3 Nisan 2012 Salı

Ruh ikizi? Bence değil!


Bana deli, ama onu çocuklar nefret gibi görünüyor eğer, o yalan ve hile ve o ruh eşini değil, daha sonra çıkamıyorum. Ama geride kalabilir.

Mark Mary Catherine çevrimiçi araya geldi. Zamanda, evliliğin 21 yıl sonra dört yıl boşandı ve sadece bir ilişki sona ermişti.

"Ben escort bir ifade olacaktır zevk söylemek için. Ben farklı kadın toplantı beğendi ve aynı anda iki veya üç güne olurdu. "

Fakat Mary Catherine ile değiştirildi tüm, "O yüzden, canlandırıcı samimi ve hayat dolu olduğunu söyledi. Bu bulaşıcı oldu. "

Ama partner beş hafta sonra, onunla dağıldı. Sonra, birkaç hafta sonra, köpeğini vefat etmiş ve onu çağırdı.

"Ben doğru geldiler ve biz bahçede köpeğini gömüldü ve onun üzerinde bazı çiçekler dikildi. Bu hayatımın en fantastik 18 ay başlangıcıydı. Benim ruh eşini kavuşmuştu. Ben aşk ne olduğunu bildiğimi düşündüm, ama öyle kapalı idi. Çok bayat gelebilir ama bana tamamlanmış değil. Ben, Jerry Maguire 'bu hat güldü ama Mary Catherine ile birlikte, mantıklı. "

Bu "fantastik" 18 ay sonra, birlikte yaşayan ve belki de evlenme konusunda konuşuyorduk noktada ilişki ile, bir kavga vardı.

"Bu aptalca bir şey üzerinde küçük başlar, bu kavgalardan biriydi - bu benim hatamdı - sonra tırmandırmaya. Biz el ele tutuşarak sokakta yürümek o eski çiftler biri olmalıydı, bunun yerine biz ayrıldık. "

Mücadele bir düğün başladı. Onlar içme etmişti hem de. Onlar dans pistine idi. Mary Catherine çubuğuna geri giderken arkadaşları ile birlikte burada kalmak Mark söyledi.

"Onu ne yapacağımı bana olarak aldı. Bizim odaya döndüm kadar ağır ağır kaynayan ve sonra tüm cehennem gevşek kırdı. Onun içinde tutmak olmuştu her şey güzel bir şekilde değil dökülüyor geldi. Biz Ertesi sabah erkenden ayrıldı ve iki saatlik yolculuk ev için konuşmadım. O gün özür dilemek için daha sonra geri geldi, ancak zarar yapıldı.

"Konuşmamız daha sonra o hafta yemeğe gitti ve çok duygusal oldu. Bizim büyük sorunlardan biri benim ilişki, ya da çocuklarıyla beraber, bunların eksikliği. O dört yetişkin çocuğu vardır. Genç bir yıl iken babaları onları terk, bu yüzden çok yakın konum. Her iki evlilik hem daha az bir iki yıl içinde sona erdi.

"Onun çocukları da bu erkeklerin hem de nefret ediyordu. Onlar onu kalma herkesle mutluluk asla onu noktada boş söyledim. Onlar onu daha mutlu veya daha iyi halledilir görmemiştim dedi rağmen, onlar bana ısındıktan asla. "

Bu akşam kesiliyor ve birlikte geri alma dönemi başladı. Mark bir danışman görmeye başladım. O 40 kilo verdim ve duygusal bir batık oldu. O onu sevdi ve onunla olmak istedim Mary Catherine söyledi. O o bir partner web sitesi geri döndü dışarı aynı, o bulundu hissettiğini söyledi.

"Biz yine dağıldı. Onu tekrar geri aldı. Bu birkaç kez oldu. Hala seviyorum ve onu çok özlüyorum. "