21 Mayıs 2010 Cuma

telefon numarasına kadar hayal onun hayallerinin bir kadınla adam olur


LONDRA (Reuters) - İngiliz adamla tanıştım ve sonra 22 yaşındaki kadınla evlendi, kendi hesabına göre, ona telefon numarasını hayal ve sonra ona bir kısa mesaj gönderme.

David Brown, 24, o bir sabah bir telefon numarası sürekli başının üzerinden çalışan arkadaşlarıyla bir gece sonra uyandım söyledi. O Kayda bir haber söz gönderme kararı "Dün gece sen tanıştın mı?."

Random alıcı Michelle Kitson şaşırmıştı ve ihtiyatlı ilk başlarda ancak ve cevap iki alışverişi mesajları başladı karar verdi. Sonunda tanıştı ve aşık oldum.

"Bu çok garip ama ben kesinlikle bağımlısı oldu," Kitson Daily Mail gazetesine anlattı. "Annem ve babam deyip duruyordu" Ama o bir balta katil 'olabilir, ama orada bu konuda özel bir şey olduğunu biliyordum. "

Uzun bir kur sonra garip eşleşen çift - O altı ayak yedi inç boyunda ve o beş ayak dört - şu Goa Hint beldesinde balayından döndü var.

Bir aşk-dedi ki: "Brown vurdu kafamda onun numarası ile sona erdi nasıl hiç bir fikrim var - sadece birkaç basamaklı mayın farklıdır."


Tough Guys devamını Breakup sonra Depresif alın


Büyük, kötü, sert adamların dalış dating havuza, yeni bir çalışma diyor sonra breakup kaçının.

Ama kız aynı durum böyle değil. Aslında, onlar dating sahne çağırdıktan sonra dönmek eğilimindedir sonlandırılıyor.

Bir ankette, Date.com, Matchmaker.com ve Amor.com tarafından yürütülen erkeklerin yüzde 85'i onlar "karartır ve üzgün" Bir çöküş sonrası itiraf tarihler için sinsi sinsi başlangıç olmadığını tespit ettik, New York Daily News raporlar.

Ancak, kadınların sadece yüzde 8 aynı şekilde hissettim, çalışma bulundu.

psikiyatrist Dr Keith Ablow, bir insan davranışı uzman ve yazarına göre "Truth" mümkün olduğu online daters tüm erkek ve kadınların temsil etmemektedir's yaşıyorum.

"Bu sitelerin doğru öylesine çünkü ret duyarlı konum yapabilirsiniz çekilmek Men" Ablow dedi. "Onlar bir filtre olarak bilgisayar kullanabilirsiniz."

"Kadınlar sadece seçim için erkeklerin daha büyük bir havuz var," dedi, tanışma siteleri kullanabilirsiniz. "Ben kadın ve erkek eşit zaman yalnız hissediyorum acı düşünüyorum."

Eri Dating Tyylit johtuen eri ajatukset ja k�ytt�


19 Mayıs 2010 Çarşamba

Başarı Dating için Attraction Hukuk kullanma


Bir mit geçen yıl kadar, yani "Law of Attraction" bu sadece ne istediğini ve aniden önce görünür hayal demektir çoğaldığını vardır. Bu görüş, popüler bir belgesel olarak adlandırılan bazı resimlerin çekildikten sonra var "bağlam Secret" out. Belgesel birinin bir resim ne ve sen bunu biliyorsun sonraki şey istiyorum görselleştirme gösterir. Birçok insan cazibe ilkesi bu bölgelerine sabitleştirmek ve nasıl bu sorunlu bütün resmi bakmadan olduğunu tartışıyorlar.

Biraz belgesel gördüm ve sıkıcı olduğunu düşündüm. Ama bu konuda kaynaklarına doğru görünüyor konuştuk ilkeleri. Sanatçının algı şeyler bakarak yeni bir yol boyunca gelmiş tamamen "vererek rolü" evren tarafından alınan bir kadının her şeyi vardır. Batı görünümü sıkı ataerkil Allah'ın kulu görevleri talepleri biridir. Ama bu görüş size hard bazı insanlar ile anlaşmak olabilir evrenin hisse isteyerek. Bazı durumlarda meditasyon ve kendini geliştirme onları açısından böyle bir görünüm ile gelen yardım etmek yeterli olacaktır.

, Eğer kalma yoluyla mükemmel eş bulma, genellikle bir kişi, tüm onlar yapmak zorunda düşünecek cazibe kanunu uygulamak olduğunu tarihlenen bu geri getirmek ne bir tarih ve onlar yerine hemen ertesi kişi istemek hayal etmek olacaktır "bir".

"Bu belgesel Rhonda Byrne tarafından Secret yanı sıra diğer birçok yazar ve iş adamları için ilham kaynağı olarak iddia edilen Zengin Edinme ve Bilim" göre. Bu bakış açısı tamamen kapalıdır.

cazibe kanunu uygulamak için ne istediğiniz imajı olmalı - sizlerin isteği elde etmek Yeteneğine inanç - şükran duygusu zaten ne ve arzu edecek ve insanlar toplantıya eylemi alıyorsanız buluşmana Olumlu zihinsel tutum ve büyüme sağlamak.

