29 Mayıs 2011 Pazar

Online ama, ekşi döner kalma misilleme yok


Sevgili Amy: Ben birkaç ay önce bir online tanıdık bir araya geldi. sonunda toplantıdan sonra, yakında onu ben yaptım düşündüm yol sevmediğimi anladım. bizim ilişki sırasında, ona güven ihanet gören çocuklar onun geçmişi nedeniyle yukarı altı kez bir gün telefonda konuşmak isterim.

Sonunda onu konuşuyor bir angarya olmaya başladı. Yaklaşık iki ay sonra, ilişkinin dışarı aldım ve "check-in" zorunda değil ya da ben onu demek istemedim ne zaman "seni seviyorum" demek özgür hissettim.

Şimdi o bizim ortak arkadaşlarımız ve sürekli sohbetler arkadaşlarımla online oldu, ne iplik gerçeği arasında onu blog beni belittles. O ben hiç olmamış olan, onu aldattığını söyledi. O küfür dolu telefon mesajları ile beni taciz var bana karşı arkadaşlarımla döndü.

Ben değil benim blog onun hakkında hiçbir şey kötü söylediler.

Ben ateş dönmek ve gerçekten ne ya, ne oldu ben hiçbir şey yapmak ve tutmak altın bir eğilim devam etmelidir arkadaşlarıma açıklar mı? O hareket edemez onun tarafından bizim özel sektörde kamu koyarak kendini üzerindeki spot duruluyor. Ne yapmalıyım?

- My Life Yaşam

Sevgili Yaşam: başkasının hale etmeyin "malzeme." Don't online misilleme için cazip olabilir - bu onun üzerinde büyür dikkat tür olabilir. Eğer Senin eski taciz mahkemede dava olabilir. Seni mahkemeye götürmeye demiyorum, fakat siz polis veya stand Judge Judy önce gitmek için seçmek durumunda mesaj kayıtları ve blog girişleri kaydetmeniz gerekir.

gerçek bir arkadaşının işareti asılsız kötü niyetli söylentilere eter içinde yüzen ne rağmen, senin hakkında iyi inanacaklar biridir.

arkadaşlarınız için, (blogunuzda Yetkiniz Yok) demesi gerekiyor.. "Bu kişinin duygularını incitmek var, o da öfkelenmek gitmiş gibi görünüyor ben geçici's ve o taşıyabilirsiniz umut diye yalan söylediği her bir şey . "

Ve sana psiko-blogcular çevirmek tam yabancılarla ilişkiler içine geliştirmek darbeye online hakkında bir ders vermek gerekiyor? Umarım değildir.

Hvad motiverer en kvinde til Snoop og hvordan kan hun Stop Snooping?