13 Haziran 2010 Pazar

"Kitap tarafından â € dating Hız


Eğer bir ortak arıyoruz. Misiniz kalma hız düşünmelidir?

uninitiated için, bir bar veya cafà ©, onlar üç dakika için bir zil çalar ve herkes müzikal sandalyeler çalış önce birbirleriyle röportaj yapmak için de tek bir toplama, taşıma bandı üzerinde bir sonraki konuma hareket's.

Gecenin sonunda olanlar kimse ilgi, hala yüz detayları takılabiliyor, o zaman eğer onlar (tanıştığım bir pırıltı hissediyorum) sayıları tükenmek ve arama için umut.
Bu gerçekten umutsuz, tüm hesaplar tarafından satın alabilirsiniz ama muhtemelen artık yüzeysel kararlar eğilimli, ben yukarı bir bar veya partide birbirleriyle sohbeti asırlık ritüeller daha şüpheli ve başkasına geçmeden 10 dakika sonra hayata sahip kişi, vücut kokusu sorunları olan bir anırma gülmek ya da Ulusal Cephe üyelik kartı.

Bugünün tek kadın kendi prens bulana kadar kurbağa çok öpmek için hazırlıklı olmak, yoksa tüm dünyada olduğu gibi alınıp olmazdı kalma hız görünüyor.

A daha iyi bir bahis, mutlaka bir su birikintisi içinde bildiğiniz tarih hız için kurbağa dolu paylaşan senin bir tutku okuma gibi. "Oku dating" olmak hız â € "Arkadaşlığın kabul edilebilir, daha az üzücü ve acınası yüz olarak lanse olup kitap mağazaları ve kütüphanelerde o ekledi gravitas vermek için düzenlenen's.
Formal kurallar daha az riskli sadece takip ve seyahat kitapları banka arkasında adresinin kurbanını lunging daha yaptırın. Hmm .. ayrıca fantezi değeri bir nevi bir kütüphane biriyle İniyor etmek. Ama konuyu dağıtmak.

Kesinlikle olmalı ayıklamak sadece karyola direği, ya da bir şey daha kötü değil, mutlulukla Dostoyevski his'n'hers okuma ömür boyu başka bir çentik Aradığınız dilettantes edebiyat sohbetlerinin zorunda? Şart değil. Dr Crippen hevesli bir okuyucu, görünüşte idi.
Okuyun ki, sadece adınız değil, aynı zamanda favori kitap ayılar bir rozet koyarak içerir çıkıyorum. Bu çok haksız's. Bu tek kitap Başlık, kişiliğinin tam bir enstantane iletmek zorundadır.

Desert Island Discs, ben seçimlerin çok inanıyorum bile ajanlar ve PR insanlar tarafından hayal olan, en az sekiz tunes ne kadar hassas, serebral veya popülist olduğunu göstermek için seçim yapılacak.

Bu yöntemde daha fazla araştırma yapılması bir Tüykafa layık olmak için değerlendirilecektir seks-ve-alışveriş tür ile ilişki itiraf mı? sen kimin favori okumak Kuzuların Sessizliği bir adam uzakta yazmak mı? Bu kimin top okumak eponymous modeli Ürdün olmak bir herif daha kötü mu / ne?

mâkul Muhtemelen önemli değil, ne okuyorsanız. Turnusol testi nasıl unselfconsciously onlar hakkında bir kitap olsun, üç dakika içinde düz â € "ve İster seyahat bölümünde keşfetmek için tutardır gülmek yapabilirsiniz konuşmak.

sheena.hastings @ ypn.co.uk

Görgü kılavuzu posh kız sleaze ipuçları sunar