7 Nisan 2012 Cumartesi

DC kalma on top yapar


Fahima Haque tarafından

Sayısı 2012 yılında bir tarih bulmak için en iyi 10 şehir: perakende alışveriş, pahalı evler ve kirli olmasının yanında, DC nihayet çok daha açgözlü listesi için kesim yapar.

Atlanta Gainsville, FL ve Lincoln, ilk üçe giren KD yuvarlama ile bu sayı bir yuva olur. DC listesinde sadece Kuzeydoğu şehir.

The Daily Beast şarkıları sayısı, kadınların erkeklere oranı, kalma masrafları, dating Web sitelerinin popülerliği ve şehirler ilgili sakinlerinin zihinsel ve duygusal sağlık gibi faktörler dahil.

Yaklaşık yüzde 50 az DC bir zamanlar telaffuz Afrikalı-Amerikalı çoğunluğu artık gezinen, İlçe ve Atlanta iki yüzünden hala Afro-Amerikan sakinlerinin sayısının fazlalığı "Çikolata Kentler" olarak adlandırılırken. Bu ırk içinde bir tarih arıyor Afrikalı-Amerikalılar için oran artabilir.


5 Nisan 2012 Perşembe

Dos & Online Dating Maçlar e-postayla gönderme Of Yapılmayacaklar


Online dating dünyasına geri onu ayak daldırma oldu benim bir arkadaşım son zamanlarda olası eşleşmeleri e-posta hatırlamak üç hızlı kuralları için sorulduğunda, o bir tazeleme kursu biraz gerekirse, bazı büyük olasılıkla da bunu bana geldi . Olduğu gibi fırsatları ayak kendinizi çekmenin ve gerçek bir bağlantı kurmak adresinden çekim incitmek tüm sonra, uygun olarak, e-posta doludur. Potansiyel bir online dating maç e-posta gönderilirken Yani atlamadan sonra, sekiz dos ve yapılmayacak hatırlamak.

1. Kısa tutmak DO. Meze olarak bir e-posta düşünün. Ana yemek öncesi kendisine antre-porsiyon büyüklüğünde besleyerek onun iştahını bozmak istemem. Daha fazlası için onu aç tutun.

2. Çift-posta YAPMAYIN. Her e-posta için bir e-Tamam, alınan? İlk değil, sadece bir cevap aldım önce iki veya daha fazla e-posta yazma biraz takıntılı görünmesini sağlar, bu da size zaman yapacak daha iyi bir şey yok gibi görünüyor yapar.

3. Her e-posta en az bir soru sormak DO. Bazı insanlar bir e-posta yazmak için ne bulmaktan zor bir zaman var, o da cevap verebilecek en az bir soru vererek kolaylaştırır. O kadife kişiliği var olmadıkça, orada en az bir paragraf için görüşme yapmak mümkün olmalıdır.

4. Rant ETMEYİN. Sadece bir kat için asansör çekerken binada insanlar hakkında hızlı, komik çizgi bir şeydir; insanlar bugün artan tembellik ve kendine emilimi genel bir beş paragraf kompozisyon oluştururken sadece berbattır.

5.. Günde en az yarım cevap bekleyin DO. Sadece onu biraz size ayak uydurarak üzerinden vurguladı hissettirecek Çok yakında yanıtlarken, ona bir e-posta için bilgisayar tarafından bekleyen yanında devam eden başka bir şey var gibi bakıyor riski yoktur.

6. Tüm itiraf ETMEYİN. Bu tedavi değil - en iyi arkadaşınız için annenizin adresinde sırlarını, güvensizliği ve boğulmuş bir öfke kaydetmek veya küçültmek. Size bir şey itiraf etmek istiyorsanız, bunun yerine mahallede bir saçak tiyatro festivali vurmak için hafta sonu egzersiz atlanır itiraf ediyorlar. En azından ona hobileriniz ve ilgi alanlarınız hakkında bir fikir veriyor.

7. Paylaşımı, kişisel soyadınız, off-site e-posta adresi de dahil olmak üzere bilgi, ve, elbette, ev adresi ihtiyatlı olmak DO. Bu demeden gitmeli, umarım.

