24 Haziran 2010 Perşembe

Sınır polisleri düğün önlük çalıntı geri


ABD sınır polisi 1000 gelinlik gibiler bir kanser sadaka çalınan bir kamyon Meksika ele geçirmeye çalışıyordu içine sıkışmış bulunan, federal yetkililerin dedi.

Bağışlanan elbiseler Los Angeles'a giderken bir bağış için Kasım ayında zaman Scottsdale, Arizona, ABD Gümrük ve Sınır Koruma Ajansı yılında çalınan hatıraları Meme Kanseri Vakfı yapma söyleniyordu.

güney Arizona müfettişleri geçtiğimiz hafta zaman Nogales, Meksika, Meksika için gümrük yetkilileri tarafından girişi engellendi olan bir TIR muayene elbiseler iyileşti.

Polis), $ tahmini değeri milyon ($ NZ4.2 milyon US3 var önlük, keşfedilen ve sürücü tutuklandı. sürücü bir Amerikan veya Meksika vatandaşı olsaydı Hemen net değildi.

Fran Hansen, kurucusu ve ulusal direktörü, eksik frocks kurtarmak için sınır müfettişleri teşekkür hatıraları Meme Kanseri Vakfı yapma.

"Ne zaman çağrı geldi, benim hayal ötesinde kutsanmış hissettim," Hansen dedi. "Ben o an için son birkaç ay boyunca dua ederim."

Hayır, kadın terminal meme kanseri teşhisi isteklerine vermek gelirleri kullanarak düğün önlük, o zaman satar hibe alır.

Dilekler sadaka tarafından yerine sadaka olarak ayrılan aile üyeleri için Disneyland, okyanus yolculukları gezileri ve finansman toplantıları, kaynakları söyledi içerir.