15 Ağustos 2012 Çarşamba

Alışveriş gibi Eğlenceli gibi Online Dating To Make


Online dating dünya bulmasını sağlar sürünür, çevrili olduğu nadir elmas-in-the-İnternet-kaba öyle değer için daha fazla çaba gibi görünüyor.

Bir kadın olarak, bu tür hain e-sularda seyreden (daha önce söylediğim gibi!) Çünkü çevrimiçi aşkı bulmak umuduyla her iyi adam, özellikle zor olabilir, en az 10 daha hızlı bir lay arıyorsanız veya yapma girişiminde bulunmaktadır e-posta yoluyla mümkün olduğunca rahatsız bayanlar. Bu tanışma Açlık Oyunları gibi ve oran bizim lehimize hiç DEĞİLDİR.

Şimdiye kadar.

Sadece kadınlar online dating oyunda daha fazla güç vermek amacı ile 7 Mayıs tarihinde başlatılan yeni bir web sitesi, CheckHimOut.com. Site bayanlar ilk hareketi yapmaya teşvik eder; olduğu, yerine çocuklar onlara (gibi, diyelim çoğumuzun, bu yüz) irtibat için bekleyen bu kadınların görüşme başlatmak gerekir.

Erkekler, bu arada, kendi profillerini doldurun ve kontak yapılmadan önce bir kadının "escort alışveriş çantası" eklenecek bekleyin.

Konsept alışveriş (ki biz süper rahat değiliz, ama şimdi biz sadece onunla gideceğim bazı kalıplaşmış cinsiyet çizgileri kesen olabilir) gibi tür olduğunu. CheckHimOut.com kurucuları kadınların "Zamanın başlangıcından beri" somutlaşmış ve sonuç olarak savunuyorlar kendi web sitesi sonuçta çevrimiçi adil seks için daha güvenli ve daha güvenli kalma yapar; halt, "alışveriş" benzetme olasılıkla bile daha eğlenceli hale getirir, çok, değil mi?

Erkekler, ancak kontrolü olmadan tamamen değildir. Onlar gerçekten bir kadın ile ilgilenen varsa, onların arama sıralaması yüksek yerleştirilmesini teklif veya bir "ezilme" veya gal dikkatini çekmek için sanal hediye gönderebilirsiniz. Onlar, elbette, sevgi bu eylemleri için ödeme yapmanız gerekir, ama hayallerin, sağ erkek kadının ilgisini kazanıyor demektir ekstra nakit (aka romantizm) bir bit şey değildir? Ekstra çaba çalışırsa, bir kadın bir erkek "çanta" ve temas başlayabilir.