8 Ocak 2011 Cumartesi

Hayal kırıklığına online daters Matchmakers çevirmek


yaş, kilo ve medeni durumu hakkında yalan potansiyel ortaklar tarafından hayal kırıklığına Online daters, aşkı bulmak profesyonel Matchmakers dönüyor.

Yerine risk Allah ne verdiyse online alarak, yöneticileri, eğlence ve politikacılar ihtiyatlı "headhunt" ile Matchmakers dolar ödeyerek bu binlerce ve veteriner mükemmel ortağı arasında yer almaktadır.

"Eski günlerde Eğer genişletilmiş ailesi vardı ya da bazı toplumlarda gerçek bir çöpçatan, sizin için birini bulmak için çalışırken," uzman Mary Balfour kalma söyledi.

"Günümüzde insanlar aynı şekilde bir kişisel antrenör olurdu kişisel bir çöpçatan var," diye Londra'nın Adem ve Havva Mews'de Moon ajansı Down ona Çizim dedi.

Internet tanışma siteleri aşk dünyada uçan Yıldırım gönderdikten sonra ve daha ortakları bulunan bir devrim online dating sahip olan stigma azaldı.

Web siteleri şimdi düz, eşcinsel, Yahudi, Hıristiyan, özürlü ya da milyoner daters için boldur, ama siber hayal kırıklığına olan rakamlar aşk arayanlar büyük bir yığın göstermektedir.

"O kadar çok kişi kendilerini yanlış tanıtıyor insanlarla kabus deneyimler yaşamış," Christie Nightingale, New York merkezli Premier Maç LLC temel söyledi.

Bülbül ona hastaların yaklaşık yüzde 80'i korku hikayeleri ile ona gelmeden önce online dating çalıştı söyledi.

Online dating sanayi, son bir yıl içinde yaklaşık 500 milyon ABD ve Avrupa'da yaklaşık 160 milyon Euro (203.000.000 $) makaralama, kazançlı bir JupiterResearch söyledi.

Pew Internet ve American Life Project tarafından bu yılın başlarında bir araştırmada yaklaşık 16 milyon Amerikalı bir online tanışma sitesi kullanılmış olduğunu buldu.

Ancak yüzde 52 yüzde 29 olumsuz deneyimler rapor, çoğunlukla olumlu deneyimler söyledi iken.

"Erkekler bir yüzdesi ben online mutlak freaks edildi araya geldi. Onlardan herhangi deli balta adam türü olduğunu sanmıyorum, ama bir mavna kutup ile temas olmaz başka yerde onları bir araya geldi ediyorum eğer," Londra "dedi hemşirelik yöneticisi Joanna Haworth, 36.

"Bazıları üç taş çakmak edildiğinde üç yıl önce fotoğraf kullanmış olabilirsiniz. Bir adamın eski eşi hakkında konuşurken her zaman geçirdi. Onu aşık umutsuzca hâlâ."

Mansiyon DON'T EX

Bir albüm eski müşterilerinden gelen düğün davetiyeleri tam kapalı, gösterilen Balfour ona çöpçatanlık hizmeti istemcileri umuduyla 8.000 £ (15.000 $) kadar ödemek isteyen için son bir yıl içinde çıkarmış dedi "mutlu son".

Onu ajansı kadının bir takım potansiyel maçları için sosyal ve iş etkinlikleri düşürmekten kullanır.

Bülbül el çıkışları listesi "yapılacak ve yapılmayacak şeyler" onun müşterileri için bu tarihler için kapalı kafa önce - ve cep telefonu kapatmak gibi hakkında eski ortakları tartışma yok.

Bazı üst düzey ABD Matchmakers - $ 'a kadar 25.000 ücret - Ayrıca müşteriler için makeovers ve ilişki koçluğu düzenliyoruz.

"New York, Londra, Los Angeles, Tokyo ya da, çok daha fazla para ve demografik niş pazar onların 30'lu ve 40'lı profesyonel single olan var, bunlar gerçekten bir herşey dahil, kişiye özel hizmet istiyoruz" Lisa Clampitt dedi co- ABD merkezli Çöpçatanlık Enstitüsü kurucusu aynı zamanda Matchmakers eğitiyor.

kariyeri için yaptığı gibi bir partner bulup içine çok çaba olarak koymak online dating ve keskin büyüsünden, Los Angeles ürün tasarımcısı Bill Conley çöpçatan Julie Ferman's Cupid's Coach ajansında ilişki seminerler kaydoldum.

"Los Angeles dış görünüm tapınağıdır. Herkes pahalı giysiler ve plastik cerrahi parlak, çok altında kendilerini gizleme iyi bir iş yok," Conley dedi.

"O bir kişilik düzeyde daha üzerinde maçlar, bilimsel değil, bir geleneksel çöpçatanlık rolünün daha fazlası var. Onu kendim hakkında çok şey söyledim, benim için önemli olan şeylere," diye ekledi.

Son zamanlarda ABD hukuki durumda kalma siber olası tehlikelere dikkat çekti.

bir tanışma ve ilişki sektöründe bir ilk olarak, ABD çevrimiçi hizmet True.com kendini online yanlış Kaliforniya'da bir suçlu suçlu ve kayıtlı seks suçlunun karşı Ekim ayında bir dönüm noktası sivil yargı zaferi duyurdu.

"Neredeyse evrensel insan online dating kendilerini yanlış, sen alıyorsanız asla bilemezsiniz. Ben Nijerya'da bir internet cafe olmanın sona erdi ve 300 $ için beni sıkıştırmaya çalıştı biriyle sohbet bulunamadı" Conley, 42 dedi.

Copyright 2006 Reuters Limited ©.

4 geheimen voor passerende vrouw Tests