14 Kasım 2011 Pazartesi

Looking For Love? Open Mind tutun


Lisa Kanca, beş yıl önce boşandıktan sonra, o şeyi emin, dating dünyada yeniden girdi.

Kanca, çalışan bekar bir anne olarak, o çubuk veya single kulüpleri için zamanı olmadığını söyledi. Bu yüzden saygın online arkadaşlık sitelerinde onu yoğunlaştırdı.

"Ben ilk başta korkutucu değildi söyleyecek değilim," Kanca, 45, yayıncılık alanında çalışan iki Rochester anne dedi. "Her şey çok farklı oldu. Tüm yeni medya ile meydan okuyor. "

Christie Laabs, 26, Sterling Heights, onun yaş grubunda farklı bir sorun olduğunu söyledi.

"Dışarı çıkıp, insanların barlarda birbirlerine söz etmiyoruz," Talep Video uzanan hizmet Comcast Tanışma için serbest üretim çalışır Laabs, diyor. "Bu TV, birisi gelir gibi ve sizin için konuşmaya başlar değil. İnsanlar sadece kendi grupları içinde hang out eğilimindedir. "

Kanca, tüm bu kolay bir çözüm için onu isteyen bırakır söyledi.

"Sadece gözleri kilidi ve Dairy Queen birini karşılamak için harika olurdu," dedi. "Ama ne olacak olmadığını biliyoruz."

Haklı, Shirley Bavonese, lisanslı bir evlilik ve aile terapisti, Royal Oak ve Livonia kocası Joe, cofounded ve yönlendirir İlişkileri Enstitüsü. E-posta ve metinlerin bir çağda, pek çok single anlık sonuçlar bekliyoruz ama bu olmayacak.

"Bunun içine bazı işler koymak zorunda," Bavonese insanlar genellikle bir tarih daha bir araba seçerek daha fazla zaman koymak ekleyerek dedi.

"Amacınız, bir ömür boyu ortağı ise alt satırda, bu kişiyi bulmak için bir süre almak için gidiyor. Hızlı tarih, bir sınıf, bir sosyal klübe, ancak ... kendinizi orada koyun. "

Online dating gelişiyle birlikte, her zamankinden daha fazla seçenek vardır, şarkıları reklamlara üzerinden 15 yıl kocası ile tanıştı Bavonese dedi. Ancak, Kanca online dating meşgul insanlar için "iki ucu keskin kılıç" olduğunu söyledi.

"Dating havuzu bin artar" Hook "dedi. "Diğer taraftan, rekabet de artmıştır. Veya online tıklatın ve ardından karşılamak ve kimya yok olabilir. "

Bavonese ilginç birini karşılamak eğer kişi tanımak için böylece hızlı, çevrimdışı almak göstermektedir.

"As soon as you, kamuya açık bir yerde bir toplantı, daha sonra bir telefon görüşmesi kayması", single atölyeler de çalışan bir ana sosyal çalışmacı Bavonese söyledi.

Başka bir büyük hata aşırı seçici olmak, Bavonese söyledi. O mutlak ömür boyu olanlar ilk üç niteliklere sahip, bir ortak aradıklarını bir listesini göstermektedir.

"Uzun boylu, esmer ve yakışıklı değişecek" dedi. "Ne tür değişmez, şefkatli ve müzakere etmeye istekli."

Bavonese iyi erkek ya da kadın eksikliğine lanet başlamadan önce bunu uzun vadeli bir ilişki için gereken ne varsa, incelemek söyledi.

"Olduğu gibi sadece duygusal olarak sağlıklı insanların size çekmek," diyor. "Tamamlamak için bir ortak aramak için gidiyoruz eğer tam bir kişi ve mutlu olması gerekir."

Bu ilişkiler arasındaki zaman tek, ama zorunlu Tamam değil demektir.