14 Kasım 2011 Pazartesi

Tek Hıristiyanlar tarih inançsızlar mıdır?


Birisi kendilerini "Hıristiyan" onları diğer insanlara bir Hıristiyan DEĞİLDİR birinden daha iyi bir şekilde tedavi yapmaz olmak için ilan sadece çünkü. Bayan, bir diğerleri, nezaket, saygı, cömertlik ve sevgi ile davranır, gerçekten çok iyi bir, sevgi dolu bir kişi olmak için Allah'a inanmak zorunda değildir.

Ayrıca dünyanın bir perspektif içinde bakmak var ve tüm insanların Budistler, Yahudiler ve Müslümanlar gibi bu uygulama diğer dinler. Hıristiyanlık Yaratıcı'nın Hıristiyan görünümü daha iyi bir şekilde yaptığı üstün olduğunu ve bu söylüyorsunuz? Öyle düşünmüyorum. Bu tutum tür züppelik ve dünya çapında diğer insanların kültürlere saygısızlık göstermek. Hiç kimse din veya bina özel bir patent ya da Tanrı'ya erişim vardır.

İkincisi, birisi Kilisesi'ne gider sırf o iyi bir kişi olduğu anlamına gelmez.

Ben şahsen bir düzineden fazla insan sağ kilise çocuk olarak cinsel taciz edildi biliyoruz. Zina üyelerinin yanı sıra, hırsızlık, dolandırıcılık, yalan, zina arasında yer alıyor. Kiliseler, uyuşturucu bağımlıları, eski hükümlü, bağımlıları, dedikoducu ortalama kişi, kıskanç haters, açgözlü güç tacirleri, 12 Stepper kurtarma ve sokak yukarı ve aşağı yürüme bulduğunuz her kişi tek tip içerir.

Adam tarafından inşa edilen bir bina, bir kilise. Benim kisisel deneyimim, kurtuluş için kiliseye gelir, çünkü en Kiliseler aslında insanların sadece başka bir yerde daha bu olumsuz türleri daha büyük bir konsantrasyon içerdiğini, açıklaması, affedicilik, ve onların yaşam Jacked neden ve nasıl bunu düzeltmek için .

Yüksek Güç inanıyoruz ve zarafet ve yüksek standartlarda bir hayat yaşamak İnsanlar şey "kayıtlı" olması gerekmez, ve Kilisesi arayan ibra katılmak için büyük bir motivasyona sahip değilsiniz.

16 yaşında kızınız neredeyse yetiştirilir. Yakında o üniversiteye başlık ve etkisi nispeten bağımsız, bir yetişkin olarak hayatını başlamak olacak. Ben bu noktada o, son 16 yıldır sağlanan ve onun için modellenmiş ilkeleri, ahlak ve değerler iyi bir anlayışa sahip olduğunu umuyoruz. O anlamak için ilk erkek arkadaşı gitti ve şimdi insanlar değişmiş olarak geri almak ve farklı gözlerle birbirlerine ve dünya görüşünü asla o vardı.

O senin oğlun onu arkadaşı aramak için yeterli olduğunu düşündüğü genç bir adam vardır. Iyi oğlu öğretti varsa, o karakter iyi bir yargıç olduğundan emin hissetmeniz gerekir. O, onun anne ve kız kardeşi çevresindeki bazı knucklehead getirmek olmaz, ya biliyor musun? Her neyse, başkalarına öğretmek ve bunları Allah'a giden yolu göstermek için yönlendirilmiş Hıristiyanlar değil mi? Aklınızda görev inanmıyor bu genç adam burnunuzu açmak için zaman, şimdi değil, güçlü bir Hıristiyan ve annesi olarak iş güzelliği, gücü ve Tanrı'nın sözünü bu çocuk ortaya çıkarmak için buna inanmak gibi. Ve bu kızı ne söylemek gerekir.

