim sonra site almak ve karşılamak.

Birisini imzaladığında, Hitch.me otomatik olarak LinkedIn bilgi aktarır, ardından yükseklik, eğitim ve etnik köken gibi bazı kişisel bilgilerinizi ister. Gizlilik filtreleri üyeleri LinkedIn tüm bağlantıları veya meslektaşlarının tüm kendi profillerini görünmez olmasını sağlar.

Filtreleri de otomobil veya bankacılık gibi, sadece belirli bir sektöre bir profil görünür yapabilirsiniz. Bir üyenin LinkedIn detaylarını görüntüleme ücretsizdir, ancak onlarla iletişim veya kişisel ayrıntıları sayfasını görüntülemek için kredi dayalı bir ücreti vardır. Örneğin, birisinin kişisel-ayrıntıları sayfası kilidini 20 kredileri ve bunlara yazılı 50 kredilik (; $ 25'den 1,000 kredi alır; $ 50, 2500 kredisi 10 $ 300 kredi satın almak için) dir.

Ama bazıları için bile böyle bir low-key çevrimiçi bir yaklaşım hatta canlı sosyal etkinliklerde insanlar, eskiden hız kalma hile olarak hatırladığım bu toplantı ile rekabet edemez.

Sosyal hizmet alanında yüksek lisans derecesi için eğitim görüyor Phillip Barker, 34, son zamanlarda Wicker Park Den Tiyatrosu'nda bir Me So Far lezbiyen, eşcinsel, biseksüel ve transseksüel gece Chicago'da bir sunum yaptı. Başlangıçta şüpheci, dedi, o sonuçta o heyecan verici bulundu.

"Bu harika bir yolculuk oldu" Sayın Barker o tipik olarak onun tipi çok iyi yapan değer olabilir değil görevden diye insanların öğrendiğini sözlerine ekledi. "Eğer dinlerseniz Herkes, paylaşmak için çok iyi bir hikayesi vardır."

O paylaşılan slaytlar arasında yumurta, sebze, Red Bull ve Dom Perignon dahil voleybol (çocukluk hayalini), o ziyaret etti 26 ülkenin ülke kodları oynarken kendini bir fotoğraf, ve onun buzdolabı içinde idi.

"Ben onlar beni tanıdıkça ne zaman yolda aldatmasın değildi bu yüzden olumlu bir şekilde ama çok gerçekçi bir şekilde kendimi göstermek istedim," Kimin sunum onunla bir adam dahil olmak üzere çeşitli tarihler, gol Sayın Barker dedi hâlâ iletişim kurar.

"Bu partner gibi olmalıdır budur" dedi. "Haydi, küçük tartışma çıkar ve kim kalbine dönelim. Hiç kimse hiç bir genç getting. "


29 Temmuz 2012 Pazar

Sizin Buluşma portföylerini


Tanıdık ve rahat hissediyor çünkü orada kalma dışına çıktığınızda, bir azgınlık ve tekrar tekrar kişinin aynı tür bugüne kadar devam yakalanmamak için kolaydır. Ancak, bazen güvenli oynamak gerçekten istediğiniz sonuçları, size en iyi kişi, size hayat geçirebilirsiniz kiminle kişi verecektir sonuç üretmez.

Benzer şekilde, hisse senedi portföy yatırım zaman, size bu stokları biliyorlar ve çok güvende hissediyorum çünkü o iyi performans olmasa bile, güvenli oynamak ve uzun süre aynı stokları kalmayı tercih edebilirler. Ya da özellikle herhangi bir hisse senedi ile ilgili çok bilmek için zaman asla böyle çeşitlendirilmiş bir portföy olabilir. Bu uzun vadede daha güçlü sonuçlar üretebilir bile bilinmeyen, riskli, çünkü tıpkı partner yatırım olarak, bir sürü insan portföy değiştirmek düşüncesi ile rahat değildir.

