17 Mayıs 2010 Pazartesi

Dating yasama etmeyin


Online sanayi İçerdekiler kesinlikle doğrudur: Bir fatura dışarı Senato komitesinin Pazartesi günü yaptığı Internet olup sabıka kontrolleri üyeleri yapılır ifşa hizmet kalma gerektirecektir gelişmiş oldukça fazla kıymeti yoktur. Mevzuat bile uzanan hizmetler böyle gösterimleri değil şaşmaz, ve yanlış bir güvenlik duygusu verebilir kolaylıkla sahte bir ad kullanılarak atlatılabilmişlerdir aboneleri uyarmak gerekir.

Peki tasarının nokta nedir? Hiçbir şey, hiçbir şey. Bile devletin Savcısı Ofisi ölçmek desteklemektedir.

NJ milletvekilleri basit bir nedenle tasarının teşvik vardır: onların kontrol edilemeyen dürtü vatandaşları mümkün olduğunca için kötülüğe teşvik etmek için, izlenim, bu tasarının, kamu güvenliği yasa güçlü, güncelliği ölçüde zaman ve bir atık yapan oluşturarak bu kez halkın.

Bunun yerine, senatörler gerektiğini Steve DelBianco, NetChoice, bir koalisyon e direktörü dinlemek için-ticaret şirketleri ve Orbitz ve Yahoo, mevzuatın dedi gibi ticaret grupları: "Çocuk predatör ve suçlu suçlular online uzanan hizmetleri kullanmıyorum kurbanlarını bulmak. Hatta off-line hizmetleri dating kullanmayın, bu konuda. " Kesinlikle.

Bu arada, bir çok şey daha güvenli online dating arayışında kişisel sorumluluk için söyledi olmaktır. Internet hizmetleri uzanan kullanıcıları deli çevrimiçi kişilikleri çoğu zaman olduğunu fark değil kim ya da ne olduklarını söylüyorlar. Dikkat, ama tavsiye edilir dikkatli yasalar olamaz.

Milletvekilleri daha önemli konular geçmek gerekir.

Top 15 Mistakes Dating Jungs machen