Diğer bir ilişki, geçmişte kalmak için ihtiyacı olduğunu. O deney ve başka ne orada görmek istedim, o görmeye devam etmek gerekiyor. Kızı kesinlikle onu affet ama geriye gitmemelidir. Sadece demek değildir, bunun anlamı nedir besta € | İlk aşk â € "ilk bu sadece sadece ilk.

17 yaşındayken o gerçekten herkes kendini aşağı kravat veya o zaten bir erkek arkadaşı sahip olmak zorunda olduğunu hissetmek gerekmez. Bunun için bol bol vaktiniz yoktur. Zihninizi açın ve yeni bir dostum kesinlikle dayalı olsun veya olmasın o kiliseye gider onu inkar tehlike korkusu kendini kanıtlamak için şans izin.

Indirim ne saygısızlık, başkalarının inanç ve uygulamaların çocuklara öğretmek yoktur. San Francisco, kendi kültürlerini yansıtan dinler geniş bir yelpazede uygulama erkekler vardır. Hiç kimse, diğer kültürler ve dini inançlar insanlarla etkileşim ile elde edilebilir yaşam deneyimlerini zenginleştiren akıllarını kapatmanız gerekir.


Looking For Love? Open Mind tutun


Lisa Kanca, beş yıl önce boşandıktan sonra, o şeyi emin, dating dünyada yeniden girdi.

Kanca, çalışan bekar bir anne olarak, o çubuk veya single kulüpleri için zamanı olmadığını söyledi. Bu yüzden saygın online arkadaşlık sitelerinde onu yoğunlaştırdı.

"Ben ilk başta korkutucu değildi söyleyecek değilim," Kanca, 45, yayıncılık alanında çalışan iki Rochester anne dedi. "Her şey çok farklı oldu. Tüm yeni medya ile meydan okuyor. "

Christie Laabs, 26, Sterling Heights, onun yaş grubunda farklı bir sorun olduğunu söyledi.

"Dışarı çıkıp, insanların barlarda birbirlerine söz etmiyoruz," Talep Video uzanan hizmet Comcast Tanışma için serbest üretim çalışır Laabs, diyor. "Bu TV, birisi gelir gibi ve sizin için konuşmaya başlar değil. İnsanlar sadece kendi grupları içinde hang out eğilimindedir. "

Kanca, tüm bu kolay bir çözüm için onu isteyen bırakır söyledi.

"Sadece gözleri kilidi ve Dairy Queen birini karşılamak için harika olurdu," dedi. "Ama ne olacak olmadığını biliyoruz."

Haklı, Shirley Bavonese, lisanslı bir evlilik ve aile terapisti, Royal Oak ve Livonia kocası Joe, cofounded ve yönlendirir İlişkileri Enstitüsü. E-posta ve metinlerin bir çağda, pek çok single anlık sonuçlar bekliyoruz ama bu olmayacak.

"Bunun içine bazı işler koymak zorunda," Bavonese insanlar genellikle bir tarih daha bir araba seçerek daha fazla zaman koymak ekleyerek dedi.

"Amacınız, bir ömür boyu ortağı ise alt satırda, bu kişiyi bulmak için bir süre almak için gidiyor. Hızlı tarih, bir sınıf, bir sosyal klübe, ancak ... kendinizi orada koyun. "

Online dating gelişiyle birlikte, her zamankinden daha fazla seçenek vardır, şarkıları reklamlara üzerinden 15 yıl kocası ile tanıştı Bavonese dedi. Ancak, Kanca online dating meşgul insanlar için "iki ucu keskin kılıç" olduğunu söyledi.

"Dating havuzu bin artar" Hook "dedi. "Diğer taraftan, rekabet de artmıştır. Veya online tıklatın ve ardından karşılamak ve kimya yok olabilir. "

Bavonese ilginç birini karşılamak eğer kişi tanımak için böylece hızlı, çevrimdışı almak göstermektedir.

"As soon as you, kamuya açık bir yerde bir toplantı, daha sonra bir telefon görüşmesi kayması", single atölyeler de çalışan bir ana sosyal çalışmacı Bavonese söyledi.