8. Çalıştığınız yerde hakkında bilgi vermek ETMEYİN. Bu sizin iş ve kişisel güvenlikten ödün.


3 Nisan 2012 Salı

Ruh ikizi? Bence değil!


Bana deli, ama onu çocuklar nefret gibi görünüyor eğer, o yalan ve hile ve o ruh eşini değil, daha sonra çıkamıyorum. Ama geride kalabilir.

Mark Mary Catherine çevrimiçi araya geldi. Zamanda, evliliğin 21 yıl sonra dört yıl boşandı ve sadece bir ilişki sona ermişti.

"Ben escort bir ifade olacaktır zevk söylemek için. Ben farklı kadın toplantı beğendi ve aynı anda iki veya üç güne olurdu. "

Fakat Mary Catherine ile değiştirildi tüm, "O yüzden, canlandırıcı samimi ve hayat dolu olduğunu söyledi. Bu bulaşıcı oldu. "

Ama partner beş hafta sonra, onunla dağıldı. Sonra, birkaç hafta sonra, köpeğini vefat etmiş ve onu çağırdı.

"Ben doğru geldiler ve biz bahçede köpeğini gömüldü ve onun üzerinde bazı çiçekler dikildi. Bu hayatımın en fantastik 18 ay başlangıcıydı. Benim ruh eşini kavuşmuştu. Ben aşk ne olduğunu bildiğimi düşündüm, ama öyle kapalı idi. Çok bayat gelebilir ama bana tamamlanmış değil. Ben, Jerry Maguire 'bu hat güldü ama Mary Catherine ile birlikte, mantıklı. "

Bu "fantastik" 18 ay sonra, birlikte yaşayan ve belki de evlenme konusunda konuşuyorduk noktada ilişki ile, bir kavga vardı.

"Bu aptalca bir şey üzerinde küçük başlar, bu kavgalardan biriydi - bu benim hatamdı - sonra tırmandırmaya. Biz el ele tutuşarak sokakta yürümek o eski çiftler biri olmalıydı, bunun yerine biz ayrıldık. "

Mücadele bir düğün başladı. Onlar içme etmişti hem de. Onlar dans pistine idi. Mary Catherine çubuğuna geri giderken arkadaşları ile birlikte burada kalmak Mark söyledi.

"Onu ne yapacağımı bana olarak aldı. Bizim odaya döndüm kadar ağır ağır kaynayan ve sonra tüm cehennem gevşek kırdı. Onun içinde tutmak olmuştu her şey güzel bir şekilde değil dökülüyor geldi. Biz Ertesi sabah erkenden ayrıldı ve iki saatlik yolculuk ev için konuşmadım. O gün özür dilemek için daha sonra geri geldi, ancak zarar yapıldı.

"Konuşmamız daha sonra o hafta yemeğe gitti ve çok duygusal oldu. Bizim büyük sorunlardan biri benim ilişki, ya da çocuklarıyla beraber, bunların eksikliği. O dört yetişkin çocuğu vardır. Genç bir yıl iken babaları onları terk, bu yüzden çok yakın konum. Her iki evlilik hem daha az bir iki yıl içinde sona erdi.

"Onun çocukları da bu erkeklerin hem de nefret ediyordu. Onlar onu kalma herkesle mutluluk asla onu noktada boş söyledim. Onlar onu daha mutlu veya daha iyi halledilir görmemiştim dedi rağmen, onlar bana ısındıktan asla. "

Bu akşam kesiliyor ve birlikte geri alma dönemi başladı. Mark bir danışman görmeye başladım. O 40 kilo verdim ve duygusal bir batık oldu. O onu sevdi ve onunla olmak istedim Mary Catherine söyledi. O o bir partner web sitesi geri döndü dışarı aynı, o bulundu hissettiğini söyledi.

"Biz yine dağıldı. Onu tekrar geri aldı. Bu birkaç kez oldu. Hala seviyorum ve onu çok özlüyorum. "