Bu yüzden size uygun tarih çekebilecek ve eylem (yaklaşıyor / onun aracılığıyla ona ulaşmak, küçük konuşma vs.) o Zengin Edinme ve Bilim, "sen Çünkü tüm çevre nüfuz formsuz Madde dan, o ki atmosferden şekil almaya gelip gözlerini" önce ortaya are takip etmez yaratılmasına neden der gibi.

çekim yasası tam olarak doğru sonucu elde etmek için uygulanması gereken formülün fazla. İnsanlar üstlenmek sadece çekmek için, daha sonra yerine "ne" arzu elde etmek için bir teknik hayal bu çekim yasası, bu bir inanç iman edilecek veya red olur. Bir kez daha, bir inanç değildir. çekim yasası eylem bir yöntemdir. o kesin sonuçlar için kesin eylemler reçete matematiksel bir formül gibi.

Böyle çıkıyormuş için cazibe kanunu uygulanmasında;

1) Öncelikle kişinin sizinle birlikte olmak istiyorum tür görsel gerekir

2) Daha sonra bu madde / Tanrı sana ne "sahne" arkasında neler olup bittiği için şükran, sen bu kişiye getirmek için hissetmek arzusu getiriyor iman olmak zorunda

3) Ardından işlem yapmanıza gerek.

Insanlarla tanışma. konuşmaları var ve iyi vakit geçirmek. Her (yani eğlence uğruna) sonra bunu yapabilmek için öğrenmek zorunda eğlenceli olamaz gezinti belirli bir sonuç almadan bu yapamıyorsan. Kitaplar okuyarak, sınıflar alarak ve yukarıdaki yapabilir ve kadar kendi stilini geliştirmeye kopyalayarak insanlarla arkadaşlık yaparak öğrenirler.

Dating eğlenceli ve bir öğrenme deneyimidir. eğlence toplantı sahip değilseniz ve yeni insanlarla tanışma ilk önce nasıl yapacağınızı öğrenmek zorundasınız. Eğer üzerine inşa edebilirsiniz Temel sosyal beceri gereklidir. Sınıflar ve atölyeler, bu da mevcuttur. Ne zaman ne kadar sosyal olmak için sadece seviyor karşı cinsten ilk kişi sadık bilmiyorum çünkü kendinizi sınırlamayın bir arkadaş arıyorum. Birçok adam zihinlerinde dışında hiç olmamış kadınlar, sırf iyi karşılamak için yeterince bilmek yeterli kadınların karışır olamazdı için yas tutuyorum zamanını israf vardır.

Eğer sosyalleşme becerilerini elde değilseniz ve kendinize üzerinde o zaman fırsat işlem yapabilmenizi mümkün olmayabilir doğar çalışmıyoruz. Çok iyi rahat ve sağlıklı bir ilişkiye sahip biriyle olmak vuramamak dışarı üstünde olabilir.

There Is No Tape Britney Spears


17 Mayıs 2010 Pazartesi

Dating yasama etmeyin


Online sanayi İçerdekiler kesinlikle doğrudur: Bir fatura dışarı Senato komitesinin Pazartesi günü yaptığı Internet olup sabıka kontrolleri üyeleri yapılır ifşa hizmet kalma gerektirecektir gelişmiş oldukça fazla kıymeti yoktur. Mevzuat bile uzanan hizmetler böyle gösterimleri değil şaşmaz, ve yanlış bir güvenlik duygusu verebilir kolaylıkla sahte bir ad kullanılarak atlatılabilmişlerdir aboneleri uyarmak gerekir.

Peki tasarının nokta nedir? Hiçbir şey, hiçbir şey. Bile devletin Savcısı Ofisi ölçmek desteklemektedir.

NJ milletvekilleri basit bir nedenle tasarının teşvik vardır: onların kontrol edilemeyen dürtü vatandaşları mümkün olduğunca için kötülüğe teşvik etmek için, izlenim, bu tasarının, kamu güvenliği yasa güçlü, güncelliği ölçüde zaman ve bir atık yapan oluşturarak bu kez halkın.

Bunun yerine, senatörler gerektiğini Steve DelBianco, NetChoice, bir koalisyon e direktörü dinlemek için-ticaret şirketleri ve Orbitz ve Yahoo, mevzuatın dedi gibi ticaret grupları: "Çocuk predatör ve suçlu suçlular online uzanan hizmetleri kullanmıyorum kurbanlarını bulmak. Hatta off-line hizmetleri dating kullanmayın, bu konuda. " Kesinlikle.

Bu arada, bir çok şey daha güvenli online dating arayışında kişisel sorumluluk için söyledi olmaktır. Internet hizmetleri uzanan kullanıcıları deli çevrimiçi kişilikleri çoğu zaman olduğunu fark değil kim ya da ne olduklarını söylüyorlar. Dikkat, ama tavsiye edilir dikkatli yasalar olamaz.

Milletvekilleri daha önemli konular geçmek gerekir.

Top 15 Mistakes Dating Jungs machen