Tanımadığınız ya da almak bir risk ve çeşitlendirmek ne sopa olmalıdır Yani, nasıl biliyorsun? Ve çeşitlendirmek yaparsanız, bunu yaparken hakkında nasıl gitmeli? Bana böyle bir karar hakkında bazı tavsiyeler vereyim ...

- Eğer mevcut hisse senedi portföyü değerlendirmek tıpkı senin gibi mevcut partner durumu değerlendirin. Portföy içinde bir stok varsa, diğer önemli, sadece ona veya eğer zamanı bir taahhüt yapmak için karar vermeniz gerekir alanında oynamak için zamanı, diğer bazı stokları yatırım ve bu stokları verim olmadığını görmek sizin için daha iyi sonuçlar.

- Bu size yatırım nasıl karar verirken yaptığınız gibi aynı şekilde bir ilişkisi olan geldiğinde senin uzun vadeli hedefleri düşünün. Eğer evlilik ya da uzun vadeli beklemeye arıyorsunuz? Yoksa siz, size çok benzeyen doğru kişi stoklarının bir çok yatırım ve bir çıkar hangi görürdünüz bulana kadar bir sürü insan bugüne kadar arıyoruz? Her iki yaklaşım iyidir, ama sen gerçekten başarmak isteyen ne kadar net olması gerekir.

- Eğer, hisse senedi portföyü değerlendirilmesine yardımcı olmak için eğitimli bir danışman bulur gibi size uzanan koşullarda değerlendirilmesine yardımcı olmak için başkasına sorun. Objektif bir gözle vardır, ama aynı zamanda, kişisel hedefleri bilen birisi bul. Ona izin ya da onu sizin olduğu gibi portföy tutmak, ya da dışarı çıkın ve yeni biriyle tanışmak için çalışmalısınız olarak neden sizin onun fikir verebilir.

- Eğer yatırım hangi hisse senedi tür kendinizi eğitmek tıpkı senin gibi potansiyel olarak güncel olabilir ne tür insanları konusunda kendinizi eğitin. Her zaman blue chip stokları odaklanmış varsa, belki de artık küçük bir kap stok düşünmek zamanı, yani, belki sizin norm farklı birine ait denemenin zamanı. Her zaman tercih kişinin türü sizin için çalışıyor mu? Eğer yazın biraz değişti Belki de, daha iyi bir bağlantı bulur.

- Insanlar size yeni hisse senetleri yatırım arıyorsanız eğer herkes onu tıpkı senin gibi, yeni insanlarla tanışmak için çalışıyoruz bildiren konusunda proaktif olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve güvenilir sırdaşlarının gibi meslektaşları gibi senin hayatında insanlara gidin ve onlara bazı yeni satış önerdiğimiz.

- Zaten çeşitlendirilmiş bir portföy var ve oyun alanı orada iseniz, şu anda size portföyüne sahip her stok değerlendirirsiniz tıpkı ait olup her bir bireyi değerlendirirken biraz zaman geçirin. Eğer "stok" hiç de sizin için performans göstermediği anlamına gelir ve belki de sadece zaman harcıyorsun, herhangi bir ölü kilonuz varsa? Veya gerçekten her şey ve belki de daha münhasıran ona odaklanmak için zamanı gölgede bırakan herhangi bir stok var mı?

- Stokları da portföylerinde neden kapalı olduğu dikkate alacağını gibi hayatınızda şu anda flört ve neden o gerçekte kim olduğunu düşünün. O sizin için doğru olanıdır ve sadece tam gelişmiş bir taahhütte bulunmak tereddüt ediyorlar, çünkü yalnız kalmaya korkuyor, çünkü ya da bilinmeyen korkuyor çünkü ya da biriyle kalıyorsun biriyle kalıyorsun.

Sizin gibi yeni insanlar yeni stoklar duymak için farklı yollar bulur karşılamak için farklı yollar-bul. Belki, sadece belki yatırım için farklı bir şeyler ortaya çıkarmak için farklı araştırma materyalleri okumak gibi farklı bir kalabalık olacak bir olay veya parti daveti kabul edebilir.