Başka bir büyük hata aşırı seçici olmak, Bavonese söyledi. O mutlak ömür boyu olanlar ilk üç niteliklere sahip, bir ortak aradıklarını bir listesini göstermektedir.

"Uzun boylu, esmer ve yakışıklı değişecek" dedi. "Ne tür değişmez, şefkatli ve müzakere etmeye istekli."

Bavonese iyi erkek ya da kadın eksikliğine lanet başlamadan önce bunu uzun vadeli bir ilişki için gereken ne varsa, incelemek söyledi.

"Olduğu gibi sadece duygusal olarak sağlıklı insanların size çekmek," diyor. "Tamamlamak için bir ortak aramak için gidiyoruz eğer tam bir kişi ve mutlu olması gerekir."

Bu ilişkiler arasındaki zaman tek, ama zorunlu Tamam değil demektir.


13 Kasım 2011 Pazar

Yetişkin Arkadaşlık Siteleri Üzerinden Sex Ortaklar bulunması


Internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi ve hiçbir şey onun tarafından bakir kalmıştır. Insanların hayatlarının sevgi ortakları bulmak için online tanışma siteleri katılmak iken, yetişkin tanışma siteleri gibi düşünen ve uzlaşmacı bir yetişkin seks arayan insanlar tarafından genellikle katıldı. Bu yetişkin personals hakkında en iyi parçası gibi bir bar veya disko gibi yerlerde ortak arayan çıkarsan mümkün değildir kullanıcıların tam bir anonimlik, emin olun.

Insanlar, bu yetişkin tanışma siteleri bir üyesi haline neden ana nedenlerinden biri, insanların ortağı için arıyor belirli kalmaya izin verdiği. Üyeleri gibi çift cinsiyet ve hatta cinsiyet grupları gibi kendi kişisel tercihleri, başına gibi belirli arama yapabilir. Adult dating üyelerinin profilleri, fotoğrafları ve bazı sıklıkla eşlik eder yetişkin personals bile, ses kayıtları ve web kameralarında üyeleri, kendi cinsel ortakları bulmalarına yardımcı olmak için izin.

Bu yetişkin tanışma siteleri ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ve ücretsiz olarak internet üzerinden onları bulmak istiyorsanız, o zaman için oturum açabilirsiniz www.findhotpeople.com kalma ortağı bulmak ve bu keyifli anların tadını çıkarmak için.


Asla Süreç Talk About


Hakkında konuşmak Asla "süreci."

SoSuave.com okuyan ettiyseniz, bir çok kadınlar çekiyor size yardımcı olacak teknikler öğrendim. Ne yaptığınızı ya da "neden" bunu yapıyoruz "ne" bir kadın söylemeyin. Onu olduğunuzu düşünmek istiyorum "doğal olarak karizmatik."

Örneğin:

Bir kadın o senin gözlerinin içine bakıyor beri o Hoşunuza gerektiğini söylemeyin.

- Size umutsuz bakmak yapacağız çünkü ertesi gün arama asla ona bırakmayın.

- Kendine güvenen bir adam, ve kendine güvenen erkekler gibi kadınların olduğunuzu ona vermeyin.

- O size dokunuyor tutar neden onu sormayın. Ona sor o diğer adam dokunmadan neden.

- Kadınlar dinledi sevdiği ona ve düşüncelerini onlara geri paraphrased etmeyin.

- Fizyolojik uyarılma, iki kişi arasında cazibe artırabilir ona vermeyin.

- Vs.

"Süreç" hakkında konuşmak sihrini kaybeder. Kadın bilinçli olacak ve "entrikacı" yerine büyüleyici olarak karşı karşıya geleceksiniz.

"Süreç" hakkında konuşmak gerekir düşünüyorsanız, sonra tıpkı sizin gibi başkaları ile Don Juan Forum bunu.

Ama kız ile ilgilendiğiniz asla